Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 12:59:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Идеи за сватба в градината :)
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Идеи за сватба в градината :) (Прочетена 116194 пъти)
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Отг: Градинска украса
«
Отговор #135 -:
юни 26, 2008, 05:46:11 »
ellie_bellie, Хубава идейка,аз също си го мислех,даже открих,че в Мichaels има подобни,но са малко по-малки като размер,сега се сещам и в Target ги имат...да това определено ще присаства,като украса в градината
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
юни 26, 2008, 05:48:06 »
Забравих, ellie_bellie....lanterns на български се казва фенер
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #137 -:
юни 26, 2008, 13:42:45 »
Мен също ще ме вземат от къща и съм предвидила няколко часа предният ден, за да я украсявам. Ще използвам предимно цветя от панделка и балони. Някой от нещата ги има в галерията ми. При нас освен част от верандатата, няма друга закрита част от двора гостите вероятно ще бъдат вътре в къщата, защото август много ще пече, но на мен ще ми е по-празнично, ако е украсено.
Колко дълго си представяш това градинско парти? Ако е по-продължително и на теб лично не ти се занимава с украсата можеш да си наемеш агенция. Те имат едни много красиви шатри и всякави идеи могат да ти предложат.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Отг: Идеи за сватба в градината :)
«
Отговор #138 -:
септември 14, 2008, 13:23:57 »
ето и една идейка от мен.
не е маи много градинско обаче?.!
61185_1379249.jpg
(58.45 KB, 600x800 - видяно 1489 пъти.)
Активен
emiliq_duneva
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #139 -:
февруари 22, 2009, 00:39:36 »
pomognete miiiiiiiiii.......tarsq si restorant gradina za moqta svatba,za sega se dvuumq ot restorant lebed i carsko selo....ne6to da predlojite????
Активен
Yanusha
Регистриран
«
Отговор #140 -:
март 08, 2009, 20:51:00 »
Здравейте, аз сега се регистрирах и също имам проблем с ресторанта в София за сватбата ми. Иска ми се да е ресторант с градина, така че ако ни изненада времето да имаме алтернатива. Надявам се да ми помогнете с личния си опит. Благодаря Ви
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #141 -:
март 09, 2009, 09:36:03 »
Цитат на: emiliq_duneva в февруари 22, 2009, 00:39:36
pomognete miiiiiiiiii.......tarsq si restorant gradina za moqta svatba,za sega se dvuumq ot restorant lebed i carsko selo....ne6to da predlojite????
Лебеда е много красив и с добри цени, но когато ние отидохме, ни отказаха градината - обясниха, че имали проблеми със силата на звука, което за мен е абсурд, но.. Другото е, че там искат доста пари за капаро и текат по 2 сватби на ден и часовете за начало са твърдо фиксирани.
«
Последна редакция: март 09, 2009, 09:39:20 от BASTET
»
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #142 -:
март 09, 2009, 09:48:23 »
Момичета, знам, че темата е за сватба в градината, но тук
http://www.alohaislandweddings.com/hawaii_beach_weddings.htm
открих стархотни украси/идеи за сватба на плажа, повечето могат и за градина да се приложат
Активен
drru
Регистриран
«
Отговор #143 -:
юли 07, 2009, 11:38:29 »
Аз съм била свидетел на Етно сватба (по стар български стил) в градина и беше много интересно. Всички стари обичаи и традиции бяха спазени. Булката и младоженецът бяха с носии. Церемонията също бече на открито.
В Пловдивско, обаче, село Труд - Хотел-механа Дияна. Заведението има много голям двор и е добре поддържан. Като гледам снимки - всяка година се обновява градината по някакъв начин. Много е красива, наистина, а и има база за нощувка, ако се налага
Сайтът на механата е
http://mehanata.info
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #144 -:
юли 07, 2009, 11:48:29 »
Моята сватба беше в градина, анонсирах я в поканите като горско сватбено парти. И беше невероятна! Който има такива желания, да не се колебае! Вижте снимки в албума ми
Активен
siyana
Ентусиаст
«
Отговор #145 -:
октомври 07, 2009, 18:26:40 »
Преди няколко дни открих тема за списък на ресторантите с градина, но тъй като неволно съм дублирала тази тема, администраторите ме насочиха да проверя, че има тема за градински сватби и закриха моята тема. Затова тук копирам отново поста си, надявам се да ви е полезен!
Като вече бивша булка, на която този форум помогна с няколко важни неща, реших да открия тази тема, защото смятам, че е много актуална, а не видях да има систематизиран списък на ресторантите с градина в София и в другите градове. Почти всички бъдещи булки търсят ресторант (и аз включително много рових и търсех), в който можем да сме с гостите в открита обстановка сред зеленина и дървета, сред природата.
Аз ще ви кажа за местата, които знам и които обходих за София. Моето мнение е, че провеждането на цялата сватба на открито си е доста рисковано при дъжд - трябва да има и закрит ресторант в този случай или да се монтират шатри. Но поне церемониите и коктейла за гостите, както и снимките, могат според мене спокойно да се планират в градина. И за тях също трябва да има резервен вариант при лошо време обаче.
1. Най-хубавата и голяма градина поне според мене е на Дипломатическия клуб Глория палас. Но ако цялата сватба е отвън на басейна, в 22.00 часа всичко трябва да спре заради шума. За това пък отвън може да е церемонията и коктейла за гостите, а после всичко вътре.
2. Хотел Greenville е много хубаво, много изискано и има градинка с шадраванче, там е супер за изнесен ритуал и коктейл. Но е добре за около 80 чвека, ако не се лъжа, и куверта е малко по-висок...
3. Хотел Одаджийски има една тревна площ малко по-нависоко по едни стъпала, не твърде голяма за всички гости, но напълно достатъчна за самата церемония, имаше и една голяма тераса.
4. Хотел Банкя Палас също има отпред градина много хубава за церемония и коктейл. Но пък е малко извън София...
5. Ресторант На върха - там на нас ни се видя ветровито и много рисковано при лошо време, защото вътре е тясно и мрачно - поне такива са моите спомени. За там съм чувала недобри отзиви за обслужването обаче.
6. Чувала съм съм за един мотел с градина по пътя от София за Пловдив - Черната котка, но не съм ходила, само снимки съм гледала, но се отказахме да ходим, защото няма вариант за лошо време. Иначе било с много сладка градина с дървета и басейн, но трябва много голяма шатра да се слага за лошо време.
7. Ресторант Лебед на Панчаревското езеро е много красиво като гледка, има нещо като площадка досами езерото за изнесени ритуали, не е съвсем градина, и правят самите сватби само вътре, защото отвън са клиенти на свободна консумация.
8. Ловен дом - там също не съм ходила, има градина, други форумки могат да споделят.
9. Хотел Sky Way - има тревна площ с басейн - за церемония на открито. Но това е някак си до шосето, наоколо има за фон сгради, иначе е добре поддържано и ресторанта си е супер, но май беше за 90 човека...не съм сигурна
10. Ех, разбира се градината на Кемпински, ама... малко можем да си го позволим smile
Това са местата, в които аз съм ходила или за които съм чела. Може и други да допишат този списък, защото много булки търсят такова място.
Дано съм била полезна!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #146 -:
октомври 08, 2009, 08:09:03 »
За лошите отзиви за р-т На върха може би си се натъкнала на моето мнение и пак да потвърдя това! Прекрасна гледка и ужасно обслужване.
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #147 -:
октомври 08, 2009, 10:13:52 »
Дасе включа и аз в темата с предложение за ресторант с градина. Сватбата ни беше преди месец и нещо в Стара Загора. Хотела е Жак, а снимки на градината може да видите в албума. Там направихме гражданския брак има и горичка и се получи много романтично.
Активен
St_Sofia
Регистриран
«
Отговор #148 -:
юли 20, 2010, 09:29:51 »
Здравейте, мили дами!
Случайно попаднах на тази тема и ми хрумна да Ви предложа да разгледате нещо по-нестандартно:
"Св. София" Голф Клуб и Спа в Равно поле - само на 20 мин. от София!
Можем да предложим много варианти - градинско парти, коктейл на терасата или с шатри на трева ... разполагаме и с изискан гурме ресторант.
Повече снимки и информация можете да намерите на нашия уеб сайт.
На разположение сме да посрещнем Вашите идеи и да реализираме Вашите мечти!
Поздрави!
[/size]
[tricks and tips: Нарушаване правилата на форума още от първото мнение. Рекламата е забранена във формата - "безплатен обяд". ]
«
Последна редакция: юли 20, 2010, 11:41:38 от St_Sofia
»
Активен
delafonso
Регистриран
Re:Идеи за сватба в градината :)
«
Отговор #149 -:
февруари 19, 2013, 15:19:51 »
Хей защо никой няма тук от толкова години
Дали някой ще ми пише. Аз се нуждая спешно от предложени за градинска сватба - в София или на около 100 км от София. Сватбата ни е юни месец а още не съм решила къде да е. Много зле. Вече се отвайвам и май ще се съглася да е вътре. Моля ви за помощ. Иначе идеите по-нагоре в формума ги изчетох и всичко съм минала. Ходих и до Рибарица и там не успяхме да си харесахме - беше с маък ресторант но пък хубава градина. ДА но ако завали, нямам варинат. Иначе сме малка сватба около 50 човека. Много искам да е гардинска
. Минали сме Глория Палас, Скай Лей, Царско Село, Голф Клуба в Равно Поле, Рибарица, На върха, ресторант Ниагара, Черната Котка, Японската Градина, ресторант Есте, хотел Експо, Щъркелово гнездо и всичко което е изписано до тук
. Чакъм с нетърпение вашите включвания, ако някой има изобщо тук вече
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12