ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
skylife:
Да, аз това съм го виждала и мноооооого ми харесва.
smiling rain:
hellen, картонът ти ще се върже супер с бонбоната. Можеш да го одрежеш във форма на сърчице или някаква друга, подходяща за темата на сватбата ти. А можеш да си залепиш на цветна основа бяла хартия в някаква форма също, ако не ти изпъква маркера върху цветния картон.
smiling rain:
Skylife това ми прилича на програма (дреболийка, за която е ставало дума в тази тема на форума), която би могла да остане като сувенир от сватбата, заедно с поканата и благодарствената картичка (ако имаш, разбира се). Особено, ако се получи красиво, каквото всъщност е *THUMBS*. Така че, освен ако не ти идва много скъпо, можеш да помислиш да раздадеш такива и на гостите си от Бургас.
plamik:
skylife , вместо "програмата" можеш да напишеше "филма се направи със съдействието на....". За стихотворението - Петя Дубарова има хубави за Бургас, а също и Христо Фотев. А ако имаш и приятелка със литературни заложби, може да ти напише нещо специално за вас - хем лично, хем бургаско и морско. Снимката е страхотна! :bravo: И естествено на края на стихотворението можеш да сложиш две малки сладки мечета или гърненце с мед. :P
skylife:
Цитат на: plamik в юли 16, 2008, 10:05:33
skylife , вместо "програмата" можеш да напишеше "филма се направи със съдействието на....". За стихотворението - Петя Дубарова има хубави за Бургас, а също и Христо Фотев. А ако имаш и приятелка със литературни заложби, може да ти напише нещо специално за вас - хем лично, хем бургаско и морско. Снимката е страхотна! :bravo: И естествено на края на стихотворението можеш да сложиш две малки сладки мечета или гърненце с мед. :P
:god: :eager: :eager: Да, да, да, да - точно така. То няма при всички положения да е "програмата", но ще видя какво да сложа. Точно идеята ми беше "Филмът се излъчва със съдейстивето на...", ама не знам, мисля...мисля...
Навигация
[0] Списък на темите