Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 04:20:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Regina94 - 24 май 2008
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Regina94 - 24 май 2008 (Прочетена 57825 пъти)
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
Отг: Сватбата на Regina94 - 24 май 2008
«
Отговор #135 -:
юни 05, 2008, 22:58:16 »
аз ти казах, че с Любо няма да имаш никакви ядове!
тортата е наистина малко strange
но пък съм сигурна, че е била вкусна
на мен букета ти много ми хареса
забравих да кажа за малката шаферка, страхотна е била
«
Последна редакция: юни 05, 2008, 23:14:06 от Wienerin
»
Активен
tsvetenden
Ентусиаст
Най-истинските неща са невидими, те се чувстват
«
Отговор #136 -:
юни 06, 2008, 00:00:11 »
Поздравления Regina94
Изключително съчетание на лукс и елегантна простота, изчистеност, доведена до съвършенство!
Благодаря ти за удоволствието да сме част от твоите "гости".
Направи ми впечатление и една черно-бяла снима на младоженци от преди доста време. Предполагам,че това са твойте родители. Много мил и трогателн начин да направиш и майка си участник в твоя специален ден,макар да съм сигурна,че тя винаги е до теб.
Пожелавам ви бракът ви да е достатъчно старомоден за да е вечен и достатъчно модерен за да оцелее!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #137 -:
юни 06, 2008, 00:30:32 »
Reginaааа, великолепно е било всичко!!! Вие сте прекрасна двойка, толкова чаровни, сватбата е била много стилна, ти си като модел за тази рокля, тя е правена за тебе!!! Нямам думи да опиша вълнението си. Много много щастие ви пожелавам!!! За снимките също нямам думи и за сетен път се убеждавам, че и аз съм избрала правилния фотограф. Благодаря ти, че сподели тези красиви моменти с нас!!!
Целувки от мен!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #138 -:
юни 06, 2008, 08:18:51 »
Regina, нямам думи. Стахотни сте и двамата със съпруга ти. А роклята найстина е правена за теб.
Фотографа няма да го коментирам, че и без друго изживях тежко това, че нашата дата беше заета още януари месец.
Бъдете много щастливи заедно!
«
Последна редакция: юни 06, 2008, 10:34:11 от KlaraFina
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #139 -:
юни 06, 2008, 10:15:38 »
И аз като ellie_bellie така се развълнувах... Не съм мислела, че е възможно някой, който дори не познаваш лично да пробужда такива силни емоции... Даже пророних и някоя сълза.
Докато се включа вече всичко е казано. Няма да повтарям комплиментите. Всичко е прекрасно ! А ти си ТОЛКОВА красива ...
Видях на всички снимки как сияеш и колко си усмихната. Всички сте усмихнати, прекрасно е... Аз сред хора се превръщам в чудовище - постоянно съм нацупена и намръщена. Дори от пробите на роклята нямам нито една усмихната снимка. Бих искала да съм поне малко красива и усмихната като теб.
И мен втората снимка много ме впечатли. И тази на момиченцето с червената рокля и филията е просто жестока.
Възхищавам ти се !
Активен
korona
Ентусиаст
«
Отговор #140 -:
юни 06, 2008, 10:20:51 »
Regina,
Сватбата е била чудесна , а снимките са много хубави, фотографът уникално е уложил духа на събитието!
Много хубава двойка сте! Все така да се обичате както в този специален ден!!!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #141 -:
юни 06, 2008, 10:58:25 »
Regina снимките са прекрасни. Много сте хубави и ти и съпругът ти. Личи си класата на сватбата ви. Страхотни сте
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #142 -:
юни 06, 2008, 11:20:28 »
Много ви благодаря
Подготовката беше сериозна. В един момент съжалявах че нямах сватбен агент, но нещата стават много по лесно ако сам командваш парада, затова съм доволна от резултата. И не на последно място тук всичко се организира million пъти по лесно от колкото в БГ.
