Има ли булки от Стара Загора? - 3 част

<< < (96/98) > >>

Roshko:
явно няма...
ние какво активни бяхме по организацията мисля си  8P *YAHOO*

Plam4o:
Здравейте милички,
Чета и трите теми за булките от СЗ от събота и вече съм към края...Много ви се радвам на всички.Като се зачете човек и сякаш е на кафе със стари приятелки...страшни сте.
Аз също ще ставам булка...да сме живи и здрави май месец...Още нищичко не съм направила за подготовката по сватбата, а като чета и ми се вижда, че има мнооого неща да се мислят и правят.
Като в небрано лозе съм...знаех само кой ще ми е кума..тя замина за Америка..и сега и без нея си останах..Няма с кой да си споделя трепетите и вълненята по сватбата...ама като се зачетох във форума и ви усетих близки...и видях че има и други,за които сватбата не е отживелица и сигурен начин да си провалиш връзката

айде милички
 :girl_wink:

Деница Звездица:
Plam4o, ако ми позволиш да се намеся във вашата тема...Сетих се, че сутринта като влязох във форума и пишеше, че сме били 232 потребители онлайн. От друга страна вчера се опитвах да обясня на моите съквартиранти защо обичам форума, а те не разбираха какво сме намирали тук. А аз накрая като не ги влечатлих с прекрасните булки, рокли и сватби просто се сетих да им кажа, че като съм тук продължавам да мисля, че човек си има половинка и я намира, а не само, че живеем за да мине времето. Така че стискам ти палци за твоята сватба. Така или иначе познавам дости булки, които въоръжени с мнения и снимки оттук са се справили. А като се сетя пък колко от милите младоженки ме карат да се чувстват всеки ден смислено с идеята, че сватбата е само продължение на хубавата връзка, а не провал, то нямам никакви съмнения относно брака. Мисля, че това е точното място да споделяш вълненията за сватбата. Аз ще се вълнувам и заради теб. Късмет!  :girl_wink:

maya_bunny:
Имаме булкаааааа!  :bravo: Оооо йеееее!

Добре дошлааа, ще се радваме да помогнем с каквото можем! :) Брака изобщо не е отживелица, даже по-скоро нищо не се променя, пак живееш с човека, който обичаш, може би има малко повече сигурност и отговорност. Абе хубаво ееееее  :danceg:

Понякога имам чувството, че ние жените след като срещнем подходящия човек повече настояваме да се омъжим заради самата сватба, голямата рокля и т.н. и отново повтарям заради малко повече сигурност!

svetli:
Пламчо няма страшно, имаш достатъчно време и съм сигурна, че ще се справиш блестящо. А за емоциите, че няма с кого да си ги споделяш, ами ние двамата си организирахме сами всичко и си споделяхме емоциите. Понякога и леко отрицателни, заради изнервящите моменти, но в крайна сметка остават само хубавите спомени. Успешна организация и всички сме тук, за да помагаме с каквото можем.  @}->-- А за брака - много хубаво нещо е!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница