Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 10:58:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Подарък за младоженеца!  (Прочетена 27346 пъти)

ivan_petkov2
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #135 -: септември 03, 2010, 15:35:53 »

Според мене най- добре е да се дадат парички на младото семейство те сами да си изберат от какво имат нужда. Все пак вече са едно цяло и не може за сватбата да се правят подаръци поотделно. Това не е рожден ден а сватбен ден.
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

Разгледай галерията на super_bianka

« Отговор #136 -: януари 27, 2011, 23:03:27 »

Момичета, спешно се нуждая от идея какъв подарък да купя на бъдещия ми съпруг за сватбата? Вие какво сте намислили?
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Разгледай галерията на soulless

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: март 07, 2011, 15:37:06 »

Super_bianka, след като прочетох темата, и на мен ми се прииска да подаря нещо на бъдещия ми съпруг - уви, вероятно няма да ми стигнат финансите и за това nea Моят съвет е да си помислиш какво би го зарадвало, всеки мъж има нещо, което тайно (или не толкова) желае (моят например примира за телефон HTC, но това ми е абсолютно непосилен подарък, а и не е тип подарък, който според мен е подходящ за сватба), хубаво е да има и някаква сантиментална стойност за него, т.е. да е нещо, което остава във времето - предмет, свързан с общата ви история или изобщо подарък, който по възможност да му напомня и в бъдеще за деня на вашата сватба.
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #138 -: март 07, 2011, 20:22:29 »

Soulless аз измислих подарък, който не е много скъп- до 100 лв. Покрай Свети Валентин бяха напускали какви ли не неща, сувенири и т.н. Аз намерих една много семпла кутия за вино с надпис "Обичам те"- (20лв). Сега търся човек, който да ми изпише (гравира) дата на сватбата и имената ни от вътрешната страна на капака и мисля да купя някое по- хубаво вино около 70-80 лв. И двамата предпочитаме уиски или хубаво вино и мисля, че това ще е семпъл, стилен и сантиментален подарък. Защото иначе той си е харесал 2-3 модела фотоапарати за по 1700-1800 лв., който няма как да му го купя, пък и той със сигурност ще си го купи до тогава.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Разгледай галерията на soulless

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 07, 2011, 23:11:24 »

Ами значи ти си имаш вече концепция за подарък Wink - идеята ти е чудесна, толкова ми харесва, че чак се чудя да не я открадна blum Но няма, де, ще измисля нещо подобно, но не съвсем същото, все пак авторска идея Wink Мисля, че е далеч по-подходящо дори от фотоапарата - просто техника тепърва ще си купувате наистина, а и техниката има това свойство да се чупи и заменя, докато хубавите спомени от сантименталните подаръци са неизтриваеми smile
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**

« Отговор #140 -: март 08, 2011, 12:06:04 »

give_rose Радвам се, че ти харесва идеята ми. Кради я, аз ще се направя, че незнам. Wink А като измислиш нещо споделяй. smile
Активен
Andreina
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #141 -: януари 28, 2012, 21:07:38 »

Аз лично за първи път чувам за подобна традиция. За родителите - не знам. Всичко пазят в строга тайна!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: