Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:53:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА (Прочетена 155910 пъти)
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
Отг: Има ли Врачански булки?
«
Отговор #90 -:
юни 24, 2008, 07:54:37 »
Ех, Krissitu, много хубаво значи си си изкарала! Много се радвам и ти желая много здраве, щастие, любов, разбирателство, пълна къща с дечица! Колкото до снимките, и аз съм от любопитните, които чакам снимчици! Влез в меню албуми и там пише създай свой албум и таме е описано как. Успех!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
юни 24, 2008, 08:52:07 »
krissitu, радвам се че всичко е минало толкова добре. Това е една страхотна емоция. Пожелавам ви да се обичате и бъдете щастливи... И скоро да дойдеш при нас е темичката з абъдещите мами
Планирате ли да ходите на меден месец и къде?
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #92 -:
юни 24, 2008, 13:35:59 »
АМммм тя Криси не е булка, а сестра на булката, поне аз така разбрах
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
юни 24, 2008, 13:51:20 »
Мле, вярно, много съжалявам! Вярно, че по-напред бях чела, че си интересува за сестра си! Ами нека те тогава да са живи и здрави, много влюбени и щастливи!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #94 -:
юни 24, 2008, 14:06:24 »
Аз също много се извинявам, но тя с такава емоция разказва за всичко, че...
Активен
krissitu
Любопитен
«
Отговор #95 -:
юни 24, 2008, 17:48:13 »
Здравейте момичета! Благодаря ви за пожеланията. Да, сестра ми мина под венчилото, обаче аз найстина много се вълнувах "на равно със сестра ми" и не ми се обясняваше на ново моето включване във форума, а на наблюдателните - аплодисменти:bravo: Е, все пак ще се радвам да продалжим да си пишем и ако мога да бъда полезна с нещо да помагам. Снимките май трябва да се зададат в някакъв определен размер, но незнам и как става, а прозорците за обяснения ми дават, че съществувало някакъв проблем и съм до тук. Ако искате мога да го пратя на някоя от вас по скайп, а тя после да ги качи във форума. Колкото до медения месец - младоженците отидоха една седмица на моренце. Скромно, но много хубаво са успяли да си изкарат! А вие какво сте замислили?
«
Последна редакция: юни 24, 2008, 18:11:21 от krissitu
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #96 -:
юни 25, 2008, 19:04:36 »
Ние на към Гърция сме се ориентирали след сватбата (ако изобщо има сватба че ако знаете как се караме през последната една седмица .... мани-мани....
) ....
Или на някое по екзотично и скъпо място, но зависи колко парички ще си съберем. Криси сестра ти горе доло колко човека гости имаше и колко парички събра и какви подаръци получи .. ? Ако не е тайна де..... ама искам да се ориентирам горе доло колко се посъбират!?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #97 -:
юни 26, 2008, 08:16:29 »
Ние сме капарирали вече една седмичка в 4-звезден хотел в Анталия (All Inclusive).
Gergancheto, за паричките е много относително, но едва ли със събраните ще успееш си върнеш разходите по сватбата. Нашите гости са около 200, а похарчените пари 10 000 лв.
Като се има предвид, че някой ще донесат и подаръци. Аз се опитвам поне на хората, които са ми най-близки,че предпочитаме пари
Активен
krissitu
Любопитен
«
Отговор #98 -:
юни 26, 2008, 18:36:40 »
Здравейте булки! Слава богу че повечето подаръци на сестра ми са били пари, защото все пак е имало и фал със няколко сервиза с чинии(то поне да бяха едни с чаши или нещо друго). Е, това е по-добре от 3 еднакви прахосмукачки, както беше при една приятелка. Ако можете да понамекнете на гостите за практичността ще е най-добре. Гостите бяха около до 100 човека даже мисля че бяха около 60-70. С парите от сватбата си купиха кола рено меган 2000г, като ще имат да го изплащат 1 година. Аз също не съм влизала в подробности колко точно са получили, а просто исках да знам дали са доволни. Колкото до разходите - опитахме се да направим всичко хубаво, но и на разумни цени и горе-долу май около 2000 лв им е излязла. Пожелавам Ви вложените усилия, нерви, старания и прочие по сватбата да ви се върнат в пъти както финансово, така и по отношение на уникално хубаво изкарване на тържеството!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #99 -:
юни 26, 2008, 20:37:48 »
2000 лева?!?
Ние само в ресторанта ни е над 2000, и рокля и костюм и там всички други дребни неща дето като ги събереш и става мани-мани
Просто немога да си представя да се всестим в 2000?! Някъде около 6-7 излиза всичко.
Чакайте да ви се оплача - милото си е спукало една кост на стъпалото ... направо .... намерихме му патерици, прави си студени компреси и докторите са казали че до сватбата БИ ТРЯБВАЛО да му е минало
((
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #100 -:
юни 27, 2008, 07:55:28 »
Герганче, това с милото ти е много неприятно!!!Но горе главата, ще се оправи до сватбата, щом казват!!! Това си е вашият ден и няма, сигурна съм нищо да го помрачи!!!!
Кокото до нашата сватба, и тя ще е по-скъпичка, към 6-7 хиляди! Но е похвално да се вместиш в 2000.
Криси, то и ние май ще си взимаме с паричките същата кола катоп сестра ти, но комби, дизел и 2002, да видим колко ще има да доплащаме! Че ние сме се уредили с големи подаръци-хладилник, печка, пералня и не всичко ще е в парички! Но важното е да е весело!! Аз от време на време се включвам, че се чувствам близка, от Лом съм, пък сватбата ще е в Монтана(милото е от там), надявам се да нямате нищо против...
Активен
Gergancheto
«
Отговор #101 -:
юни 29, 2008, 12:31:44 »
Vanilly за нас е удоволствие да си пишем с теб. Ние с паричките (с част от тях ще отидем на моренце) с другата част ще си плащам обученито че май ще ме приемат за акушера, то с 5,50 няма как да не ме приемат (минутки за реклама
) И така, учи се редовно а ще сме само на заплатата на милото, който между другото току що ми се обади че отока на крака му е доста поспаднал... че днеска и утре ще се гледа сам понеже аз днеска гледам 5 месечното бебе на сестра му и съм в софия
Активен
krissitu
Любопитен
«
Отговор #102 -:
юни 29, 2008, 21:55:45 »
Ле-ле Герганче на вас ви се струпа какво ли не покрай сватбата, но съм сигурна че всичко ще мине като по вода. Колко до Мили Ванили
и аз много се радвам, че е във форума. Да си призная на мен ми беше малко кофти като не съм булка да съм във форума, но всички сте много мили.
аааа аз позабравих има ли някоя от вас сватба през Юли или на всички ви са по-късно?
Активен
Gergancheto
«
Отговор #103 -:
юни 29, 2008, 22:49:41 »
Krisi аз съм на 06.07.08.... демек в неделя
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #104 -:
юни 30, 2008, 16:10:22 »
Здравейте и от мен! Леле Герганче, то не остана!!! Направо нямам търпение да те видя булка!!Хубаво, че се оправя крака на милото ти!! А ти, какво, уроци от сестра му за бебе взимаш,а
Надявам се всичко да е готово вече, че при нас е лудница, всяка събота и неделя сме ту в Лом, ту в Монтана, раздаваме покани, за буката и тортата ще ходим. Милото си купил костюм на Парушев, черен с тънки кафяви и сиви райета, много е готин! В петък ни чака сватбен ден, ще си поръчваме халките и ще купуваме чаши, ботуниери, свещи, абе всичко, че нямаме време вече. тази седмица давам да се печатат подаръчетата на гостите - стихосбирка, днес си получих графиките за стихосбирката, исках 5, а ми нарисуваха 75..сега ще избирам:) А в събота мама идва и ще си взема роклята, обувките,чантата, булото...стискайте палци всичко да е супер!! Ще снимам нещата като ги взема и ще ги кача в галерията!
Криси, няма какво да ти е неудибно, тъкмо си се упражнила за твоята сватба, а и де и аз да имах такава сестра като тебе, а то с моя брат май аз ще помагам тогава за всичко...Иначе ме изкефи за Мили Ванили, то и от там идва Ванили, защото ми викат Мили(казвам се Милина), та си познала, случайно!!
Хайде усмивки от мен!!!
Герганче, разказвай всичко готово ли е??
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...