Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:06:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Regina94 - 24 май 2008
Страници: [
1
]
2
3
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Regina94 - 24 май 2008 (Прочетена 57957 пъти)
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
Сватбата на Regina94 - 24 май 2008
«
-:
май 12, 2008, 22:39:18 »
Мила Regina, остават, само 12 дни то твоя дългоочакван ден!
Сподели с нас как върви подготовката, какво ти остана, как е настроението? Стискам ти палци за всичко!
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
Отг: Сватбата на Regina94 - 24 май 2008
«
Отговор #1 -:
май 12, 2008, 23:26:27 »
Мила Регина , честита темичка!!!
ще се радваме да споделиш как върви подготовката вече на финалната права!!!!
Успех!!!
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #2 -:
май 12, 2008, 23:34:49 »
ооо, то не останало Регина
успех на финалната права и после искаме снимкиии
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #3 -:
май 13, 2008, 08:57:08 »
Regina94, честита темичка!
Как лети времето, а? Остава толкова малко до ТВОЯ сватбен ден!
Подготовката сигурно е в разгара! Сподели с нас какво остана да свършиш!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #4 -:
май 13, 2008, 11:56:03 »
Честито тема
И ние сме с теб и чакаме с нетърпение Денят ти ! Дано всичко да ти мине по вода !
Готова ли си вече ?
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #5 -:
май 13, 2008, 14:39:20 »
Ехааа, каква чест! Благодаря ви
!!!
Напоследък сам в еуфория че цялата организация е в наши ръце. Както казваше Индиана Jones - ако нещо се движи по бързо от мен предпочитам аз да го карам.
Сега по същество -
Роклята е готова и сам ви адски благодарна че ме окуражихте да си взема Проновяс. Булото ще е до земята, също е готово. Ще бъда с малко семейно бижу на врата, от майка ми, вързва се страхотно с халките, а и тя ще се радва като ме гледа от небето
.
Имам български свещеник който пристига от Германия и церемонията ще е на немски и на български. Искам да сложа малко цветя в църквата, но чакам оферта от флористката - вижте колко хубаво изглежда с цветя.
Украса за вечерята - ниски бели букети и бели свещи, като една на маса ще е ароматна (ако не забравя да ги купя в събота)
Погачата ще я направи свекървата. Тя много се зарадва че и позволявам да се включи в подготовката - аз имам мания за контрол, ако не сте забелязали
.
За капак - след 20 мин трябва да изчезвам от офиса, отивам в командировка. Дано да успея да си взема силиконови чорапи от летището...
Питайте ме разни неща, това е единствения начин да не пропусна нещо важно.
Хайде до скоро, махам ви!!!
church.jpg
(29.38 KB, 448x336 - видяно 389 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #6 -:
май 13, 2008, 15:54:52 »
Не се съмнявам, че всичко върви по план. Църквата е много красива, много аристократично изглежда, ти ще си като принцеса в нея!
Колко човека ще имате?
Лек път и бъди спокойна!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #7 -:
май 13, 2008, 17:10:17 »
Като те слушам/т.е. чета/, не се съмнявам, че всичко ще бъде наред и организирано както трябва!
Успешна командировка и леки последни приготовления!
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #8 -:
май 14, 2008, 21:45:15 »
Мерси, Арлина
!
ellie_bellie, тук традицията е следната -църковния ритуал е в сравнително тесен кръг поканени са семействата и най близките приятели които ще присъстват и на официалната вечеря
Следва малък коктейл , където са поканени по-широк кръг от хора - примерно колеги от работа, съученици и изобщо хора, с които искаш да споделиш празника си, но не са ти чак толкова близки. На коктйла сме поканили кам 100 човека. Всъщност те щяха да са по-малко, но най неочаквано за мен колегите ми попитаха дали могат да си доведат семействата. В началото не знаех как да реагирам (защото си имам бюджет, нали се сещате).
В последствие реших съвсем по български - ами да заповядат
. Те не идват за хапване и пийване, а защото ми се радват, а човек трябва да оценява това докато го има. Швейцарците не са така социални като нас и официалните сбирки от всякакъв повод са Голяма Работа
След това сме на официална вечеря - 57 души.
Имам жива музика - джаз бенд
. Дала съм им общ ориентир какво очаквам , но май трябва да пратя нещо по -конкретно. Имате ли някакви предложения?
Между временно смених цялата концепция за букета. Първоначалната ми идея за маргаритки увяхна, така да се каже. Уж вече бях направила поръчка в цветарницата, но миналата събота , когато отидох за финални уточнения, нямаха време да ме обслужат (деня на майката било, да съм отидела друг ден). А аз нямам свободна минута... Така че им благодарих и отказах услугите им. В друга цветарница ми предложиха букет от бели рози на цената на маргаритките и ме увериха, че маргаритките просто ще издишат след 2 часа без вода. Което е някак логично. И си стиснахме ръцете за розите.
Бихте ли ми дали мнение за следното- когато гостите седнат на вечерята трябва да има някаква реч за добре дошли Ще пропусна ритуала със захранването, тъй като ми е много чужд. И понеже бъдещия съпруг никак не обича да говори пред хора, аз ще се заема с това (в замяна той ми обеща да танцува, което си е супер сделка).
Според вас кое е по-логично - първо добре дошли от мен и след това реч на кума или обратното?
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #9 -:
май 14, 2008, 21:55:00 »
Regina94
Относно питането ти , моето мнение е първо "ДОбре дошли" от теб , след теб речта на кума , която ти да анонсираш
Всичко звучи наистина официално и "тежко" , и много красиво
Пожелавам ти успех и ти се възхищавам на контрола който успяваш да поддържаш
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #10 -:
май 14, 2008, 22:05:03 »
И аз съм на същото мнение. По-естествено ми звучи първото приветствие да е от домакинята на приема. Браво за чудесната организация. Teddy_ е права, че хич не изглеждаш притеснена
Всичко ще бъде супер
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #11 -:
май 14, 2008, 22:05:53 »
браво на тебе! всичко е под контрол и планирано до последния детайл
относно речите бих казала първо да е кума и после ти
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #12 -:
май 14, 2008, 22:12:46 »
Regina94,няма да крия и да излъжа ако кажа,че с нетърпение чакам сватба ти и искам да те видя с роклята за която толкова се чуди дали да я вземеш или не
.Пожелавам ти най-прекрасната сватба,която не се съмнявам,че ще имаш.Сега за въпроса ти,ами първо ще е хубаво ти да ги поздравиш и след това да се даде думата на кумът
«
Последна редакция: май 14, 2008, 22:14:31 от наденцето™
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #13 -:
май 14, 2008, 22:16:59 »
Regina94
, за мен няма значение последователността всъщност. Ти трябва да си прецениш - аз не познавам швейцарските нрави.
За джаз бенда - много хубаво ще е сигурно
. Аз в друга тема съм писала за това, но много уважавам музиката на Michael Buble, макар и много голяма част да са cover версии. Ella Fitzgerald също бих ти препоръчала като класика.
И поздравления за розите
Активен
Regina94
Професор
«
Отговор #14 -:
май 15, 2008, 22:02:19 »
Много ви благодаря за мненията - наистина речта на кума ще е след моята.
Teddy_, аз не съм много по сериозните купони, просто искам да имам ясна представа за деня. Като планирам винаги се старая по детайлите и след това на самия ден само се забавлявам, все едно се спускам по водна пързалка
. Обикновено нищо съществено не се обърква. Искам сватбения ден да е само емоции, и никой да не ме занимава с логстични въпроси (кой ще донесе питката, да не забравим виното...).
Швейцарските сватби принципно се организират от кумовете и приятелите. За младоженците деня е само изненади. Моите приятели тук обаче много пътуват, а новите ми роднини не проявиха желание да организират сватбата (за което до някъде ги разбирам и не им се сърдя).
Много ми беше тежко в началото да започна подготовката без майка, тя беше сила на природата в организирането на каквото и да е. Сега явно изглеждам много хладнокръвна но минах през сълзи и паника и пълна дезорганизация
Но реших че от уважение към майка трябва да се мобилизирам, защото тя смяташе че хубавите поводи трябва да се отпразнуват и създаваше страхотна атмосфера ...
Сватбата няма да е съобразена стриктно с никакви традиции - 57-те гости за вечерята ще пристигнат от 10 различни държави. За мен е важно че ще сме заедно със семействата ни и близки приятели всички ще се забавляват -наймалкото защото отдавна не сме се събирали в пълен състав
Wienerin ми напомни че програмата за деня трябва да се синхронизира предварително с фотографа.
Венчавката е в 15ч, аз смятам да започна да се подготвям от 10. Как мислите, рано ли е?
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
13
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>