Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:15:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228520 пъти)

Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: януари 09, 2009, 09:38:09 »

Момичета,да ви кажа за сватбата,на която ще съм кума.
  Купона ще бъде в ресторанта на мебелния магазин "Лабиринт" в ж.к. Люлин 10,на последния етаж е.Вчера го посетихме със съпруга ми,оказа се,че е нов,има-няма половин месец (за ресторанта говоря,не за магазина  pleasantry).
  Много е приятен,макар и малък."Нашата" сватба ще е за около 50 души,за повече не съм сигурна че ще има място. Мнение за него не мога да дам,нека мине сватбата и тогава ще пиша. Вчера само минахме да го видим какъв е,що е,защото не бях чувала за него. Не сме сядали да консумираме каквото и да било,че идвахме от маса. Има отделен вход за асансьора,който е панорамен и ви изкачва право до ресторанта.
  На прима виста много ми допадна, издържан е в розово-лилаво,много свеж и готин.

Мила, можеш ли да споделиш повече информация за ресторанта, който сте резервирали. Нашата сватба ще е на 7 юни тази година и тепърва започваме да събираме информация за различни ресторанти и понеже гостите ни ще са горе долу 50 това може да е подходящ вариант.
Ще съм ти много благодарна ако споделиш на ЛС или тук координатите на ресторанта телефон, мейл.. Какво представлява менюто и на каква цена, има ли такса за алкохол?

Имам едно процедурно въпросване към останалите дами - Вие като започвахте търсенето на Ресторант - по какъв начин го правехте? Пишехте мейл, обаждахте се по телефона и след това ходихте на място? Или направо си набелязвахте няколко ресторанта и отивахте да ги видите и чак тогава научавахте какво точно ви предлагат? Струва ми се доста размотаване и загуба на време да ходим на сляпо и за начало опитах да пиша мейл на тези, които поне на снимки са ни допаднали, за да ни пратят оферта, но не зная какви са ми шансовете да отговорят. Предпочетох този вариант, защото ще имам систематизирана информация черно на бяло. Ако звънна - вероятно ще забравя нещо да питам или те да ми кажат, а и не е сигурно, че ще ми обърнат достатъчно внимание и ще отговорят на въпросите ми прецизно. Доста ми е объркващо това с търсенето на ресторанти, а ние не разполагаме в кола, за да обикаляме... и в тоя студ ще е трудоемко да ходим до 10-тина ресторанти с градски транспорт зъзнейки...
Ох, май звуча ужасно разхвърляно и объркано, но съм се стреснала...
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: януари 09, 2009, 14:02:08 »

Има ли булки, чиито сватба е била в Грийнвил или Царско Село?
Интересувам се дали са подходящи за изнесен ритуал и за сватба от около 60-70 човека.

Ние се бяхме спряли на ресторнат Глория Палас, но там нямат климатик, а на 11 Юли може би ще е проблем, макар сватбата да е вечера. Вие как мислите?
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #392 -: януари 09, 2009, 20:18:58 »

Да ви кажа какво стана с ресторанта...така хубавия на прима виста ресторант "Flowers" в мебелен магазин "Лабиринт".
Днес т.нар. управител (който както разбрах,е и сервитьор, барман, собственик  Oh my ... crazy) се обадил на младоженците ни и им казал,че поради малката бройка на хората и ниската цена на куверта много се колебаел дали си заслужава изобщо да се "захваща" с тях. Имат ли нещо против да се добавят малко услуги,като компенсация за това.Естествено,не са имали нищо против. При това положение, той им казал,че могат да добавят по парче торта на човек,която струва по 4лв. А младоженците си поръчаха торта от сладкарница "Романс" в Дървеница и парчето им излезе по 1,20лв. angry
Казал,че ще включи и украса на ресторанта за 600 лв.от балони. Какви са тези балони за 600лв идея си нямам.То и ресторанта не е супер голям,та да събере голямо количество... diablo И в крайна сметка ги отрязал.
Което значи,че сега започваме активно търсене на ресторант. Може би още утре ще имаме отговор.  secret Стискайте палци,че време не остана... (справка-подписа ми)

Ble6tu4ka, съжалявам,но моя съвет е изобщо да не се занимаваш с такъв човек. Най-много,когато решиш,че всичко е наред да ти сервира неприятна изненада. Мога само да ти кажа,че първоначално предложения куверт за нашата сватба е бил 30 лв.Явно са му се видели малко...
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: януари 10, 2009, 16:11:37 »

здравейте момичета, ще съм много благодарна ако някой сподели отзиви за ресторант Скай Уей, ако има и снимков материал още по-добре.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 10, 2009, 17:11:55 »

Мислите ли, че за лятна вечерна сватба е задължително ресторанта да има климатик?

Моля ви споделете ка ке било на вашите сватби...
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 10, 2009, 17:24:45 »

mimozka, мисля си че трябва да има, аз бях на една сватба където се отваряха и затваряха вратите постоянно, на друга пък климатика духаше точно срещу мен и умрях от студ. Много индивидуално е за всеки, зависи и от деня който сте избрали. Не мисля, че е съществен признак с който трябва да се съобразяваш толкова  yahoo купона е важен, като пият по една ракия и ще забравят топло ли е или студено good
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #396 -: януари 10, 2009, 23:07:36 »

Климатикът не е лукс, а необходимост във всяко заведение, което се нарича ресторант. Основен проблем е обаче факта, че първо се строи т.нар. ресторант, а след това се мисли за климатик, вентилация и т.н. Все пак сме в България.
 Всички сватбени тържества в края на месец юли и средата и края на месец август задължително трябва да се провеждат в заведения, които имат климатик, който обаче е съобразен с обема на помещението и характера на използването му. Нека не забравяме, че сватбеното тържество не започва от ресторанта. При средна продължителност на събитието 12 часа, от които 5-6 в ресторанта и 5-6 в адска жега, гостите на тържеството са почти убедени, че са сгрешили, че са дошли. Жегата уморява всички. Тържеството в ресторанта е вяло до момента на вечерния полъх след 22 часа, но тогава вече сме към края му.
 Често с този проблем се сблъскват сватбите в средата и края на месец юни, средата на месец юли и началото на месец септември.
 Основен признак за добър ресторант - съвременна климатична инсталация. За района на София - броят се на пръстите на едната ми ръка.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 11, 2009, 00:45:38 »

Аз точно от това се боя, че хората ще бъдат изтощени от жегата. През лятото всеки се опитва да се добере до прохладно място далеч от слънцето, а когато такова липсва в ресторанта и след няколко чаши ракия и танците -ами не ми се мисли как ще се чувставаме.
Направо вече се видях в чудо в търсенето на добър ресторант  с нормални цени sad.
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 12, 2009, 09:28:04 »

И момичета, нека все пак продължим темата с отзиви за ресторанти, а не дали има или няма климатик. good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 12, 2009, 10:19:54 »

Аз мисля, че вентилацията е много важна. Има заведения, които дори изобщо не посещавам, само защото ми се виждат задимени. Ка моли да си резервирам такова място за сватбата. Дали ще е достатъчно прохладно през лятото също е важно. Още повече, че ние ще правим специална програма и не ми се иска да ми прилошее примерно докато танцувам, или някое от другите момичета от групата да припадне, или на всички ни да ни се разтече ужасно грима и т.н. Моят ресторант е на сянка в гората, има и големи френски прозорци, които могат да се отварят и се надявам да се справим с жегата.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 12, 2009, 10:49:55 »

момичета, някой има ли снимки на Горублянско ханче украсен с бели покривки и бели кълъфи на столовете?
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 12, 2009, 11:38:02 »

Мое лично мнение е, че е хубаво в темата да се споменава все пак дали ресторантите, които гледаме и обсъждаме имат климатик. Това спорд мен е важно при избора и е добре да го имаме предвид и да си направим сами преценка какво точно търсим. Съжалявам за  Offtopic Offtopic
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 12, 2009, 12:33:02 »

tasty, това намерих:
http://zavedenia.gbg.bg/index.phtml?tid=20&oid=5142&restaurant_id=1478
http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=7&pub=551
Активен
milata84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 12, 2009, 13:18:06 »

изглежда много добре на тези снимки  Bravo успех
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 12, 2009, 21:08:25 »

Вчера с милото ходихме до ресторанта за да уточним някои неща и да оставим капаро. Убедих се че наистина сме направили доста добър избор с ресторанта на Интерпред. Управителят е много отзивчив и много ни помогна със съвети и препоръки и то не само за неща които засягат тържеството в ресторанта. Широко препоръчвам този ресторант.

Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: