Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 09, 2025, 19:43:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Избор на ритуална зала в София?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Избор на ритуална зала в София? (Прочетена 84309 пъти)
kami_slad
Новак
Отг: Избор на ритуална зала в София?
«
Отговор #60 -:
януари 23, 2009, 18:09:35 »
Tsvety а колко дадохте за църквата, че се чудех точно за там колко е :)Жалко е че не може да се видим защото и на мен ми стана любопитно
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #61 -:
януари 24, 2009, 11:42:35 »
Още не сме я платили, оставихме само капаро 100 лева, за да запазят часа, иначе цялата сума е 280 лв.
Активен
kami_slad
Новак
«
Отговор #62 -:
януари 24, 2009, 21:24:43 »
Не са ли малко множко :(Тия направо много спекулират покрай сватбите ;)Свалят ни кожите
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #63 -:
януари 26, 2009, 13:47:18 »
За Света Неделя, мислех, че е по-скъп ритуала. Ние сме на 30.05.2009г. - Красно село от 16.00, Свети Георги - 18.00 и ресторанта е от 19.30 часа, за да имаме време навсякъде да се снимане
Иначе за Свети Георги - 360 лв е таксата - доста скъпо ни се видя, но пък аз все съм си представяла че там ще се омъжа
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #64 -:
януари 26, 2009, 13:53:41 »
по два часа между церемониите не е ли страшно много
Активен
vivianka
Професор
«
Отговор #65 -:
януари 26, 2009, 14:21:03 »
На мен ми се вижда добре, защото сме много хора, а пък и с фотографа се разбрахме, че искаме много снимки навън и решихме, че така ще има време за всичко, даже в началото се чудих дали не трябва още време, ама вече ще е наистина много
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #66 -:
януари 26, 2009, 14:36:38 »
ритуала в красно село е 20 минути, после 15 минути поздравления и църквата е на 5 минути с кола
, но правилно, по-добре повече
Активен
tsvety_t
Сватбар
«
Отговор #67 -:
януари 26, 2009, 15:00:26 »
360,00лв. за "Свети Георги" - да не е общо с ритуалната и да се заблуждаваш. Ние като обикаляхме по църквите Света Неделя беше най - скъпа, но за мен също има сантиментална стойност и избрахме нея. Между другото ние капарирахме доста преди нова година, сега като отидем да доплащаме нища чудно да ни изненадат с нова по-висока цена
Активен
vivianka
Професор
«
Отговор #68 -:
януари 26, 2009, 15:28:59 »
Ами ние също капарирахме още Ноември, първо залата - 140лв и след това отидохме направо в църквата и си записахме час срещу 100 лв, като цената наистина си е 360, не е заедно за съжаление, но пък парите ги дадохме баз да се замисляме, защото искахме тази ритуална с тази църква и имахме късмет, че са свободни датите и часовете. И така за църква и ритуална - 500 лв.
Активен
Paradisa
Ентусиаст
Отг: Списък на Ритуалните зали!
«
Отговор #69 -:
януари 26, 2009, 15:53:50 »
Цитат на: pufi в януари 21, 2009, 18:39:18
аз ходих на 08.08.2008 на сватба и ритуала беше в зала "Оборище", и честно казано ми хареса. Мислим да се женим към септември-октомври (нямаме дата още) и сме си избрали тази зала. Отпреде има стълби и място за снимане, отсреща е парка и там станаха страхотни снимки стига фотото да е добро и да има фантазия.Събира май около 100 човека,но не по малко мисля. Само тъпото е че има 1 вход за влизане и излизане ама не е толкова фатално като видях
Здравей ПУФИ,
След като нямаше дата за Красно Село за нас, се спряхме на Оборище - тъй като исках да има паркче, където да се снимаме след това..и с 2 ръце и 2 крака ти препоръчвам
"Оборище"
- Ние там подписахме - на 2 Ноември - имаше много приятно хорче,
жената, която води церемонията беше прекрасна.. :bravo:Антония Атанасова...тя ни посрещна при записването и аз много си я харесах и се надявах да ни водеше тя и в деня за мое щастие беше тя
- много сърдечно говореше, и се вълнуваше заедно с нас
- не ни претупа, както повечете места и за мое учудване беше поне 20 мин...аз бях чула, че има няма 10 мин....и аиде следващите..
- поздравленията си приемахме в коридора ( фойе) и си седяхме колкото искаме - сега може така да е било защото е нямало наплив от булки сигурно...незнам. Другия Огромен + е парка отсреща -
*THUMBS*ние улучихме прекрасно слънчево време и направихме приказни снимки...една от която е тук на профила - ако искаш мога да ти пратя линк със снимките ни от залата и тн.
:(МИНУСИ - както на всякъде и тук ще се появи фотограф - кожодер да ти вгорчи настроението
- появи се една жена и започна да снима и аз и казвам че ние си имаме фотограф,,кой ти слуша - после искаше 150 лв за 80 снимки..най-нахално се буташе дори пред нашия фотограф..
.Другото- ромския хор отвън и те дебнейки ти се нахварлят в момента, щом излезете, но мисля че това го има във всички зали за съжаление, но имай наум тези 2 неща и ги отрежи от началото още.
..Иначе съм убедена, че всичко друго ще бъде приказно
..Питай ако имаш още въпросчета за там.....пс. снимките на стълбите са ок - ама олиущените стени отзад
, не са много красива гледка, но с малко фото шоп и ще се коригира..затова си имат паркчето като заместител
Успех!!!
Активен
kami_slad
Новак
«
Отговор #70 -:
януари 26, 2009, 16:56:24 »
Момичета аз още нямам църква
Да не би да е късно вече и да си останем без църква
Активен
vivianka
Професор
«
Отговор #71 -:
януари 26, 2009, 19:02:53 »
Едва ли е късно, отидете да проверите в църквите, които сте си харесали, има много време до юли
Активен
tsvety_t
Сватбар
«
Отговор #72 -:
януари 26, 2009, 21:15:13 »
Аз те съветвам да провериш по- отрано, защото ние като ходихме преди Нова година Свера Неделя беше заета до 11 юли, останалите часове бяха или много рано за вечерна сватба или много късно - 2 часа, 3 часа и т.н.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #73 -:
януари 31, 2009, 22:51:08 »
За църква мога да ви предложа "Света Праскева" намира се на ул. Раковска точно до пожарната! Близо е до ритуалната зала на Витошка, Оборище и Лъвов мост има хор, венчавката е хубава и ритуала не е много скъп! Ееее поне така беше преди 4 месеца. Може да проверите.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185
«
Отговор #74 -:
февруари 28, 2009, 18:15:48 »
тази на Красно село е на-добре
има градина, която предлага страхотни местенца за снимки с и на младоженците....
и поради това напливът там е доста голям
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7