Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:13:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155642 пъти)

Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: септември 13, 2009, 12:50:35 »

Здравейте, врачански булки!
Като гледам от доста време никой не е писал в темата, но се надявам все пак някой да ми отговори. На 19-ти съм  на сватба във Враца и се чудех къде мога да отида на фризьор, някой може ли да ми препоръча? Благодаря предварително  give_rose
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: септември 13, 2009, 16:05:26 »

Били аз добри отзиви имам за Милена, която прави моята прическа (можеш да я видиш в албума), друга добра мацка е една дето работи на автогарата, те там са два салона по пътя от ЖП към автогарата, тази за която говоря се казва "Тамара" good Добри са и и едни в салон "Енигма" където е правена на Diavolo прическа, може да погледнеш в нейния албум  good Аз мога да ти дам кординати на Милена и на Тамара, а Дяволо мисля че би трябвало да има телефон на момичетата от "Енигма"  Wink
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: септември 14, 2009, 08:00:27 »

smile Здравейте, да аз съм доволна от моята прическа и жената беше супер разбрана.Става въпрос за Енигма.Мога да дам телефон  good
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: септември 15, 2009, 23:09:49 »

Момичета, ще съм ви благодарна, ако ми дадете координатите на всички фризьорки, за да мига да се свържа с тях и да преценя.
Активен
venito_love
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юни 25, 2010, 13:20:55 »

булки от тази година от враца няма ли? само аз ли съм , хайдеее момичета пишете да обменим опит.чакам вииии Party time
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: юни 25, 2010, 13:50:34 »

булки от тази година от враца няма ли? само аз ли съм , хайдеее момичета пишете да обменим опит.чакам вииии Party time

Пиши къде ще е сватбата? Можем ли да помагаме с нещо  danceg
Активен
venito_love
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юни 25, 2010, 14:00:55 »

Такааа , сватбата ще е на 04.09.2010 в комплекс Оазис... не бях много съгласна , но след като се срещнахме с управителката и си поговорихме ми вдъхна огромно доверие . в момента комплекса се държи от собствениците на Славянски кът . съгласих се защото ми се ще да е нещо по-нестандартно . Но се чудя за още толкова неща ... може ли някой да ми препоръча добъ водещ за сватбата .трябва ми човек , който само да води празненството в ресторанта...Фотографката ми се казва милена , тя снима на сватбата на едни мой приятели и мн ми хареса. За всичко трябва да мисля сама , защото милото го няма сега и е мн зает... и въобще давайте ми идеи за всичко Bravo
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: юни 25, 2010, 14:06:22 »

Ами ние нямахме водещ, но ако имате агенция която украсява и организира сватбата, често пъти осигуряват и водещ  Wink Ако имате ДЖ или оркестър те също могат да изпълняват тази роля.
Не знам какво да ти кажа ако искаш ни разгледай албумите и ако си харесаш от някъде нещо питай  good
Активен
venito_love
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: юни 25, 2010, 14:20:49 »

ние ще сме с оркестър ,по принцип казаха че могат да водят сватбата , но... не знам . кажете ми нещо за сватбената рокля , от каде да си я взема? къде е най- добре да отида??? софия , плевен , асеновград , враца???? а и другото - милото е без майка - как да процедираме???
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юни 27, 2010, 20:27:46 »

venito 10 булки да питаш 100 различни мнения ще получиш. Всичко зависи от гостите, вашите представи за сватбата и разбира се не на последно място и от парите. Ние живеем в София, но милото е от Враца и правихме сватбата там.
Аз лично си ших роклята във Враца (след като изтъшках почти всички магазини в София). Можеш да видиш в албума - не съм от най-финните булки, но мацката се спарви СТРАХОТНО. В Асеновград има много евтини, но по-стандартни рокли. В смисъл, че и във Враоца има рокли, които взимат от там. Например на Петропаволска във магазините са все от Асеновград. Ако искаш такава - струва си да отидеш до там. Ако искаш по-различна или си я шиеш или си купуваш дизайнерска. Роклите в София ( с изключение на дизайнерските) са същите като в Асеновград, но повечето са по-скъпи. За Плевен не мога да ти кажа.
За водещ не мога да ти помогна. Ние бяхме с ди джей, който го доведохме от София. Той ни водеше и ритуалите. Била съм на сватба с оркестър, като певецът водеше и ритуалите. Добре се получи, така че те съветвам просто да си поговориш с оркестъра, който сте избрали и да ги разпиташ. Тук има специална тема за сватбените ритуали - изберете си кои иската да имате и попитай дали и как ги водят.
Колкото до последния ти въпрос - моят кум също няма майка и на тяхната сватба майката на булката ги захранваше. Без да изглежда странно (все пак повечето хора, ако не всичките ви познават и двамата и знаят каква е ситуацията) и мина без проблеми.
Ако имаш други въпроси на линия съм и аз и Гери.
Активен
Emili76
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #235 -: юли 22, 2010, 13:04:07 »

здравейте, момичета и от мен. По въпроса на Венито бих ти казала мила, че във Враца има доста магазини с много хубави рокли ,а може и по-поръчка  така, че действай смело. Мисля, че това ходене до други градове е напълно излишно всички ги купуват от едно място. А относно за водеща на сватбата Ви мога да ти препоръчам една моя позната която си има агенция и води и сватби, ако искаш мога да ти обясна къде е магазинат и или да ти дам телефонат и както ти е удобно. Моята сватба беше също на Оазиса, но преди четири години и тогава беше друг собственик, ние бяхме само 60 човека и после като гледах снимките ми се вижда някак пусто, може би трябва да са повече гостите. Незнам какво друго да ти кажа, момчетата от Кодак са добри оператори и фото, на мен ми беше един човек и за двете и не съм доволна защото нямам почти никакви снимки от сватбата. Пиши ако те интересува нешто друго. girl_wink
Активен
petyambg
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #236 -: август 26, 2010, 18:35:11 »

Здравейте момичета, искам да ви се похваля днес успяхме да си запазим дата в обредни дейности и в общината, но имам въпрос някоя от вас запознатали е как стоят нещата с изнесените ритуали в града къде могат да се правят и къде не, наща сватба ще е в р-т Каприз и не можело там да има изнесен ритуал само в Хемус и Чайка може, малко тъпо да се нали ?
Активен
zvun4e
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #237 -: септември 29, 2010, 21:19:59 »

Здравейте!
Моята сватба ще е на 13.11.2010... всичко е почти готово... остана само DJ... и това е проблема. Има само телефона на едно момче, което се казва Иван и на никой друг... Ако може да дадете някакви мнения smile
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #238 -: септември 29, 2010, 22:16:10 »

zvun4e , съпругът на diavalo (момичето писало няколко поста по-напред) доколкото знам е DJ и е врачанин, но дали още се занимава с това... не знам, пробвай да й пишеш, ако не... нека другите момичета да помагат засега.
Активен
earth
Новак
*

« Отговор #239 -: декември 14, 2010, 17:47:20 »

Привет на всички!:sunshine:
На 11.11 се сгодих за един прекрасен мъж от Враца и сега вече започваме с подготовката за сватбата. Обаче и двамата живеем в София и нямаме идея как да стегнем сватба във Враца. Моля Би за помощ и съвети. Като за начало ако може да ни препоръчате подходящ ресторант за около 70-80 човека. Колко приблизително излиза куверта на човек?
Благодаря Flower
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: