Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 12:01:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА (Прочетена 155632 пъти)
ninova
Регистриран
Публикации: 2
Отг: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
«
Отговор #270 -:
февруари 29, 2012, 16:22:00 »
Нека някой, който скоро е ходил в ЧАЙКА, да коментира как са цените там и кухнята.
Всеки един ресторант има изискване за конкретен час, до който ще продължи мероприятието, но има ли възможност да се остава и до по-късно и колко?
Благодаря!
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #271 -:
февруари 29, 2012, 22:14:06 »
най-добре отиди до чайка и попитай. кухнята е добра.
Активен
venito85
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #272 -:
март 03, 2012, 01:10:31 »
моята сватба също ще бъде в чайка,моля те сподели какво ти казаха за куверта и условията?
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #273 -:
март 03, 2012, 04:02:10 »
Това лято бях на сватба в Чайка. Кухнята наистина беше добра, но честно казано, младите гости бяхме толкова по дансинга, че не й обърнахме заслуженото внимание. Аз за първи път бях там и се впечатлих от красотата на заобикалящата природа. Хотелската част като такава на никой не бих я препоръчала - стаите миришеха ма мухъл, банята меко казано не беше чиста. Направиха страшен проблем за музиката и сватбата приключи преждевременно с разправии. Ние кротко си пиехме и приказвахме на раздигната маса и нямаше и няколко минути след полунощ ни помолиха да се оттеглим в стаите си. Хотелът беше изцяло резервиран за гости на сватбата и нямахме нужда от какъвто и да е сервиз, явно беше недопустимо да останем на вън на чист въздух. На сутринта чакахме около час за кафе, явно за отмъщение. Първата вечер, преди сватбата всичко беше чудесно като обслужване. Ние бяхме на открито и другото неудобно ми се видяха настилката и калдъръма за танцуване - изхвърлих си обувките след тази вечер, облицовката на тока я бях свалила изцяло. На сутринта липсваше алкохол и украса, която беше донесена изцяло от булката.
Но въпреки това това беше една от най-веселите сватби, на които съм била, въпреки обслужването в Чайка. Природата и красотата наоколо предразполагат.
Активен
venito85
Новак
«
Отговор #274 -:
март 03, 2012, 21:07:23 »
Aз имам дилема относно това дали сватбата да е на открито,но най -вероятно ще предпочетем вътре именно заради танците,а и времето може да реши да ни изненада неприятно.Неприятно ще стане въпреки хилядата уговорки и дадени пари ако ни изгонят в 12 ,но и тук нямаме голям избор на ресторанти за сватби за съжаление:(
Активен
theone
Професор
«
Отговор #275 -:
март 04, 2012, 00:11:28 »
вени
, защо просто не коментирате този въпрос с управителя или собственикът. нелогично е да ви гонят в 12, въпреки, че както виждаме се случва. на около няма никого, на когото да пречите. друг е въпросът, ако искат допълнително възнаграждение на персоналът след 12, но това е практика на доста места. ние също имаме уговорка за заплащане на сервитьорите след 12.
трябва да изгладиш тези въпроси предварително... успех!
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #276 -:
март 04, 2012, 00:16:39 »
Доплащането в случая изобщо не е било проблем. И аз се учудих на тази политика, при положение, че на никой не пречим.
Активен
theone
Професор
«
Отговор #277 -:
март 04, 2012, 01:03:27 »
сигурна съм, че не е било, просто се учудвам защо са го направили?!?!? и звучи като грубо направено...
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #278 -:
март 04, 2012, 01:21:11 »
Да, дори разбрах, че са заплашили с полиция, ако веднага не се приберем по стаите ... Но това в последствие на сутринта. Държа да отбележа, че купонът беше максимално цивилизован - просто много танцуващи на открито хора. В крайна сметка разговорите се водиха с младоженците, а тяхната позиция беше, че не трябва да ни занимават с техните проблеми, а да ни е максимално весело. То си ни беше до момента, в който не ни изгониха по стаите. Така и не разбрах защо беше целият цирк.
Активен
semantika
Ентусиаст
«
Отговор #279 -:
март 21, 2012, 11:40:04 »
Момичета, някоя може ли да ми каже добър ди-джей във Враца? Все пак това е основното и едно от най-важните неща за една сватба, защото ако музиката е гадна, ди-джея не пуска хубави песни и стане скучно, то направооо
всичко отива по дяволите.
Може ли да ми кажете нещо по въпроса? Ще съм ви много благодарна!
Активен
venito85
Новак
«
Отговор #280 -:
март 24, 2012, 13:19:31 »
Доколкото знам от познати- диджей Тони , или този който работи в Буркана.Аз мисля да ползвам оркестър с певица.Може да се консултираш със сватбените агенти-те ги познават.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #281 -:
март 24, 2012, 23:59:15 »
Всеки редсторант трябва да има някоя визитка на диджей
Активен
venito85
Новак
«
Отговор #282 -:
март 25, 2012, 10:58:04 »
Здравейте!Може ли да споделите към коя агенция се обърнахте за украса на сватбата?
Активен
semantika
Ентусиаст
«
Отговор #283 -:
март 25, 2012, 17:11:53 »
venito85
Аз лично се колебаех между "ИВ" и "МИГ". Накрая се спрях на "МИГ". Оказа се, че (понеже сватбата ни ще бъде в Хемус) те работят с тази агенция, дадоха ни визитка и всъщност предпочитат нея (не знам каква им е историята, но доколкото разбрах не се обичат с Ивалина от агенция "ИВ") Не че това е критерий, в смисъл ако искаш можеш да си наемеш, която агенция искаш.
Бях на 2 сватби, чиято организация беше поета от "МИГ" и ми харесаха. Затова се спрях на тях.
Дано съм помогнала..
Активен
Emili76
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #284 -:
март 27, 2012, 21:32:42 »
Здравейте, мили бъдещи булки. Виждам, че доста от вас имат голяма дилема, моята сватба я прави една агентка мисля, че се казва Илияна-„Милион усмивки“- беше ужас, дори на посрещането в ресторанта обърна питата и купичката с мед в/у костюма си,
. Миналата година брат ми прави сватбата си на Чайка, беше си наел агенцията с/у р-т „Трая“(в последствие се оказахме с мацката съученички) всичко му излезе за 950лв , с живи цветя, всички ритуали,беше перфектно. Най-горещо ви я препоръчвам. А за “Хемус“ доколкото знам те предлагат на всички младоженци “Миг“ защото с тях
“работят“
, но в крайна сметка избора си е лично ваш затова успех на всички ще чакам с нетърпение да разказвате как е минал незабравимият ви ден.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...