ШАМПАНСКО ЗА ГОДИШНИНИ ОТ СВАТБА
Инка-маслинка:
Ние миналата година лятото бяхме кумуве на една сватба и един от подаръците им бяха две бутилки червено вино - едната опакована в сребристо а другото в златисто - съответно за сребърната и златната сватба с пожелание да ни поканят за да ги изпием заедно. Относно други бутилки сестра ми на мойта сватба (това ще бъде един от подаръците й) ще направи специални етикети изработени от нея и залепени на бутилките с бяло вино като съответно ние ще си запазим поне 1-2 като спомен. Очертават се доста такива бутилки, защото имам едно шамапнско което баща ми пази в мазето от кръщенето ми - някъде от около 26 години - та мислим да вземем да го отворим пък ако става за пиене да си го пийнем със семействата. Еми това е от мен *ROFL*
Picolina:
наистина е добра идея,жалко че не я знаехме и ние като се оженихме.но пък пак можем да си затворим за другите години.моите родители бяха запазили ракия от рождението ми и я отвориха като завърших училище,беше лелеле..... :girlhide: убиец!
ROSI KRASTEVA:
така аз съм ре6ила да имаме 5 бр. бутилки шампанско за 1,5,10,25 и дай боже 50г. от сватбата
didibaby:
Цитат на: PETKOVA в май 07, 2007, 15:43:42
така аз съм ре6ила да имаме 5 бр. бутилки шампанско за 1,5,10,25 и дай боже 50г. от сватбата
Това е чудесно решение, PETKOVA! Пожелавам ви с радост да си отваряте шампанското на всяка годишнина ! :CHEERS:
ROSI KRASTEVA:
Цитат на: didibaby в май 07, 2007, 23:36:10
Цитат на: PETKOVA в май 07, 2007, 15:43:42
Това е чудесно решение, PETKOVA! Пожелавам ви с радост да си отваряте шампанското на всяка годишнина ! :CHEERS:
благодаря
а вие няма ли да си отделите такива бутилки?
Навигация
[0] Списък на темите