Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:05:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155637 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юни 18, 2008, 12:51:26 »

Петровска, случайно виждам, че фотото ви е от Лом! Аз също съм от Лом, но сватбата ни ще  е в Монтана(милото е от там). На нас само Ди Джея е от Лом. Всичко иначе от Монтана. Кой ще ви е фотограф, ако не е тайна?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юни 18, 2008, 13:20:30 »

Vanilly, ами то е едно оплетено такова... Понеже на моето мило баща му е търговски директор на бирената фабрика в Лом и ни предложи момчето, което им прави рекламите, билбордовете и т.н. да ни бъде фотограф.. Иначе по принцип той не се занимава със сватбена фотография специално, но е доста кадърен и решихме да му се доверим  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юни 18, 2008, 13:25:10 »

Ами добре тогава! Със сигурност ще ви направи стархотни снимки! Ние залагаме на познати къде на нашите от Лом, къде на Милото от Монтана, знаеш ка е по малките градчета! Успех и на теб!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юни 18, 2008, 13:29:25 »

Благодаря, Ванили!
Наитина е голяма лудница. Първоначалните ни планове бяха да си наемем хора от СФ, но повечето искат ние да им осигурим транспорт, а не да им дадем повече пари отгоре. Аз не мога да се ангажирам с това и така почнахме да търсим от нашия край... Това се оказа доста сложна задача, но добре че вече всичко е уредено  girl_wink
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юни 18, 2008, 16:29:22 »

Vanilly обърни се към Врачански фотограф, ей го къде е:) Няма и половин час до Монтана. Дори да искат да им подсигуриш транспорт спокойно някой може да ги докара smile Ако искаш координати - пиши ми на лични
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юни 18, 2008, 18:39:26 »

Герганче, мерси, мила, но си имаме, познат на майката на милото, има опит със сватби.А и няма да ни излезе много скъпо по 1 лв на снимка, нан диск и на хартия ни ги дава. Аз си мисля да му кажа някъде около 70-80 снимки. На ме ми трябва за съвета, църквата и малко фотосесия! Успех и на вас!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: юни 18, 2008, 18:47:21 »

Аз пък мисля че е скъпо  crazy На нас за 130 лв. диск със 500-600 снимки, от които после само някои ще си извадимм на хартиен носител  good Срещу двадесет и няколко стотинки .. Примерно 100 снимки да си извадим по 0.30лв. са...30 лева Wink Общо 160 лева 600 снимки на диск и 100 на хартия Wink
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юни 19, 2008, 17:56:05 »

Здравейте момичета  blum
Искате да ви кажа до къде стигнах с подготовката- ами май до където си беше след като си дойдохме от Враца,защото при нас сега е много натоварено в работата ни и на двамата и не ни остава много време.Но сме си запазили ресторант " Хемус", дата в гражданското и даже имаме запазени църкви ( тази на Ботев и тази в музея която е). Първо запазихме тази на Ботев , а после на мен ми хареса повече тази в музея, която е защото има по хубави места за снимки.Видеото и снимките ще се правят от Врачовски.Ние имаме много изисквания към видеото относно началото,края на филмчето и като цяло обработката и след като си  поговорихме с него разбрахме че той знае какво искаме.Иначе останах отчаяна от другите оператори след като ми обясниха, че те не обработват материала а само го свалят на касета и ми го дават.Ужас те май си стоят в предния век.Разбрахме се с жената от агенция " МИГ " че ще работим с нея и нахвърлихме само някои от нещата,но нищо конкретно не сме говорили.Мисля юли месец вече да говорим по обстойно за цени и украса.А за калъфите разбрах 2.50 лв. но нали ви казвам че не сме говорили конкретно и затова немога да ви помогна с информация.
Сега трябва да си изберем покани,но тук във Варна трябва да стане това.Само, че аз нещо не мога да си избера и ми е много сложно.Другото което ме притеснява е, че нямаме още оркестър и DJ.Затова ако можете помагайте с инфо. give_rose
Харесали сме си и халки с милото.Аз ще си шия роклята най-вероятно тук във Варна,милото и той знае какъв костюм иска само трябва август към края да го купим.
Мислим към началото на септември да приключим с работата и да се приберем във Враца да подготвим нещата.Аз поне в подготовките съм добра и ще подготвя всичко.Пък и нашите и техните ще помагат.Най-много разчитам на свекъра и свекървата,ащото те са си там в града и ще движат нещата.После и нашите ще се включат и така.
Ами това е около мен пишете и вие за подробностите.Например къде ще ви правят букета,кои ще свири             
 и какъв ритуал сте си избрали и гражданското?Аз искам народния,но ако някои знае как протича може да ми пише.Виждала съм само класическия.
Хайде сладурани пишете.............. give_rose
« Последна редакция: юни 19, 2008, 17:59:31 от diavalo » Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: юни 19, 2008, 18:41:37 »

Toниииии здравейй морско слънчице  butterfly Ние покани раздадохме, подвърждения получихме (и откази съответно). Поканите станаха невероятно красиви, прави ни ги едно момиче което опакова подаръци, тя ще ни украсява и шампанската.
Оркестър имаме, едни хора от Мездра, вземат по 50 лева на час. Оркестъра е от две части така да се каже, една която съпровожда младоженеца и кумовете при вземане на булката и една за ресторанта.
Ресторанта е Хъшове, църквата е тази на пл.Руски, датата е 06.07.08 /неделя/.
Рокля си купих, воал, чанта, обувки, бельо, костюм за него, тиара за мен, бижута ми подари майка му, парфюм 'Жадор' ми подари сестра му, намерих си фризьорка и гримьорка, ходих на пробни и съм много доволна.
Оператор ще ни е този Заро които Нина го препоръчва. Фотограф не сме решили, ам те всички са всободни за неделя вечер.
С нина се изпокарахме....по напред в темата пише защо. И така....халки си купихме и си ги гравирахме Wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: юни 20, 2008, 08:23:19 »

Gergancheto, и ние избрахме Заро за оператор. Изглежда серизоно момче и мисля, че ще се справи.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юни 20, 2008, 10:15:46 »

Diavolo, би ли споделила с нас какво искаш да имаш на видеото, защото аз за нищо не се сещам, май не съм гледала много такива неща и ми се иска да се среща с нашият видеооператор и да се разберем как да изглежда, но като не знам...Ще се радвам да споделиш идеите си!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: юни 20, 2008, 10:41:57 »

За нашето видео само за началото имаме идея да се направи нещо като колаж от снимки на двамата. Започват от бебешките снимки и стигаме до момента, в който се срещаме. Оператора дори ни предложи  преди сватбата да идем на брега на Дунав (защото ресторанта, в който ще е тържеството е там) и да ни направи кратко клипче.. Нали се сещате, нещо от сорта на двама влюбени се държат за ръце и се разхождат на брега, щастливи са и т.н. Тази идея много ни допадна и мислим да го направим.
Аз също искам да чуя идеите на Diavolo.. може и ние да откраднем нещичко   blush
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юни 22, 2008, 22:09:11 »

Момичета да ви кажа за нашите идеи- Искаме в началото докато се съберем да имаме две камери.Едната да снима мен и приготовленията ми,а другата милото и как той се стяга за големият ден.Искаме да има малко кадри от Враца( от където е милото), малко от Хасково( от където съм аз) ималко от Варна( градът който ни събра).Искаме и да направи малко клипче когато си правим снимките и да го обработи с ефекти.Като цяло да се движи из ресторанта и хората,а не да забие в една точка.На покани някои от гостите в разгара на вечерта да запишат своето пожелание към нас пред камерата.И накрая да направи за финал клипче с най-смешните моменти от целият ден.Нали се сещата как на някои филми правят такива клипчета.Ами общо взето това искаме.Сигурна съм, че до септември ще измисля още нещо  blush
Искам при влизането в ресторанта хората да си вземат от една маса по чаша шампанско и ще имам две момичета които ще настаняват всеки един до масата им.И понеже нашият граждански брак ще сключваме в ресторанта няма да изнасяме предварително салатите и чак след ритуала ще ги сложат.
Ами това са ми идеите,ако измизля още нещо ще ви пиша.Давайте идеи danceg и вие........
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: юни 23, 2008, 09:08:00 »

Krisi, честито! Ще чакаме да ни разкажеш как мина всичко и да си направиш албумче с мноооооооого снимки, за да видим и ние   girl_wink
Активен
krissitu
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #89 -: юни 23, 2008, 17:59:19 »

С радост бих качила снимки от сватбата стига да знаех как badgirl. Ако ми помогнете с радост ще Ви покажа запечатани красиви моменти. Колкото до сватбата - получи се повече от добре( за което имах големи съмнения). Много весело се получи при ритуала "Купуване на булката" (надявам се и вие да решите да го правите). Имахме една приятелка, която започна с репликата [Давай кисиию],после се отправиха реплики за малко пари малка булка и т.н., беше много забавно, е , вратата беше разбита, но всичко продължи с много смях и закачки. Излизайки пред блока щеш не щеш играеш хоро, но какво пък пак беше весело. В ритуалната, сбаркаха фамилията на младоженеца, но ако изключим това всичко беше много хубаво и за разлика от други места(бях чувала колко са отегчени тези, който трябва да ви венчаят) - беше много тържествено и хубаво. В църквата също мина доста интересно, въпреки малките ми притеснения.Хвърлянето на букета беше много по американски или с други думи искам да кажа, че беше много желан и оспорван. Кумовете бяха много печени в танците и когато им танцуваха с питка и баница успяха ловко да ги вземат без да се налага да плащат. Като споменах кумовете много е важно младоженеца да пиине едно за отскок, кураж и настроение. В ресторанта разцепихме дансинга на каквато се сещате музика! Ох, с нетърпение чакам видеото, че от вълнение сигурно пропускам доста неща, но се радвам че нямаше никакви проблеми, че всичко беше по ноти. Много неща станаха в последния момент, но пак всичко се получи чудесно - не се притеснявайте за подготовката или за изникнали промени и ситуации(оставете и някой друг да помага), а вие се насладете на Вашият приказен Сватбен Ден!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: