Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 15:51:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булчински рокли - част 3  (Прочетена 236729 пъти)

Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 06, 2008, 20:13:46 »

Цените на Феде са станали много високи (Gadamer беше ходила по-рано и явно новата колекция е вече с по-високите). Поне аз не разбрах защо са толкова скъпи - някой материи бяха хубави, но други изглеждаха евтино и на мен ми се сториха доста неприятни на пипане, а роклята пак над 1000 лв. nea Според мен не си заслужават парите. Но всеки има право сам да разгледа и прецени smile
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #91 -: април 07, 2008, 08:28:44 »

Здравейте! Дойде и моят ред да ви разкажа за моята първа проба на рокли:) В събота обикаляхме  с мама и първо бяхме в Сватбен център София, отношениято беше зле, една рокля пробвах, о не ми хареса особено. После ходихме и до Одета, но 1200 някак много не ми се дават, там дизайнерката ме посъветва да не съм с бюстие, защото реже от височината, аз съм 157, но пък след проби и на други места, май най-добре ми стоят бюстиета без презрамки. Ходихме в Анна Мария Белла и там видях моята рокля! Още не съм я поръчала, защото искам да отида и до Асеновград първо, но ако нищо друго не ми хване окото, ще е тя!!! Тръгнах с една нагласа,исках цяла рокля, бяла,, без обръч, а роклята мечта е екрю, от две части и с обръч.Има бродерия на бюстието и розичка в цвят капучино, а долната част изчистена с тюл. Няма я в сайта им. Цената й е 820 лв. Хубавото е , че ще ми вземат мери и ще е шита за мен, ще направят към нея и обувки и чанта, и булото и обръч цялото удоволствие струва 1000 лв, но мам е съгласна. Направо съм спокойна, че дори и нищо да не ми хареса ще е тя!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 07, 2008, 09:52:06 »

Цените на Феде са станали много високи (Gadamer беше ходила по-рано и явно новата колекция е вече с по-високите). Поне аз не разбрах защо са толкова скъпи - някой материи бяха хубави, но други изглеждаха евтино и на мен ми се сториха доста неприятни на пипане, а роклята пак над 1000 лв. nea Според мен не си заслужават парите. Но всеки има право сам да разгледа и прецени smile
И аз съм съгласна с Arlina. Това, което предлагат Феде според мен, не си заслужават паричките  nea 1600-1900 (ужас, какви са тези цени за пердета  crazy ). На мен лично нищо не ми хареса от тяхната колекция. В сайта им изглежда едно  tease, а на живо съвсем др.  Wink
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 08, 2008, 15:17:43 »

Аз вчера обикалях ам тука във Враца (то голямото обикаляне де, има точно два магазина с рокли), та ходих с мойта мама и мама на мъжо  yahoo  При което и двете ме навиват да пробвам изчистена рокля и аз нали да им угодя пробвам една с бюстиенце и надоло почти права пола леко разкроена отдоло с панделка препасана през ханша...И изглеждах ... ужасно   tease Само да поясня че съм от дребосъците и аз 1.58 съм висока и напоследък малко понапълняла , ама малко  smile Та навих ги да пробвам една кукленска рокля и двете "Уауууу изглеждаш чудесно" и така с неголеми усилия ги навих че ми е по добре с голяма рокля  Bravo
 Нещо ей такова ми допада

* грънчаров и син-софия.jpg (32.21 KB, 296x425 - видяно 4402 пъти.)
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 08, 2008, 15:22:31 »

vanilly много се радвам за теб, че си намерила РОКЛЯТА  Bravo Bravo yahoo
а тези мария анна белла всъщност мон амур ли са? нещо не можах да ги открия  blush
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 08, 2008, 15:34:06 »

vanilly много се радвам за теб, че си намерила РОКЛЯТА  Bravo Bravo yahoo
а тези мария анна белла всъщност мон амур ли са? нещо не можах да ги открия  blush

Мисля, че са те и се намират на Раковска и Дондуков- посока жълтите павета от дясно  blush .
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**

« Отговор #96 -: април 09, 2008, 08:02:02 »

Здравейте! Всъщност Да, Мария Анна Бела са Мон Амур и аз ходих на Граф Игнатиев 53 вход В , етаж 2, това е точно като тръгнеш от Евлоги Георгиев по Граф Игнатиев в дясно в една кооперация. Роклята е точно тов3а, което не искам, но се оказа, че точно това искам! Момичета, много е различно като гледах сайтове с рокли и албуми и като самата яа се обляках с рокля, така най-добре може човек да види какво му стои добре и кое не. В началото не исках и обръч, но много се харесах. Даже вече не гледам сайтове с рокли, само чакам Юни да отида до Асеновград и после решавам, но така съм се навила за Моята рокля, че се съмнявам нещо да ме грабне...Надявам се само мама да не види нещо ОК на доста по-ниска цена и да се разубеди за тази рокля, но пък мъжлето вика, ако не ние ще я купим, като ме гледа така надъхана, а и си е направо страхотно към роклята ще ми направят и чанта и обувки, няма да обикалям и да се ядосвам:) Успех на всички. Пробване му е майката!!!
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**

« Отговор #97 -: април 09, 2008, 08:48:32 »

За всички, които се интересуват:http://www.monamourbrides.com/pages_bul/br_innocence.html в първата колонка третата рокля е тази, която много харесах, но е с обръч и розичка, вместо този воял на полата, какво ще кажете? Не мога да я приказа, защото е много голята снимката!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #98 -: април 09, 2008, 09:11:57 »

Ако правилно съм се ориентирала това трябва да е роклята. good на мен ми харесва

* 9901_400111.JPG (11.3 KB, 200x300 - видяно 3770 пъти.)
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**

« Отговор #99 -: април 09, 2008, 09:16:42 »

Да, точно това е ! Благодаря, че си успяла да я свалиш!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 09, 2008, 16:56:58 »

vanilly, аз не можах да си представя какво точно е различно в роклята, която си харесала, но тази от сайта според мен е много хубава. Ти защо ще чакаш до юни преди да отидеш до Асеновград? Според мен, отивай още сега, докато са ти пресни впечатленията от тази рокля и решавай. Вярно е, че има много време, но има и много задачи покрай сватбата, добре е да ти е спокойно накрая!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 09, 2008, 21:02:35 »

Arlina, различното в роклята е че на онази,коятро пробвах има обръч, а и го няма този шал, само воала е прикачен към полата с розичка. Чакам юни,за да минат баловете и цялата суматоха там, а и наистина има време до 23.08, а и съм спокойна,защото тази рокля мога да я поръчам и към началото на юли!
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 09, 2008, 21:22:39 »

И аз съм съгласна с Arlina. Това, което предлагат Феде според мен, не си заслужават паричките  nea 1600-1900 (ужас, какви са тези цени за пердета  crazy ). На мен лично нищо не ми хареса от тяхната колекция. В сайта им изглежда едно  tease, а на живо съвсем др.  Wink

леле, ами аз си взех на проновиас за 1 500 лв.

не знам на вас какви цени ас ви казали, но аз си взех от официалния им представител в София, за 1 500 лв.

роклята е цяла, в горната част е с дантела, а надолу съвсем изчистена, широка.

Пробвах доста модели, но такъв най-много ми стоеше,

провах и на романтика, скъпички са и не всички са бъллгарски, но как пък нито една д ане ми стои...

и в асновград бях, ама ....

като ги облечеш, тогва усещаш колко са тежки

а тази ми е супер лека и мн удобна
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #103 -: април 10, 2008, 09:31:07 »

Проновиас за 1500лв. Oh my ....gostenka_82 браво, направо не ми се вярва, кой е твоят модел?
Активен
bobyrbulka
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #104 -: април 10, 2008, 10:51:21 »

ужас, какви са тези цени за пердета  crazy ).

На мен пък Феде са единствените, които ми харесаха от всичко, което видях (и евтино и много скъпо). На живо изглеждат много по-хубави, отколкото в сайта. Даже смятам да съм с тяхна рокля на сватбата.
Вкусове разни... pardon
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: