Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 11:12:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Нашият лекар акушер-гинеколог
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нашият лекар акушер-гинеколог (Прочетена 406179 пъти)
Петето
Заслужил майстор на спорта
Дива и щастлива.....
Отг: Нашият лекар акушер-гинеколог
«
Отговор #75 -:
ноември 11, 2008, 10:29:49 »
Ами, Вики, доста труден въпрос
И двете са много мили и много добре обясняват. Знам само, че Лекова не изражда, а само следи бременността (нямам инфо за Павлова). Може би Павлова ми е по-симпатична, иначе като лекари... ходила съм само по веднъж и имам много добри впечатления и от двете.
Активен
kriseto
Любопитен
«
Отговор #76 -:
ноември 15, 2008, 16:10:38 »
момичета,моля ви можете ли на лични да ми дадете координатите на д-р Павлова и да ми кажете как става записването при нея, а и каде се намира кабинета и!Много ще съм ви благодарна наистина!
Активен
Zahira
«
Отговор #77 -:
ноември 17, 2008, 10:40:29 »
Влез в страницата на МБАЛ Св. София и там можеш да си запишеш час на телефона на регистратурата за д-р Павлова.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #78 -:
ноември 19, 2008, 20:35:04 »
Понеже има много мами от сливен имам един въпрос дано можете да ми помогнете
Искам да знам някой познава ли док Костадинов и може ли да ми каже нещо за него дали в момента е в града защото му звъня но му е исклюмен телефона а ми трябва доста спешно
Моля ви мами от Сливен помагайте
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #79 -:
декември 02, 2008, 21:28:21 »
А някой има ли впечатления от акушер-гинеколозите от Вита - по-специално много ми хвалят Антоанета Илиева (до края на месеца няма свободни часове
)? Много се чудя между Вита и Токуда, ама и за Токуда няма много отзиви...
Активен
Zahira
«
Отговор #80 -:
декември 03, 2008, 10:25:56 »
Според мен най-добре да отидеш и да добиеш лични впечатления от лекаря. Много важен е и факторът кое ти е по-близо.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
декември 03, 2008, 11:13:17 »
Да, така е, Вита ми е по-близо, обаче Токуда някак си ми се вижда по-"надеждно" място. Не знам и аз. А не може да ходиш всеки месец при разлчини лекари само за да ги пробваш
Активен
Zahira
«
Отговор #82 -:
декември 03, 2008, 13:27:13 »
Зависи за какво искаш да ходиш. Ако е за следене на бременност - в Токуда само 2 лекарки работят по здравна каса, а ако е само за преглед - записването става поне за месец напред и чакането е дълго, което е малко изнервящо.
Активен
КатиНка
«
Отговор #83 -:
декември 03, 2008, 13:52:44 »
Цитат на: no4ko24 в декември 02, 2008, 21:28:21
А някой има ли впечатления от акушер-гинеколозите от Вита - по-специално много ми хвалят Антоанета Илиева (до края на месеца няма свободни часове
)?
На мен ми препоръчаха същата лекарка и то лекар от самата болница и също ме предупредиха, че е тежък график
Явно си заслужава.
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #84 -:
декември 04, 2008, 09:52:07 »
Момичета ,аз имам впечатления от др. Илиева.Самата тя като специалист е много добра и внимателна, но това с този натоварен график е пълен ад. Аз бях при нея на първия си преглед -(бременна в 6 г.с.), чаках за прегледа около 4 часа, защото имаше хора доста пред мен ,някаква родилка ,която тя се качваше да наглежда и хора идваха с часове ( аз не бях успяла да си запазя час). Прегледа ме ,видя бебчето, вземи микробиология и ми каза ,че иска да ме погледне пак след една седмица .След няколко дни се обадих да си запиша час този път, а тя ми каза ,че за месец и нещо напред няма свободни часове ,тогава се замислих ,че ако е така през цялата ми бременост ще полудея и се отказах да ходя при нея. Отидох да си взема само резултатите ,а пред кабинета и хора с записан час за 8 ч. ,чакаха вече 1 час.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
декември 04, 2008, 13:42:55 »
Цитат на: Nelkata в декември 04, 2008, 09:52:07
Момичета ,аз имам впечатления от др. Илиева.Самата тя като специалист е много добра и внимателна, но това с този натоварен график е пълен ад. Аз бях при нея на първия си преглед -(бременна в 6 г.с.), чаках за прегледа около 4 часа, защото имаше хора доста пред мен ,някаква родилка ,която тя се качваше да наглежда и хора идваха с часове ( аз не бях успяла да си запазя час). Прегледа ме ,видя бебчето, вземи микробиология и ми каза ,че иска да ме погледне пак след една седмица .След няколко дни се обадих да си запиша час този път, а тя ми каза ,че за месец и нещо напред няма свободни часове ,тогава се замислих ,че ако е така през цялата ми бременост ще полудея и се отказах да ходя при нея. Отидох да си взема само резултатите ,а пред кабинета и хора с записан час за 8 ч. ,чакаха вече 1 час.
Много кофти.
И ти в крайна сметка при кой лекар си? Има и една - Кълвачева май се казва. Също я хвалят.
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #86 -:
декември 04, 2008, 21:37:32 »
Накрая се записах при док. Клисурски в Майчин дом и за сега съм доволна.
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
декември 04, 2008, 22:13:27 »
ето моите впечатления за доктор Кълвачева, Вита. 2 пъти ходих при нея през престоя си в БГ.
Самата докторка познава всяка пациентка по именно (шапка и свалям за това!), НО когато дойде твоя час ти не влизаш, а влиза човека който каже докторката. Няма никакъв ред.
Първият път чаках 5 ч.
Влязох в кабинета, след като се бях залепила за вратата и казах на лекарката, че сега е моя ред. Това, което ме потресе бяха думите на Кълвачева: "Как може небременно момиче да пререди бременни жени!". Права е, но 5часа без храна, вода, почти без въздух в малкото коридорче, претъпкано с 20 момичета поне - не е лесно да се издържи за които и да е.
За прегледа - беше внимателна, да. Но през цялото време беше на телефона с руското консулство по личен въпрос. Телефонният разговор, както и прегледа ми продължиха 30 мин.
Излязох от кабинета и казах на мъжа ми - сега разбирам защо някои момичета си вземат болнични от 3-ти месец - няма как да успееш с подобно чакане и работа.
Вторият път отидох, когато докторката ми каза, че е по-спокойно (четвъртък след 6 вечерта). тогава всичко беше ОК.
Налагаше се разговор с нея по телефона след 1 седмица- вярно, даде си мобилен и служебен телефон, но така и не успях да я открия. А доста упорито звънях 2 седмици.
Въпреки различните емоции, мисля че тя е добър доктор с прекалено много пациенти.
съжалявам за дългия пост....
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
«
Отговор #88 -:
декември 05, 2008, 11:00:49 »
Помощ от мамите в БУРГАС!!!!!!!!!!
Търся си добър доктор, който да ми наблюдава бременноста
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #89 -:
декември 05, 2008, 13:30:50 »
Аз специално ходя при д-р Душепеев,но той е частник и не работи с здравна каса и друг доктор ще ми води отделно картона.Иначе всеки път,когато го посещавам ми струва 30лв.
,но като цяло съм много доволна за сега,невероятен човек е и голям майтап пада с него
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...