Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 19:43:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Избор на ритуална зала в София?  (Прочетена 84309 пъти)

kami_slad
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: януари 23, 2009, 18:09:35 »

Tsvety а колко дадохте за църквата, че се чудех точно за там колко е :)Жалко е че не може да се видим защото и на мен ми стана любопитно smile
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: януари 24, 2009, 11:42:35 »

Още не сме я платили, оставихме само капаро 100 лева, за да запазят часа, иначе цялата сума е 280 лв.
Активен
kami_slad
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 24, 2009, 21:24:43 »

Не са ли малко множко :(Тия направо много спекулират покрай сватбите ;)Свалят ни кожите
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #63 -: януари 26, 2009, 13:47:18 »

За Света Неделя, мислех, че е по-скъп ритуала. Ние сме на 30.05.2009г. - Красно село от 16.00, Свети Георги - 18.00 и ресторанта е от 19.30 часа, за да имаме време навсякъде да се снимане smile Bravo
Иначе за Свети Георги - 360 лв е таксата - доста скъпо ни се видя, но пък аз все съм си представяла че там ще се омъжа blush
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 26, 2009, 13:53:41 »

по два часа между церемониите не е ли страшно много
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #65 -: януари 26, 2009, 14:21:03 »

На мен ми се вижда добре, защото сме много хора, а пък и с фотографа се разбрахме, че искаме много снимки навън и решихме, че така ще има време за всичко, даже в началото се чудих дали не трябва още време, ама вече ще е наистина много smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 26, 2009, 14:36:38 »

ритуала в красно село е 20 минути, после 15 минути поздравления и църквата е на 5 минути с кола smile, но правилно, по-добре повече smile
Активен
tsvety_t
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 26, 2009, 15:00:26 »

360,00лв. за "Свети Георги" - да не е общо с ритуалната и да се заблуждаваш. Ние като обикаляхме по църквите Света Неделя беше най - скъпа, но за мен също има сантиментална стойност и избрахме нея. Между другото ние капарирахме доста преди нова година, сега като отидем да доплащаме нища чудно да ни изненадат с нова по-висока цена
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #68 -: януари 26, 2009, 15:28:59 »

Ами ние също капарирахме още Ноември, първо залата - 140лв и след това отидохме направо в църквата и си записахме час срещу 100 лв, като цената наистина си е 360, не е заедно за съжаление, но пък парите ги дадохме баз да се замисляме, защото искахме тази ритуална с тази църква и имахме късмет, че са свободни датите и часовете. И така за църква и ритуална - 500 лв. Oh my ...
Активен
Paradisa
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 26, 2009, 15:53:50 »

аз ходих на 08.08.2008 на сватба и ритуала беше в зала "Оборище", и честно казано ми хареса. Мислим да се женим към септември-октомври (нямаме дата още) и сме си избрали тази зала. Отпреде има стълби и място за снимане, отсреща е парка и там станаха страхотни снимки стига фотото да е добро и да има фантазия.Събира май около 100 човека,но не по малко мисля. Само тъпото е че има 1 вход за влизане и излизане ама не е толкова фатално като видях

Здравей ПУФИ,

След като нямаше дата за Красно Село за нас, се спряхме на Оборище - тъй като исках да има паркче, където да се снимаме след това..и  с 2 ръце и 2 крака ти препоръчвам  good"Оборище"  yea - Ние там подписахме - на 2 Ноември - имаше много приятно хорче, smile жената, която води церемонията беше прекрасна.. :bravo:Антония Атанасова...тя ни посрещна при записването и аз много си я харесах и се надявах да ни водеше тя и в деня за мое щастие беше тя  danceg- много сърдечно говореше, и се вълнуваше заедно с нас  heart- не ни претупа, както повечете места и за мое учудване беше поне 20 мин...аз бях чула, че има няма 10 мин....и аиде следващите.. pardon- поздравленията си приемахме в коридора  ( фойе) и си седяхме колкото искаме - сега може така да е било защото е нямало наплив от булки сигурно...незнам. Другия Огромен + е парка отсреща -  good *THUMBS*ние улучихме прекрасно слънчево време и направихме приказни снимки...една от която е тук на профила - ако искаш мога да ти пратя линк със снимките ни от залата и тн. girl_wink
 sad :(МИНУСИ - както на всякъде и тук ще се появи фотограф - кожодер да ти вгорчи настроението angry - появи се една жена и започна да снима и аз и казвам че ние си имаме фотограф,,кой ти слуша - после искаше 150 лв за 80 снимки..най-нахално се буташе дори пред нашия фотограф.. beating.Другото- ромския хор отвън и те дебнейки ти се нахварлят в момента, щом излезете, но мисля че това го има във всички зали за съжаление, но имай наум тези 2 неща и ги отрежи от началото още. beating..Иначе съм убедена, че всичко друго ще бъде приказно give_rose Bravo..Питай ако имаш още въпросчета за там.....пс. снимките на стълбите са ок - ама олиущените стени отзад bad, не са много красива гледка, но с малко фото шоп и ще се коригира..затова си имат паркчето като заместител smile smile Успех!!! give_rose
Активен
kami_slad
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 26, 2009, 16:56:24 »

Момичета аз още нямам църква
Да не би да е късно вече и да си останем без църква
Активен
vivianka
Професор

« Отговор #71 -: януари 26, 2009, 19:02:53 »

Едва ли е късно, отидете да проверите в църквите, които сте си харесали, има много време до юли good
Активен
tsvety_t
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 26, 2009, 21:15:13 »

Аз те съветвам да провериш по- отрано, защото ние като ходихме преди Нова година Свера Неделя  беше заета до 11 юли, останалите часове бяха или много рано за вечерна сватба или много късно - 2 часа, 3 часа и т.н.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 31, 2009, 22:51:08 »

За църква мога да ви предложа "Света Праскева" намира се на ул. Раковска точно до пожарната! Близо е до ритуалната зала на Витошка, Оборище и Лъвов мост има хор, венчавката е хубава и ритуала не е много скъп! Ееее поне така беше преди 4 месеца. Може да проверите.
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #74 -: февруари 28, 2009, 18:15:48 »

тази на Красно село е на-добре
има градина, която предлага страхотни местенца за снимки с и на младоженците....
и поради това напливът там е доста голям  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: