Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:19:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228522 пъти)

Josepha
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: декември 16, 2008, 22:01:07 »

Здравей, Anne!
Ние с теб май за едни и същи ресторанти се хващаме Bravo
Аз ходих 2-3 пъти до Скай Уей - там си имат отдел "Маркетинг", който се занимава с организирането на тържества. Има едно много любезно момиче - Моника Стоянова. Отиди на място и виж залата - аз я видях украсена, подготвена за сватба - беше фантастично! Единствения недостатък е, че няма прозорци /ако това е повод за притеснение/
Менюто им не е фиксирано - има раздел "салати", раздел "основни ястие", "предястия", "следястия" и т.н...Можеш сама да си избереш от всяко и да си съставиш собствено меню. Ние измислихме нещо за около 33-35лв. НО - алкохолът и безалкохолното са от тях - не можеш да си ги внесеш. Можеш да внесеш само твърд алкохол срещу такса от 4лв на бутилка.
Всичко това отначало е много стряскащо, особено като видиш бутилка най-евтино вино за 15лв и безалкохолно - 1,50лв. но когато седнеш и си направиш хубава сметка, ти излиза същото или дори по-евтино от един Силвър хаус, примерно.
С две думи - ние се спряхме на този ресторант и сме запазили датата. Още не сме платили капаро, но и това ще стане скоро.
Ако смяташ, че с още нещо мога да ти бъда полезна - насреща съм, защото знам колко много се чудихме за ресторант!
Пожелавам ти успех в търсенето girl_wink
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: декември 17, 2008, 13:03:13 »

Привет Josepha,

Мерси за подробностите, то като се замисли човек дори тия 1.50 за безалкохолно не са толкова страшни,защото тъй или иначе ще трябва да се купят от някъде, като се добави хамалогията на пренасяне от тука там и се добави, че не всичко се изпива от гостите....; виното пак така...а за куверта много е приличен като се има предвит каква лудница е с цените навсякъде..Еми.... май ще отидевм на една вечеря и ще се решава.... danceg Bravo

Колкото до ресторантите съм се спряла на Sky Way , евентуално "Лебед"; "България" и "Глория Палаз" Горна Баня за " GREENVILLE" ми се разбиха мечтите, че соленичко излиза... pardon  и така.....

А да и честито, че вече сте решили кое е вашето място Bravo
Активен
nachinaesht_svatbar
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #377 -: декември 21, 2008, 12:35:12 »

Здравейте,

Снощи бях на сватба в "Акорд" в кв."Хаджи Димитър", беше супер красиво, а обслужването отлично. Ще гледам утре да ви пусна някоя снимчица. Направи ми впечатление персонала - супер обслужване, а яденето много вкусно. Питах за местата, но май повече от 120 човека не събира.
Активен
iolly_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #378 -: декември 22, 2008, 00:43:41 »

Здравейте, понеже питате за SKY WAY....била съм на две сватби там и в залата и в ресторанта. Мога само прекрасни неща да кажа. Обслужването е на ниво. Имам снимки, ако иска някой да ми пише на лични.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: декември 22, 2008, 22:43:43 »

iolly_ пратих на лични малко въпросчета за Скай Уей blush Много искам да чуя мнение от някой, който е бил на сватба там. Страхотно ще ми помогнеш smile Мерси
Активен
iolly_
Ентусиаст
**

« Отговор #380 -: декември 23, 2008, 18:51:28 »

Josepha изпратих ти много снимки и всичко, което знам на имейла. Дано съм помогнала. С две ръце ти препоръчвам този хотел, ако ти допада като обстановка там и куверта ви устройва. Успех при избора.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: декември 26, 2008, 18:00:29 »

iolly, страшно много ти благодаря!!!  Направо нямам думи за отзивчивостта ти! Bravo
 give_rose give_rose give_rose give_rose
Весела Коледа и Щастлива нова година на теб и твоето семейство!!! smile
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: декември 26, 2008, 20:03:32 »

И аз искам да кажа няколко думи в тази темичка...  smile
Нашата сватба ще бъде на 13.06.09, с изнесен ритуал, така че търсихме хотел с градина в София и околностите, за да можем да съчетаем венчавката с тържеството. Оказа се, че изборът не е много голям.
Първи в списъка ни беше Глория палас- Дипломатическия (Горна баня), обадих им се по телефона и бяха сравнително мили, но ми казаха, че не могат да ми дадат повече инфо по телефона или имайл, трябва направо да отида на място. Когато обаче споменах за него на сватбената агентка, тя директно ми каза "забрави, не си струва изобщо", и ми каза няколко причини поради които така и не отидохме до там.
Следващ в списъка беше Скай Уей, който ми го препоръча не само агентката, но и кумата, която е била там на сватба, пък и е доста популярен по форумите. Свързах се с тях по ел. поща и телефон (хихи, аз съм малко настоятелна), нашата дата беше свободна (когато направих запитването през септември 2008) и те веднага ми пратиха офертата, която страшно много ни хареса, защото предлагат голяма свобода на избор. Отидохме на място и говорихме с г-ца Стоянова, която беше страшно мила и ни обясни всичко много подробно smile Това, че залата няма прозорци изобщо не ме притеснява, тъй като нашата сватба ще е вечерна, с професионално осветление и високи свещи по масите. Нещо такова си представям:

Така че го резервирахме  danceg Последно ме информираха, че няма да има никакви промени в цените за 2009   yahoo Януари месец ще ходим да пробваме някои неща от менюто, които сме си харесали и за които се колебаем. Ще ви държа в течение Wink
Активен
iolly_
Ентусиаст
**

« Отговор #383 -: декември 27, 2008, 16:22:46 »

Мерси Josepha give_rose

И на вас желая много любов и късмет през новата година!

Crystal сега ще ти пратя снимките и на теб. Тъй като пишеш, че искаш и изнесен ритуал там, се сетих, че май имам снимки от такъв на мои клиенти, ще ги издиря и ще ти пратя. Прави се на тревата пред хотела до басейна, доста е удобно и красиво, мястото не е директно на улицата и е на високо с добра гледка...мисля, че ще ви хареса.
« Последна редакция: декември 27, 2008, 16:25:15 от iolly_ » Активен
iolly_
Ентусиаст
**

« Отговор #384 -: декември 27, 2008, 20:11:22 »

Аз не съм правила, но мои познати да, но отдавна. Основен недосатък са двата етажа....иначе е добър.
Активен
Josepha
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: декември 28, 2008, 10:37:33 »

Здравей, tasty
Сватбата на сестра ми беше там - на първия етаж на ресторанта бяха събрали около 110 гости и не се наложи да има хора на втория етаж. Имаше достатъчно място за дансинг. Въобще с една хубава украса ресторанта си стана много хубав. Но откъм обслужване беше малко зле - никой от сервитьорите не е  казал на гостите какъв алкохол има за пиене. След сватбата се оказа, че имало хора, който цяла вечер са стояли на безалкохолно - не им било удобно да си потърсят алкохол. Още повече, че след сватбата поскриха някои от нещата които бяхме оставили в хладилника им - първо казаха, че има останали 2 етажа от тортата, на сутринта етажът беше само един! Бяхме оставили 2-3 бонбониери там, защото беше много топло и бонбоните се бяха разтопили. На сутринта така и не можаха да ги открият.
Имаше някои издънки от страна на персонала. Освен това - ако сватбата ти е лятото,  да знаеш, че нямат климатик. Просто изпукахме от жега. Уж покрива им се отваря и щеше да е прохладно, но не беше. Отиди да го видиш и говори с управителя. Снимки има доста в сайта на Сватбарите.
Успех good
Активен
prosto_kuma
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #386 -: декември 28, 2008, 12:37:59 »

Момичета,да ви кажа за сватбата,на която ще съм кума.
  Купона ще бъде в ресторанта на мебелния магазин "Лабиринт" в ж.к. Люлин 10,на последния етаж е.Вчера го посетихме със съпруга ми,оказа се,че е нов,има-няма половин месец (за ресторанта говоря,не за магазина  pleasantry).
  Много е приятен,макар и малък."Нашата" сватба ще е за около 50 души,за повече не съм сигурна че ще има място. Мнение за него не мога да дам,нека мине сватбата и тогава ще пиша. Вчера само минахме да го видим какъв е,що е,защото не бях чувала за него. Не сме сядали да консумираме каквото и да било,че идвахме от маса. Има отделен вход за асансьора,който е панорамен и ви изкачва право до ресторанта.
  На прима виста много ми допадна, издържан е в розово-лилаво,много свеж и готин.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: декември 29, 2008, 21:33:55 »

момичета, отзиви за Горублянско ханче? Тази вечер ходихме до там с милото, за ресторанти го правели дота добре с покривки и калъфи на столовете, куверта е приличен, а и покрива е кабрио  yahoo, но ако някой може да сподели отзиви били то добри или лоши ще съм благодарна  girl_wink
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: януари 03, 2009, 13:15:38 »

tasty, а колко е голям ресторанта и имат ли някаква градинка около басейна?
Каква цена за куверт ви предложиха?
Аз намерих този сайт http://www.hotelgorublianskohanche.com.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: януари 04, 2009, 01:05:39 »

ми сега всичко беше покрито със сняг  blum,  и не зная дали има градина около басейна, но ще питаме. Кувертите започват от 40 лв. Другата седмица трябва да се срещнем с управителя и ще дам повече информация. Но някой ако има отзиви ще се радвам да ги сподели
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: