Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:39:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155900 пъти)

krissitu
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #105 -: юни 30, 2008, 17:48:23 »

Герганче, всичко ли вече е готово или имате още някакви детайли да организирате. Найстина времето мина много бързо. Ще стискам палци сватбения ти ден да е фантастичен, точно така както го искаш.
Много сте готини момичета и за това си позволих към Ванили да се обърна с Мили Ванили (радвам се, че ти харесва така). Мили Ванили, ти много неща си запланувала да свършиш наведнъж!!! Някои булки предпочитат първо да си купят роклята и по нейните орнаменти да взимат в синхрон и всичко останало. Харесала ли си си рокля и откъде мислите да я купувате?
ОК, успех Good luck
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 30, 2008, 17:50:42 »

Здравейте и от мен!Ей Гери не остана  yahoo
Хайде разказвай до къде стигна с подготовката.Вече нямам търпение да разказваш след сватбата как е минало.Ще видиш, че всичко ще се подреди и този ден ще бъде най-щастливият за вас.
Кажете  ми моля ви какви покани имате ,че аз нищо не си харесвам  cray
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 01, 2008, 09:00:00 »

Здравейте пак от мен!!!
Криси, ами то всичко е съчетано, почна с една покана, избрана преди година и всичко е в тон с нея:) А роклята ми е от Мария Анна Белла, рокли на Мон Амур, техен модел, но я шият по мои мерки и е готова, а чантата, обувките и булото са също правени там от плата за роклята, така че всичко е в тон.Аз живея в София и за това и от тук си взех нещата. Определено е предимство всичко да е в тон!!Можеш да я видиш в галерията ми, а като я взема в събота ще пусна и снимки как ми стои! А за петък са много нещата, защото е единствения свободен следобяд, през другото време работя до по-късно,  а съботите и неделите пътувака за Лом, Монтана, раздаваме покани, ще правя пробна прическа и грим и т.н. Герганчето сигурно се е забъркала вече, то като наближи е лудница....
Diavolo, нашите покани са в галерията ми, иначе ги взехме от Арт Катд, може там да ги разгледаш, има интересни неща!!!
Усмивки и целувки на всички!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 01, 2008, 09:02:22 »

Това са моите покани за гостите

* Pokana1.jpg (74.11 KB, 840x1200 - видяно 281 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 01, 2008, 09:05:37 »

А тези са за родителите и кумовете

* P31-05-08_16.29.jpg (43.71 KB, 1155x1134 - видяно 250 пъти.)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 04, 2008, 11:30:41 »

Герганче, то не остана, мила, никакво време!!! весела сватба ти пожелавам! Много усмивки, романтика и щастие в деня! Пожелавам ти да си най-красивата, щастлива и обичана букла!!!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 07, 2008, 16:09:13 »

Минааа...  yahoo Всичко мина горе доло добре, без началото и края, всичко беше ОК, може за сега да разгледате снмките правени от шаферки и гости, а след сряда ще кача и снимките от фотографа  danceg
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 07, 2008, 16:22:31 »

Герганче!! Чстито, мила! Бъдете много щастливи и влюбени!!!!Много хубава булка си била! Роклята ти е разкошна, прическата, грима, много ми хареса и букета ти!!! Младоженека също е готин с този костщм, и кумовете!!! Абе супер сте!!! Защо началото и края не са минали много добре?? Поне за края виждам голям мокър купон е било:) Хайде чакаме подробен разказ!!!!
Активен
krissitu
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #113 -: юли 07, 2008, 18:42:28 »

Честито! Да сте много щастливи, да имате здраво семейство, хубави и умни дечица и да ви е много сладък семейния живот! Найстина сте много красиви и по снимките изглежда финалът, че е весел и щур.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: юли 07, 2008, 19:18:27 »

Aми щот подрани с ЕДИН час.... айде утре ще ти доразкажа че сега бързам, ама за една булка знаеш какво е да подрани младоженеца с един час  diablo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 08, 2008, 07:48:03 »

Герганче, подранил с цял 1 час...то вярно няма търпение, ама чак толкова blum
Разбирам те напълно, аз щях да се побъркам, то точно тогава има хиляда неща да правиш!!!Абе и да закъсне не е много хубаво, но .... ще чакам подробите разказчета danceg
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 08, 2008, 08:14:14 »

Герганче, честито и от мен!
Желая ви много щастливи мигове заедно и живот и здраве скоро да се запишеш в темата з абъдещите мами!

* just-married-flip-flops-pink.jpg (38.75 KB, 477x348 - видяно 266 пъти.)
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 08, 2008, 14:05:02 »

Mного ви благодаря... smile Беше всичко по график и трябваше в 3часа да дойдат да ме вземат , до 3 и 30 да сме в къщи и тогава да тръгваме към ритуалната.... той 2 часа ми звъни и вика "ние сме почти пред вас" и аз му казвам "ама аз не съм готова" и той "е нищо ние ще поиграем пред блока ти се оправи на спокойствие.." и аз го застрелях с "АМА АЗ НЕ СЪМ СИ В КЪЩИ, В САЛОНА СЪМ И ОЩЕ НЕ СЪМ ДОВЪРШЕНА" .....   danceg и обикаляха цяла Враца преди да се обадя и да кажа в къщи съм, и се качвам по стълбите до втория етаж и чувам клаксоните на колите  girl_impossible Беше лудница, всичко претупах lol) Иначе както виждате от снимките всичко завърши........ в басейна  yahoo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 08, 2008, 14:17:49 »

Абе важното е че е било весело! Иначе нищо не си претупала, много си хубава на снимките,а  не живо сигурно си била още по!!!!Няма ли да ходите някъде на меден месец или поне седмичка!!!
За всички любопитни съм сложила снимки в галерията от последните ни сватбени придобивки  от петък и събота! И роклята ми я  има там!
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 08, 2008, 18:01:21 »

Гери честито и от мен! Пожелавам ви много сладък и щастлив семеен живот.Бъдете винаги така влюбени както сега и да създадете най-красивите и послушни дечица. give_rose
Аз сега разгледах снимките и искам да ти кажа,че всичко изглежда перфектно,а ти си била една много красива булка и естествено много щастлива.Всичко ми хареса- роклята, косата, тиарата,костюма на мъжът ти абе всичко.
Надявам се да продължиш да се включваш в темата и да ни помагаш.Аз със сигурност ще имам въпроси към теб за грима и прическата,защото много ми харесаха  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: