Има ли булки от Стара Загора? - 3 част

<< < (97/98) > >>

Jungle:
Здравейте момичета,
Най-накрая да се добера до форума, че отдавна не съм писала. Гледам имаме и булка  :good_luck: Плам4о. Честити и на всички, които междувременно се омъжиха  @}->--
Аз бях в отпуск и си изкарахме страхотно в Турция. Беше нещо като закъснял меден месец...Напоследък ме обвземат едни носталгични чувства по нашата сватба...може би защото скоро ще празнуваме година.
 Друката седмица ми стискайте палци, че имам защита на дипломна работа. Пууу, дано взема тая магистратура най-накрая...

BIBI_SZ:
Ихаааа, имаме си нова булка :)  *YAHOO*
Казвай с какво може да помагаме, насреща сме.
Спокойно, няма какво да се притесняваш, имаш много време до сватбата. Реално ти трябва не повече от месец, само основните неща - гражданско, църква, ресторант и ди джей трябва да си запазиш по отрано, но отсега едва ли записват за догодина...понеже и аз бях май месец, януари си ги запазих. Разбира се, че бракът не е отживелица, той е просто нормално продължение на една щастлива взъка с човека, който обичаш, а сватбата е един от най-вълнуващите моменти, който не бива да се пропуска...

Roshko:
да, да, да  :bravo: :bravo: :bravo:
страхотна булка си имаме :) 8P
аз да си кажа и аз колко време ми отне органицията - от юли 2007 та до май 2008  :[ :[ :[ *crazy*
заедно с милото решихме само важните неща, останалите бяха моя грижа, в деня преди сватбата милото имаше грижата за всякаквите неща като алкохола, внасянето в ресторанта допълнителните неща и т.н...
ех..., толкова е хубаво да се омъжи човек ..... @}->--
аз съм напълно съмс  Мая и другите момичета - разбира се че не е отживелица брака!!!!
че по хубаво от това хората казват че са само децата - но то едното е естествено продължение на другото...., айде стига че се разприказвах мнооого :)
мацки вече госпожи да ви питам - участвате ли в  конкурса "сватбени емоции 4" :)?

Plam4o:
много сте мили

благодаря ви за топлото посрещане {}
Roshko ние се познаваме,учихме пет години в ТГ в различни курсове, и сега магистратурата ще сме заедно, пък и нашата история с моето момче е подобна на вашата с Влади.Дано се сетиш    =]
За сватбата да не се тревожа викате...аз само годежния си пръстен като видя се сещам,че трябва да правя приготовления.. Аз сега живея в Сф, но искрено се надявам да не е за дълго...нямам търпение да се приберем в СЗ,много си го обичам моя град....сватбата ще е в СЗ  :danceg:  :danceg: 
Още не сме уточнили бройката, но между 80-100 човека ще са сигурно, така че ако може да ми препоръчате хубав ресторант...само за Железник се сещам аз, и нашите ми разказват за някакъв ресторант до тенис кортовете на стадиона,но никога не съм била там
Ние засега сме се спрели на 17 май като дата...и четох,че е хубаво да се запази ресторант от рано,защото тогава нали има абитуриентски балове много..
хайде да не досаждам повече   :)  :)  :)

maya_bunny:
Хихихихихи Рошко се оказа, че всички я познават дали из квартала, дали от училище :)

Пламчо, в града няма нито един подходящ ресторант за сватба, Железник горе долу става само че много лъжат, във Верея позволяват само до 00ч., а тогава е най-весело, ние бяхме в Кипарис, което не ми беше мечта, но от няма и къде - беше горе долу добре (120 гости), само че като играхме хора всички ми скачаха по роклята, тогава беше най-тясно. Иначе задушевна обстановка, защото е амфитеатрално. Става купон и не лъжат там.

Май на Баните на Марица Изток ресторанта е най-добре, поне на снимките така изглежда, така и не съм го посетила още. Но има допълнителен разход по превоза на гостите, с който не ми се занимаваше ... Така че мисли!  *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница