Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:38:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155658 пъти)

Pupsi
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #60 -: май 10, 2008, 19:26:08 »

здравей тони
ти пак изчезна някъде  cray cray cray Ние ще се венчаем в Черепишки манастир и църквата ще бъде преди гражданския, защото няма как да се връщаме обратно. А пък ще подписваме в ДНА, но аз още се чудя кой ритуал да избера  crazy Ходила ли с в р-т Каприз? Харесва ли ти? Аз май се насочвам да си го украсявам сама, т.е. да го подготвя разбира се. Най-голямото ми притеснение е кой ще ги направи всички тези неща които съм намислила  angry   cray angry
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 10, 2008, 20:37:29 »

Toни ние сме избрали поп, но не и църква  Bravo Един поп е приятел на тати и съответно тати държи той да ни венчае... Wink А от него разбрах че поповете са в различни църкви...примерно един мецец в една църква, друг в друга... Wink На мен най много ми харесва църквата зад общината ... и тази на пл.Руски...
  Ако изобщо има сватба де........  cray cray cray Като знам с какво безразличие избрах тая дата...в смисъл трябваше да си избирам между 5.07 и 19.07... и как се спрях на 19-ти и аз незнам  cray
  Тони ти как си?! Губиш се нещо напоследък smile Липсваш ни  give_rose
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 10, 2008, 20:47:28 »

Аз се губя защото организирам всичко по откриването на заведението и по избора на персонал и нямам много свободно време.Пък и мъжлето сега си е при мен и имаме малко време преди старта на сезона пак да ни раздели  cray cray cray
Но след като отворя заведението ще имам повечко време и ще съм по активна тук обещавам  give_rose
при нас също ще направим църковния брак преди гражданския защото той ще е в ресторанта.
Малко се поскарах с тези сервитьори в Хемус защото при положение че капацитета на ресторанта е 190 човека те ми казват че за 150 няма как да разместят масите.Ужас така се ядосах и им обясних че няма как да ме накарат да им повярвам и накрая се разбрахме че има начин за друго разпределение.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 13, 2008, 17:34:44 »

Eйй какво бихте казали за сватба до басейна с чудесен изглед към планината ?! За Хъшове говоря  yahoo Вечерта светва подводното осветление на басейна и всичко е разкошно, управителката е супер човек и така....за там сме се спряли на дата 6-ти юли ден неделя  yahoo
Активен
Pupsi
Любопитен
*

« Отговор #64 -: май 13, 2008, 21:15:36 »

Гери там е много хубаво още повече ако са по-малко гостите, защото малко е на етапи! И все пак поздравления Bravo Bravo Bravo там наистина е много хубаво, тази година наши познати правиха  сватба там и ни казаха, че било невероятно! Ти все пак се реши да смениш датата и мястото. Успех всичко ще бъде ок а пък има и още време. Нашата сватба е на 5 , а вашата на 6 поздравленияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  yahoo Bravo yahoo Bravo
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 20, 2008, 11:55:37 »

Момичета, и аз се включвам в тази тема, въпреки че не съм от Враца. Сватбата ни ще е в Козлодуй, но фирмата с украсата, ДиДжея и видеото ги наехме от Враца. Ще се радвам, ако мога да ви помогна с нещо, а пък и все пак съм си от Врачанска област (предполагам се брои tease
Герганчето, покажи снимки  girl_wink
« Последна редакция: май 20, 2008, 12:26:34 от d_petrovska » Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 20, 2008, 12:37:32 »

Украсата ще е от сватбена агенция "Миг". Разговаряхме с едно момиче. Много ни допадна и много бързо решихме в какви цветове ще е сватбата и какво точно искаме като украса. Това е линк към сайта. Ако няма телефони мога да ти пиша на лични.  girl_wink
http://visit.vratza.com/index.php?r=catering/d3722&title=%84%CC%C8%C3%93+-+%D1%E2%E0%F2%E1%E5%ED%E0+%E8+%EF%E0%F0%F2%E8+%E0%E3%E5%ED%F6%E8%FF&base=&lang=bu
Иначе сватбата ще е на 09.08.08 в Ресторант Аквариус - Козлодуй. Гостите ще бъдат настанени на една огромна тераса на брега на Дунав  yahoo, точно при пристанището на кораба Радецки. Много се радваме, че резервирахме точно този ресторант, защото ни хареса освен като обстановка и отношение и като капацитет (гостите ще са около 200-210). tease
Pupsi, а твоята сватба кога е? Резервира ли вече нещо? И какво стана с видеото?
Активен
Pupsi
Любопитен
*

« Отговор #67 -: май 20, 2008, 13:55:30 »

какво ти обещаха от миг, защото и аз мисля да отскоча до там да видя какво предлагат, защото ние сме ограничени малко в разходите  blush
това с твоя ресторант звучи невероятно нямаш ли някоя снимка да ни покажеш? Bravo
Нашата сватба ще бъде на 5 юли, да резервирахме р-т Каприз във Враца. А относно видеото се свързах с един от София и той мисля че ми даде добра оферта - фото + видео=370 лв. за целия ден - бил снимал за сп. "Сватба" и "Булка". Незнам какво ще се получи. И без това онзи ден толкова се отчаях, но сега горе долу  crazy cray Купих си рокля, която не ми харесва, фотото ни отказа, за половината ни покани нямам хартия, абе незнам какво ще излезе, но ........... такъв е живота макар, че вчера не мислех по този начин и а кой знае до кога ще мисля така  angry crazy shok
А при теб как е положението? Фото видео
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 20, 2008, 14:06:36 »

5 юли си е доста близо, но важното е да не се паникъосваш. Вече си уредила ресторант, фото и видео. Запази часове в ратуалната и евентуално църквата  girl_wink и основните неща си ги отметнала. blum
Покажи снимки на роклята да я видим и ние... И защо я купи, ако не ти харесва  blush
А за поканите проблема ти е нулев. Ако трябва си купи и различна хартия. Нищо няма да стане, ако да речем половината са с една, а другата половина с друга. Между другото днес направих пробната покана и ще пусна снимка да я покажа  tease Аз на моите сама ще си печатам текста. Хем излиза по-евтино, хем го направих както исках (с наша снимка за фон)  smile
А за "Миг" отидохме на място и казахме, че искаме украсата да е до 400-500 лв и тя почна да ни предлага варианти, показа ни снимки. В крайна сметка за тези пари ще имаме украса на официалната маса, която включва Оргомно сърце от балони, покривка със златист тюл и цветя. терасата ще е украсена с бял воал, дансинга ще е очертан с балони и когато влизаме ще си имаме пътечка със 6 стойки с цветя отстрани. Но хубавото е, че ти сам си определяш бюджета и тя ти казва какво мооже да включиш вътре smile
Ние за видео избрахме Заро. Фотото ще дойде чак от Лом crazy
Активен
krissitu
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #69 -: май 23, 2008, 16:20:10 »

За фото и видео мисля, че са ти дали много добра оферта. Можеш ли да ми дадеш телефони на фотографа - сватбата на сестра ми е на 7.06 а още нямама фотограф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря предварително! give_rose
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 28, 2008, 18:42:44 »

Toни към теб имам няколко въпроса? Първо мужлето ти разбрах че е от Згориград и има сестра Ива;) Аз я познавам:) А той познава бившия ми приятел - Николай, може да го питаш даже за него, Николай Гришев.
 Второ какво ти каза агентката?! Много, много ме разочарова.... миналия път ми каза че за 500 лева ще направим божествена украса, сега ми каза че в най най лошия случай 1000 лева  diablo Страшно ме разочарова..... преди беше казала по 2 лева обличане на стол, сега като решихме да е в зелено, а не златно ( а тя зелено няма и трябва да поръча) изведнъж цената стана - ТРИ ЛЕВА НА СТОЛ!!!! Оффф бясна съм  diablo Но не мисля че тя ще ни окрасява сватбата ...... не искам такъв човек, ако трябва сама ще си купя цветя и всичко необходимо, но няма да е тая, за 1000 лева имаш ли представа колко изкуствени цветя ще си накупувам.... офф сигурно имам 50000 грешки, ама съмммм се побъркала  diablo diablo diablo
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 29, 2008, 09:24:51 »

Gergancheto, мога ли да попитам за коя агенция става въпрос? Да не е "Ив"?
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 29, 2008, 20:02:17 »

Не, за Миг става въпрос....
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 30, 2008, 07:52:29 »

Старнно... аз пък останах с много добри впечатления за нея... Бях чувала лоши неща за "Ив".
Иначе нашата уговорка с "Миг" е 400-500 лв. без обличане на столовете, защото в този ресторант няма нужда. Иначе и на нас ни каза, че ако искаме и калъфи за столовете ще излезе към 1 000 лв.  pardon
Ориентирала ли си се вече към друга агренция или ще се опиташ сама да се справиш с украсата? Ако имаш достатъчно време може много добре да се получи, но тъй като аз живея в София нямам никакво време да се занимавам и нямам избор  sad
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 30, 2008, 21:01:08 »

d_petrovska кажи ми само кога да направя тая украса!? lol Мислих, мислих .... свободно време имам, ам те масите в ресторанта ги редят в 17:00 часа ( при условие че сватбата е от 18:00ч.).. та аз по това време ще се вричам във вярност пред църквата  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: