ШАМПАНСКО ЗА ГОДИШНИНИ ОТ СВАТБА
emily:
Цитат на: PETKOVA в май 07, 2007, 15:43:42
така аз съм ре6ила да имаме 5 бр. бутилки шампанско за 1,5,10,25 и дай боже 50г. от сватбата
PETKOVA, и аз не знаех за този ритуал но водещата ни каза да си подготвим 3 бутилки хубаво вино и да го опаковаме с бяла, сребърна и златна украса - за съответните години от сватбата. И тя там ще ги нарича нещо си и мисля че ще се получи добре.
А ето и ти се спряла на тази идея, която и на мен допадна доста :)
desislavka:
Ние миналата година бяхме на сватба,където имаше такъв ритуал!!!Тогава го видях за първи път!!!На мен ми хареса,много е идейно!!!Довечера ще поговоря с кумата по този въпрос!!! *YAHOO*
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Ехааа, идеята е страхотна!!! :bravo:
Ние сме си запазили бутилката шампанско от ритуалната зала! Кумът ни я поискал и ни каза на всяка гдишнина да си сипваме по малко за "Наздраве!"! :girl_in_love: Това също е добра идея, като не знаех за тази, иначе със сигурност щях и аз да си запазя я бутилка или повече вино, я шампанско!!! ;)
maslinka:
Цитат на: sabina в март 23, 2007, 17:00:04
Ние миналата година лятото бяхме кумуве на една сватба и един от подаръците им бяха две бутилки червено вино - едната опакована в сребристо а другото в златисто - съответно за сребърната и златната сватба с пожелание да ни поканят за да ги изпием заедно. Относно други бутилки сестра ми на мойта сватба (това ще бъде един от подаръците й) ще направи специални етикети изработени от нея и залепени на бутилките с бяло вино като съответно ние ще си запазим поне 1-2 като спомен. Очертават се доста такива бутилки, защото имам едно шамапнско което баща ми пази в мазето от кръщенето ми - някъде от около 26 години - та мислим да вземем да го отворим пък ако става за пиене да си го пийнем със семействата. Еми това е от мен *ROFL*
и ние го бяхме замислили но като ни хвана еофорията и го забравихме.Дано нашите кумове ни изненадат :DANCE:
ROSI KRASTEVA:
maslinka
може да им подскажете за тази идея на кумовете
Навигация
[0] Списък на темите