Пример – когато търсехме ресторант в БГ само ни прехвърлъха от този на онзи, не можеха да дават оферти 1 година по рано, не можеха да гарантират нищо, а ни знаеха бюджета. Сега като се замисля те може би не са ни вярвали. Тук, със същия буъджет, в много по скромен ресторант ни поканиха на среща с менута, маси, планове за разположение на гостите, цени – всичко. За 1 седмица беше уредено.
Цветенден, най-много държах да няма парвенющина! От това ми се изправя косата. Семплоcт винаги е по-добрия избор за мен.
Еллие_беллие, постарах се и фотографа да се чувства добре – хората дават 100% себе си само ако им вярваш и им дадеш най-добрите условия за работа и ясно му казах какво очаквам – да снима каквото той намери за добре, защото той знае повече по въпроса за сватбената фотография. Пълен респект към доказания професионализъм
Клара_фина – не се натъжавай! Ако всичко останало е по план, и снимките ще са така. По важното е да си щастлива на сватбата, а не какъв ще е албума после. Ако си спомняш този ден с радост всичко друго няма значение. Виждала ли си щастлива букла с лоши снимки?
Инахастра, от четенето във форума разбрах, че хората се стресират много на този ден , за детайли. А от стреса никoй не се разхубавява. Затова всичко исках да е максимално опростено, за да може на деня да се радваме и да следваме естествения ход на празника , а не да се щураме напред-назад кой какво ще носи в църквата например. И на всички гости бях пратила план за деня по часове, така че всеки да знае кое следва, а не да се чудят и да се оглеждат някой да ги води. На деня никoй не се занимаваше с глупости, всички празнувахме. В нормален ден аз въобще не съм така цъфтяща, но и рядко сам толкова щастлива.
А за роклята ... ехх, знаете как я мислих тая рокля
Баба ми , бог да я прости (майката на мама) беше шивачка. И при един спор по повод абитуриентската ми рокля тя каза – "роклята е рамката, ти си съдържанието, не си губи времето само да търсиш зашеметяващи тоалети, търси симбиоза със самата себе си".
Златен съвет.
Добре че и вие ме окуражихте, защотоо на деня въобще не мислех как изглеждам – роклята преди всичко ми беше удобна, бях в кожата си.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
юни 06, 2008, 11:39:54 »
Regina94, страхоотни сте!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #144 -:
юни 06, 2008, 11:49:00 »
И аз така ги чаках тези твои снимки....чакането си заслужавяше! Всичко е повече от страхотно! Фотото, Ти, роклята на малката шаферка, съпруга ти, та дори и тортата!Бъдете щастливи!!!!!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
юни 06, 2008, 20:45:22 »
Разкошни снимки!
Чак не можах да повярвам, че са от съвсем истинска сватба. Бъдете винаги щастливи, загледани в една посока, подкрепящи се един друг и много, ама ужасно много влюбени. Поздравления за красивата и стилна сватба!
«
Последна редакция: юни 06, 2008, 20:54:03 от plamik
»
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #146 -:
юни 06, 2008, 21:38:31 »
Страхотни снимки и страхотна сватба!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #147 -:
юни 06, 2008, 21:44:10 »
Когато нещо й харесва на баба ми, тя казва "Напълни ми душата!". Същото бих казала и аз за снимките ви
.
Някои са направо като картички. Хареса ми това, че наистина няма нищо претрупано и всичко изглежда чисто и просторно. И ти си много естествена, особено ми хареса опашката ти. Много малко булки биха се престрашили да не бъдат с някоя сложна прическа /вкл. и аз
/. Супер си!
А снимката с бялата рокля и белия лаптоп е страшна
!
Желая ви много семейно щастие!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #148 -:
юни 06, 2008, 23:08:44 »
Regina94, ти нищо не каза за пътуването ви след сватбата. Как изкарахте?
А къде ще ходите на меден месец през есента?
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
юни 07, 2008, 00:15:47 »
Само аз ли ням да видя снимките, защото откакто съм се регистрирала ИЗОБЩО нямам достъп до галериите?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
13