Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 05:12:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА  (Прочетена 155812 пъти)

gansi_color
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #150 -: юли 17, 2008, 10:30:58 »

здравеите, булки от Враца,включвам се във вашата тема,защото видях снимките от албума на Gerganceto и много ми хареса неината сватба,интересувам се от украсата-много е хубава,от къде е и само във Враца ли работи фирмата.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 17, 2008, 10:46:04 »

Ами всъщност агенцията която ми украси сватбата е от София, а не от Враца. Аз тъкмо се бях разочаровала от една врачанска агенция, когато получих писмо в електронната поща от Силвия, която ми предлагаше серщу сумата от 180 лв. - две арки/едната за минаване под нея и една светеща зад нас/, 6бр. стойки, украса на нашата маса, украси на другите маси и балони .... Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юли 17, 2008, 10:59:10 »

Това псмо от Силвия и аз го бях получила, но се отказах от подобни неща, някак си не ми се стори вачно, а и не ми се иска нашите и тези на милото да зиплащат после кредити заради маловажни неща. Ще се украси с балони, а и от рестотанта дават ленти за масите и украсяват нашата, пък и нали всичко ще е в екрю и по-тъмно бежавко, та не ми се иска да има монго неща. НО иначе ценат е добра, според мен.
Герганче, това с костюма е много тъпо! Жалко, че се е получило така, аз затова реших майка му да си купи костюма на милото,а мама моята рокля, всеки да си прецени паричките, така се чувствахме добре, моята рокля струва 800 лв. но поне знам, че нашите могат да си я позволят, а той си хареса костюм за 140 лв, не че намаше да дадът и 500,а ко си беше избрал по-скъп. Даже случайно не бях с тях като го избираха и купиха, но много ми хареса, а и бяхме решили какъв да е. моите колежки се изумиха, че не ме е страх да го оставя с майка си да избира, ами ако не ми бил харесал, но аз им отговорих, че и той ще види роклята ми на сватбата, ами ако не ме хареса?? Всеки си има вкус! А с притеснението се получи като при вас, но обратното, майка му си купила рокля, а той катоя  видял казал й,че прилича на абитуриантка, но на мен много ми харесва роклята и се надявам тя да е с нея!
Аз в събота ще ходя в Лом на пробна прическа! да видя какво ще измислим, много ме е страх,а ко не се харесам...А за грима сам си накупила неща и почвам да се уча, ама и на мен ми се иска да си очертая повече очите(на снимките  в галерията някак си съм бледа). ще пробвам и в кафяво да видя! И последо да питам, по нашия край как вървят фойерверките, и разрешителното???
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 17, 2008, 13:09:06 »

Ванили ние мислехме сами да си украсяваме....ама решихме че трябва да кумип един куп изкуствени цветя които после не са ни от полза.... и при условие че предната ни беше казала 1100лв., тия 180 ни се видяха като някаква смешка направо  Oh my ... Незнам ти си знаеш ресторанта и какво искаш от сватбата, ноп окрай многото разходи тия 180 и с тях и без тях....но е по друго да минеш под краисва арка  pleasantry И пак ще кажа по никакъв начин не искам да те засегна или да те обидя с мнението си....  Flower Всеки сам избира от кое да спести и за кое да даде. Относно цените моята рокля беше 300, а неговия костюм 500лв., но при нас нещата да друго ятче, тъй като сестра му му беше обещала че ще му платни разликата в цената на костюмите тука по Враца и колкото и пари да струва му беше казала да си го вземе, и после си му го плати даже целия ... smile Оф нещо май го омотах това последното изречение  give_rose  Ама от друга страна неговия костюм+риза+обувки излезе 600 лв., то моята рокля 300+прически,гримове, два чифта обувки и пак си е около 600 ...АБе какво да ти кажа важно е да си прецениш на кое държиш повече, на кое по малко и така Wink Не съжалявам за нито една стотинка защото всичко беше както си го представях  yahoo Аз примерно не исках да има подаръчета за гостите, нооо майка му държеше на това страшно много....аз не исках да има предястие (без него излизаше по 20лв. куверта,  с него -25лв., прави сметка на 100 човека каква е разликата) но явор държеше да има ... и като са повече хора  всеки си държи на нещо.... малко се получи обърквация, ама имаше от всичко това беше важното е всички си тръгнаха доволни и щастливи. ПОжелавам ти го и на теб от все сърце - всичките ти гости да си тръгнат щастливи  give_rose
А на вас родителите ви ще ви подаряват ли подаръци...? Щот майка му и баща му ни подариха хладилник, обаче мама и тати нямат възможност в момента, все пак доста се охарчиха покрай сватбата и виждам че им е много неудобно така и ми е много мъчно  cray 
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юли 17, 2008, 13:54:46 »

Герганче, не си ме засегнала, не се притеснявай! Аз не харесвам изкиствени цветя и може би затова реших да няма такива украси. В ресторанта ще е семпло, разчитам на това, че всичко ще е цветово съчетано ( и на мен ми се искаха обувки на столове, панделлки, но по-евтините не ми харесаха и се отказах). И при нас всеки си иска неговото и затова, ако няма разриз с моите мечти оставям всеки да си каже какво иска, опитвам се да угодя на всички. Баща ми държи хората да са сити и да има алкохол( при нас ще има домашна ракия, бяло и червено вино и бира, за спиртни напитки не знам-той се занимава с това). За мен е най-важно да няма кич и излишни неща на сватбата. да си хапнем, да си пийне и да потънцуваме, Ди Джея ни е познат и се надявам да стане супер купон! И да съм най-хубавата булка на света(както всяка danceg). Иначе за подаръчетата и аз в началото не исках, но и никой не ме е притискал, не ми с едаваха пари за нещо, което ще ме е срам да го подаря, но случайно докато четях форума ми дойде идеята за книжки, със мои стихотворения и графики. Стават страхотни(има снимка в галерията). Мисля,че е много хубав подарък! Оф, дано всичко да мине добре и така не ми се иска да вали, ние сме вътре в ресторанта, но все пак...
Пита ме за подаръците, ами едната ми леля ще ни подари хладилник, а другата пералня, та мама каза, че ще изчака да види какво си нямаме и ще ни го вземе на изплащане, а на милото техните пари ще ни дават, че сабираме за кола. Но аз даже много се изненада, че искат подарък да ни правят, та те плащат сватбата(двете роди), ние само поканите, чаши, дреболийки и халките...
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 17, 2008, 13:56:23 »

Герганче, няма за какво да се притесняваш. Те са ви подарили чудесна сватба... това е повече от достатъчно.  smile А и никъде не пише, че е задължително щом родителите на единя подаряват нещо и другите да правят същото. Обясни на вашите, че не държите да получавате нищо и да не се притесняват, защото съм сигурна, че искат да го направят.. но наистина разходите по една сватба са огромна тежест за бюджета.. и винаги излизат повече от предвиденото  pardon
При нас сме се разбрали така: моите родители ни дават 2000 лв. за медения месец (нощувки, самолетни билети и т.н.), а на милото още 2000лв. за текущи разходи пак по медения месец. Аз лично мисля, че даже ще ни останат. Но и при нас забелязвам същото. Едните казват ще ви дадем толкова и другите да не останат по-назад и те дават същото. Естествено от цялата тази "надпревара"  pleasantry печелим ние, но е малко излишно. И да не ни бяха дали нищо едва ли щяхме да ги обичаме по-малко  pardon
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 17, 2008, 15:54:28 »

Tочно Петровска , усетила си ме. щом едините дадът другите се чувстват длъжни да го направят, а ип ри нас като при валини основните разходи по сватбата са от мойте и неговите родители, само в ресторанта цепихме на 3, абе и музиката ние сме си платили и чашите, всичко май еподелено на три... Ама както и да е.  good
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 17, 2008, 16:48:13 »

Ние с родителите се разбрахме така: те плащат ресторанта, което си е основното и ни обличат. Ние се грижим за останалото: видео, фото, ДиДжей, украса, подаръци за гостите, покани, чаши и други дреболийки, което всъщност и то не излиза малко... crazy Даже доста повече отколкото очаквах  pardon
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 17, 2008, 20:41:33 »

Ooo Петровска разходите изведнъж се оказват толкова много ... и то за дребни нещица  nea А ако не е тайна къде сте намислили да ходите на меден месец?!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 18, 2008, 08:57:50 »

Искахме да е някъде извън България и решихме да бъде в Гърция или Турция. Повечето ни приятели и познати ни препоръчаха Турция и по-конкретно Анталия. Вече платихме капарото и живот и здраве на 6 септември трябва да заминем. smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юли 18, 2008, 10:58:05 »

Ха да ви кажа.... мама и тати ни купиха монитор за компа...суперски, направо.... yahoo Ние искахме климатик, ама тати като видя какъв ни е монитора girl_impossible щеше да припадне smile
И лошата новина е че няма да ходим никъде това лято  cray cray cray  Никакъв меден, месец, седмица, десетодневка...нищо!!!  Плачещо момиче
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юли 18, 2008, 11:37:45 »

За сметка на това пък сте си имали най-медения ден в живота  Wink
Честито за монитора! Значе все пак вашите не се сдържаха и ви подариха нещо... Толкова са сладурски родителите. Може да нямат кой знае колко, но за тях винаги си на първо място и получаваш най-доброто  girl_in_love
А ние пък с нашите кумове се разбрахме те да ни подарят климатик, а пък ние на тях не знаем още какво. Чакаме ги да си изберат  blum
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 18, 2008, 11:57:36 »

Мила, Герганче, не се тормози, че няма да имате медена седмичка! По-натам ще идете някъде за събота и неделя. А и да не, нали се съпруг и съпруга! Обичате се и сте имали страхотен сватбен ден! Ние с милото веднага след сватбата ще ходим за 6 дни в Несебър, никога не съм била там, но реших,че е идеален вариант! Дано в края на Август да е хубаво времето:) Честно казано и на мен ми се искаше някъде на моренце в Гърция или Турция, но решихме, че имаме нужда да си купим кола и няма смисъл да харчим пари. Пък от сега го убеждавам след време да си направим втори меден месец на Малдивските острови примерно Wink
Пертовска, вашата почивка звучи супер, от сега ти пожелавам страхотно моренце danceg
Момичета, аз в офиса до сега сгъвах тейбълкартичките, нали избрахме едни лодки, оригами и докато направя 120, но взех само 30 листа и вече ги направих, та от понеделник пак:)
Утре съм на пробна прическа! Ще пусна снимки в понеделник!!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юли 18, 2008, 16:25:41 »

хаха Ванили мила незнам само що реши че на Несебър ще ти излезе по евтино от Гърция или Турция  crazy
Иначе чакаме с нетърпение снимчици на прическата и новия грим smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 21, 2008, 11:32:44 »

Здрасти Герганче, решихме на Несебър, защто платихме преди сватбата капаро 50 лв(колкото е и една нощувка зад вамата), е сега нямаме пари и разчитам като събетем някой лев от сватбата( а и милото взима премия през Август) да имаме за път и храна, но за храна само вечер може малко да поизлизаме, през деня няма да с еотпускаме съвсем, всичко това го правим с цел колата!
Иначе за любопитните съм сложила снимки на прическата в галерията, отпред ще е малко по-стегната в страни, а отгоре само ще има повечко обем. Ще имам було в докната част, което ще махна в ресторанта и 4 цветенца, които са в тон с роклята! С другия грим в петък снимки!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: