Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:31:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155654 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 21, 2008, 14:46:20 »

Ok мила ще чакаме, иначе прическата е супер, на мен ми харесва даже и без да я прибираш повечко  Makeup Обаче с супер, пак ще кажа харесва ми  girl_wink
П.С. И потника ми харесва   good
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 21, 2008, 15:12:51 »

Тони а за теб в албума в папка "всичко преди прага на ритуалната" съм качаила всичко което ни направи това момиче което ти препоръчах за поканите  good Снимките не са с много добро качество, защото ги снимах снощи на лампа с телефона  blush Ама горе доло може да видиш как работи  good
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 21, 2008, 15:35:59 »

Ванили, прическата ти ще бъде страхотна  girl_wink
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 21, 2008, 15:46:35 »

На страхотен човек...страхотна прическа  girl_wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 22, 2008, 07:44:35 »

Момичета, много ви благодаря! Пък на самата сватба като съм с роклята, грим и т.н. ще е съвсем друго! Надявам се още по-хубаво! Аз вчера ходих да ми оформят веждите и ще ги наглеждам да мога сама да ги подържам. В краен случай ще ида пак преди сватбата. Съвсем леко ги оформи, не исках да са много тънки. Имам някакъв обрив на челото(малки ситни пъпчици) от жегата са сигурно и сега и тях ги майа, да видим, аз никога не съм имала пъпки на челото, но точно преди сватбата ще се почвят де pleasantry
Герганче, как е семейния живот?
Петровска, до къде стигна с подоготовката?
Всичко най, момичета!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 22, 2008, 08:34:09 »

Ванили, в общи линии с подготовката всичко е готово. Останаха само малки неща за доизясняване, които между другото са много дразнещи  angry В темичката за сватбата ми се отчитам редовно  Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 22, 2008, 10:23:31 »

Петровска, аз и там чета:) Не си мисли, че пропускам! И покрай нашата наближаваща сватба най-досадно става! Права си, че най-малките неща са дразнещи! Успех и се опитай да се наслаждаваш на всичко!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 23, 2008, 21:56:35 »

Ванили и аз точно преди сватбата се опъпчавих ....  NO Незнам как стана, попринцип имам чиста кожа...но преди сватбата....по слепоочията, по брадичката имах и най много по деколтето  Oh my ... Но гримцорката успя да ги скрие, а на следващия ден ги нямаше  pleasantry
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 24, 2008, 08:37:20 »

Най-вероятно се получава от стреса и напрежението преди сватбата.. Нормално е, а пък и не е болка за умиране. Както казва Герганчето, гримъорът ще оправи нещата  good
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 25, 2008, 09:08:18 »

Здравейте момичета.И аз да се отчета купих си рокля вече.В сряда решихме да отидем до Асеновград  и да проверя дали са си разнообразили моделите,че предния път се бях отчаела.Почти бяхме обиколили магазините когато реших да вляза в магазин Сияна.Да ви кажа там си харесах още от вратата един модел,но беше в цвят шампанско и аз си казах че ако я имаше в бяло това ще е моята рокля.Тогава продавачката ми каза, че я има в бяло. yahoo
Още като я сложих и видях, че това е моята рокля  yahoo yahoo yahoo
Само с малко корекции разбира се и си я взех.Много съм доволна и вече спокойна.
Купихме си и подаръчетата за гостите.Не искам да пускам снимки защото мъжлето ми не я е виждал и няма да му я показвам до сватбата.Затова малко ме е страх да пусна снимки,защото той знае че пиша тук и какъвто ми е любопитко ще я види. blum
Искам и да ви се оплача, че когато капарирахме ресторанта на Хемус питахме и за стайте,защото имаме  стотина гости от Хасково и Варна и трябва да ги настаним там.Тогава ни казаха няма проблем доро отстъпка ще ви направим и не е необходимо да капарирате сега, елате август месец.Сега отиваме и ни казват,че целия хотел е зает. angry
Но какво да се прави аз някак си очаквах и това да стане.Сега търсим и капарираме други хатели, че няма време.Запази ли сме стаи в Чайка, двете къщи за гости в Згориград и знам за още едно хотелче.Но ако някой от вас се сети за някой друг хотел ще се радвам да ми пише.
Активен
krissitu
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #175 -: юли 29, 2008, 17:44:50 »

Здравей Diavalo, аз знам и за хотел Раде. В Раде2 бяха настанени част от нашите гости и стаите бяха много хубави. Надявам се, че и в Раде 1 ще е хубаво, а и е близо до Хемус. Друг хотел за който се сещам е "Класик" и "фламинго". Успех!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 30, 2008, 08:34:09 »

Герганче, понеже вече мина повече от седмица от твоята сватба и исках да те питам дали вече си взела видеото от Заро и какви са ти впечатленията, доволна ли си?  girl_wink
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 31, 2008, 16:29:39 »

Взех си виеото в два екземпляра Wink Много сме доволни, простоооо  danceg Невероятно е всичко и как почва на фона на песента "Обичам те" на Силвия Кацарова на която всъщност ни беше и първия танц като семейство и на фона на тая песен на леко забавен кадър текат моменти от сватбата...направо е суперрррррррррр  Bravo После ми се обажда да се поинтересува дали сме доволни , което беше много мил жест. Каза втория запис да го подарим на кумовете (ама те пък нито са семейство, нито гаджета...) и ние репихме да минава през остите които искат да го гледат, а другия запис да си го сържим в нас, че се не знае какво може да стане  good
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 29, 2009, 13:25:31 »

Здравейте, моята сватба няма да бъде във Враца, но ми препоръчаха жена във Враца, която да ми ушие роклята. Аз обаче никога не съм ходила там. Казва се Мирослава и това е единственото което знам. Някой чувал ли е за нея как мога да я открия. Благодаря предварително за инфото smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 29, 2009, 13:32:19 »

Немога да се сетя коя се казва Мирослава  NO Поне нещичко още ако ми кажеш за нея.....  crazy
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: