Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 20:54:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Шивашки ателиета
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Шивашки ателиета (Прочетена 99963 пъти)
albenka
Ентусиаст
Отг: Добри шивашки ателиета
«
Отговор #30 -:
декември 14, 2009, 08:15:51 »
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #31 -:
декември 14, 2009, 15:46:18 »
Албенка те ми шиха сватбената рокля. Хубава стана, но коренно се различаваше от това, което исках. Обяснението беше,че няма как да стане едно къмедно с оригинала. Според мен те си имат един тертип на шиене на рокли и си карат по него без да се съобразяват. Уж щеше роклята ми дае готова за 3 проби - е ходих повече от 10 пъти и не спазиха уговорения срок - получих си роклята седмица преди сватбата. Иначе като отношение са ок, но не очаквай да ти ушият нещо по снимка почти същото. В галерията качих снимки да видиш.
«
Последна редакция: декември 14, 2009, 15:50:42 от Zahira...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
»
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #32 -:
декември 14, 2009, 17:35:40 »
На мен ми шиха кумската рокля... И по същия начин като при Захира коренно се различаваше от снимката, която им бях дала.. защото нямало как плата да се направи "фризе"
Иначе при мен си спазиха срока, взех си я на третата проба... след малко ще кача снимки в галерията...
Активен
albenka
Ентусиаст
«
Отговор #33 -:
декември 14, 2009, 19:56:45 »
а какво да правя,препоръчайте ми някое което със сигорност ще ушият това което искам
«
Последна редакция: декември 14, 2009, 20:34:44 от albenka
»
Активен
Тулумба
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #34 -:
декември 15, 2009, 12:52:46 »
Аз също ших при Радост, честно казано, не съм особено доволна. Не стана както аз исках, малко се поразпра/ но за това аз съм си виновна/.
Направих грешката да си поръчам и букета и бутониерите. Та..разпаднаха се. Бутониерите още при закичването, а букета се разпиля при хвърлянето и момичето хвана нещо без рози
Въпреки всичко, сватбата беше прекрасна.
«
Последна редакция: декември 15, 2009, 12:59:31 от Тулумба
»
Активен
sweetchery
Любопитен
Ателие Версай
«
Отговор #35 -:
януари 07, 2010, 14:01:22 »
Здравейте, нова съм във форума, но искам да попитам дали имате някакви наблюдения над ателие Версай, Асеновград?Мисля да си ушия сватбената рокля там, но искам да чуя мнения за ателието и начина им на шиене.
много благодаря за отделното внимание!!
«
Последна редакция: септември 30, 2010, 07:12:08 от Данитка
»
Активен
roumyana
Публикации: 2648
Отг: Ателие Версай
«
Отговор #36 -:
януари 07, 2010, 14:45:31 »
аз ших моята рокля там, след дълго няколкомесечно избиране , къде да шия се спрях на ателие Версай, причините бяха няколко:първо видях там различни рокли,не като другите в асеновград, второ, когато разговарях с дизайнерката Вера ми направи много добро впечатление-интелигентна жена, която не се натрапва, но схвана веднага какво искам, почна да рисува и супер, и цената беше супер и ми показа много платове и дантели, така че успях да видя и предварително платовете.
като качество- 100% много добро, нямаше никакви проблеми с обслужването-много мили хора, всичко беше, както се договорихме в срок и качесвтено.
роклята като цяло се различаваше от това,което си бях представяла аз, защото ших по снимка, тоест не получих това, което си представях, но в никакъв случай не мога да кажа,че някой има вина за това.
на последната проба когато се слагаха последните елементи от дантела аз отидах, после чаках 2-3 час и я взех като пак я мерих и тогава дизайнерката беше сложила още няколко допълнителни апликации и явно ми е харесало и тя се успокои и каза, че се била притеснила, че не съм се усмихвала и че не съм казвала, колко е хубава роклята.
така че моето мнение е положително, все пак моята фигура не позволява много неща, докато правеха моята рокля, шиеха и няколко други, които се получаваха наистина добри.
дано съм била полезна
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #37 -:
януари 07, 2010, 14:49:46 »
много благодаря.Наистина е от ползва, и аз говорих с дизайнерката, дори ми е адашка и отношението и е страхотно и това беше една от причините да реша да е там, освен това видях доста различни модели на рокли, близки до моя модел,а това което ме притеснява най-много е че искам да е по снимка, и ако роклята не стане точно така както е на снимката....много ще се разочаровам.И това ми е питането, вярно е че понякога снимката и това което очакваме нямат нищо общо но все пак..
Активен
roumyana
«
Отговор #38 -:
януари 07, 2010, 15:01:11 »
винаги има разминаване, просто няма как да стане едно към едно, и това е за всички ателиета, просто се доверяваш на някой, видях в друга тема, модела, който си избрала и според мен е най-важен плата, който ще избереш, питай я също така за набраното , как ще го направи, защото и в моята рокля имаше едно набрано и много не се получи, а и при мен проблема беше, че имах и модификации на снимката, така че явно тя си е представяла едно, аз малко по-друго. иначе не мисля, че ще има проблем.
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #39 -:
януари 07, 2010, 15:04:29 »
аз ме притеснявай най много отзад, полата надолу, а и самата рокля отпред хем е стеснена хем разкроена.Като говорих с нея ми каза че този тип рокли се прави от тафта, ама незнам защо си мисля че тафтата ще е прекалено твърд плат за нея.
Активен
roumyana
«
Отговор #40 -:
януари 07, 2010, 15:13:38 »
аз не помня сега , но тогава бях ги изучила платовете, тя ги рабира жената и има и мостри при нея, така че за плата и ти ще можеш да го видиш.
за роклята наистина си мисля, че за долната част няма да има проблем, но наистина за отпред набраното , особено покрай бюста не знам как ще се получи, макар, че имаше май подобен модел, ти разгледа ли сайта им, може да се добие представа.
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #41 -:
януари 07, 2010, 15:45:21 »
да да разгледах го, имаше подобни модели и заради това точно се насочих към нея.Охх дано да стане така както изглежда.....Ще говоря пак с Вера и ще видим, аз горе долу ги разбирам платовете, и знам че по принцип тафтата е твърд плат ама ще видим
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #42 -:
януари 07, 2010, 16:35:17 »
roumyana
, ще споделиш ли на колко пари ти стъпи роклята?
Активен
roumyana
«
Отговор #43 -:
януари 07, 2010, 16:40:39 »
600 или 650 лева
30 було
плата беше скъп, а и дантелените апликации бяха също от най0скъпата дантела.
на една приятелка и предложи за 450 лева рокля, също много оригинален модел.
Активен
sweetchery
Любопитен
«
Отговор #44 -:
януари 07, 2010, 16:50:19 »
олеее като слушам за рокли от 400лв и направо си мисля че ще принцеса си правеха жив обир за парте които ми казаха....
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
6
Всички
Нагоре