РЕСТОРАНТИ 3

<< < (2/107) > >>

gadamer4e:
Kleo извинявай, моя грешка.

Zahira абсолютно си права. Аз затова казах, че ми се струва по-добре по морето. Във Варна например има  толкова хотели в близост в курортите Свети Константин и Елена, Златни пясъци....

roskish:
  Здравейте момичета. Радвам се да се присъединя към вас. Въпросът ми е дали някой си е правил сватбата в зала Диамант в хотел Принцес. Ако имате някакви наблюдения, моля да ги споделите. Вече сме резервирали, но все пак. Благодаря ви.

silviq-tamara:
някой от вас има ли отзиви за ресторант "интерпред" ще съм ви благодарна!

anito:
Ох, ами и аз да попитам дали някой има информация за ресторанта, който сме си харесали. Става въпрос за ресторант Inter View, който се намира в сградата на Полиграфическия комбинат. Ние преди си бяхме избрали друг ресторант, ама нещо му се смени собственикът и новият ще прави ремонт, та нещата пропаднаха. Надявам се сега с новия ресторант всичко да е наред  :[ Много ще съм благодарна, ако някой има някаква информация за него :)

niki_5553:
Здравейте,аз съм нова във форума,но чувам много добри отзиви за него!Аз също се интересувам от този ресторант "Inter View"?Някой бил ли е там и ако да какви са отзивите?И също така за Р-т Панорама на Дондуков,ако някой е бил по-скоро там,защото една приятелка много го е харесала,но бих искала да чуя и други мнения!

Благодаря!

:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница