Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 04:59:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА (Прочетена 155797 пъти)
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Отг: Има ли Врачански булки?
«
Отговор #135 -:
юли 14, 2008, 14:09:51 »
Просто с някой от тях дори предния ден се засичахме случайно де, то Враца не е голям град и казваха "утре ще се видим" или "абе няма ли да идва утре да свиркаме с колите" и някакви такива ... в един момент ги няма
. А и другото което ме обиди е че не дойде първите ми братовчедки от страна на тати, обаждаме им се всеки ден да гип итаме и тя едната (основно с едната се чувахме) казва "ми той мъжа ми работи на Златните, (а те са от Русе) и няма как да ти кажа дали ще дойдем". Ебаси живеем във века на мобилните телефони.... нооо както и да е, все пак имаха предвидена маса но, но тях ги нямаше.
Иначе птрвата ми братовчедка по майчина линия ми беше кума.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #136 -:
юли 14, 2008, 14:14:54 »
Gergancheto, поне разбираш кои хора наистина държат на теб. Не се ядосвай.. Както всички видяхме сватбата е минала страхотно и без тези братовчедки и т.н. Забрави тези емоции и се радвай на семейния живот
Активен
Gergancheto
«
Отговор #137 -:
юли 14, 2008, 14:43:40 »
Оо да нямам търпение да му минава крака и да отидем на мореее
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #138 -:
юли 14, 2008, 16:21:45 »
Да се включа и аз!! Герганче, дано наистина скоро да заминете на море!!!И дас и изкарате незабравимо! Колкото до гостите! Аз залагам на качеството, затова съм поканила само най-близки мои хора, те са заслужили обичта и уважението ми и съм сигурна, че ако наитина не е на живот и смърт ще дойдат, ако пък не, значи съм грешила! Затова всички се очудват, че трибва да се обадят за потвърждение и веднага казват да! Колкото до твоите познати, имали наглостта да не ти кажат дори, че няма да дойдат, то заслужават да им кажеш в очите какво си почувствала и как за теб те вече нямат никаква стойност!
Колкото до подаръците, ние имаме щастието родителите да платят сватбата, ние си купихме дребните работи, поканите и халките сами, окло 1000 лв. всичко. А подаръците чакаме с нетърпение, ще имаме парална, печка, хладилник, сервизи, ДВД и такива неща! А и пари, защото събираме за кола!
Но ще видим, аз нямам никакви очаквания, само за весела сватба! Хареса ми какво каза прияталека на познат на милото като им дадохме поканата, така й хареса и казала на приятеля си: От поканата се вижда, че ще бъде много хубава сватба!! дано!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #139 -:
юли 15, 2008, 23:41:25 »
Ей вече албума ми е пълен, взех си снимките от фотографката
Тъй че ако имате желание може да го разгледате
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #140 -:
юли 16, 2008, 07:45:05 »
Веднага започвам.. такава весела сватба трябва да се види. Дори и само на снимки
Gergancheto, кой ви беше фотограф?
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #141 -:
юли 16, 2008, 08:11:56 »
Гергане, много, ама много хубави снимки!!! Много сте хубави! Пак да си кажа, че си била разкошна и много усмихната булка!! Прическата и грима са безупречни!! Роклята е страхотна, съпруга ти също много е готин с този сив костюм! Тортата е страхотна! Кумата ви също! Абе кво да ти разправям..бъдете винаги така щастливи!!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #142 -:
юли 16, 2008, 10:19:21 »
Meрсии
Само да ти кажа за кумата Ванили, имаме ние среща ден преди сватбата със оператора (страшен пич, много съм доволна въпреки че видеото ще е готово след седмица, той през цялото време общуваше с нас, не беше като някоя статуя и ни накара да се отпуснем...и както и да е ) и имаме ние среща с оператора на центъра да уточним последни детайли и минава братовчедка ми (кумата) и я викнахме да седне при нас и Заро като заподозря че това е куматаи само вика "ама ти ли ще бъдеш кумата?Оооо предчувствам една доста весела сватба"
Та така се смяхме тогава, после в разговора тя му каза "ейй и ако видиш че играем хоро което не го зная няма да ми снимаш в краката"
Беше забавно.....
А фотограф ни беше Биляна, работи в търговски център Суми, ако искаш координати кажи
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #143 -:
юли 16, 2008, 10:22:16 »
И нашата сватба ще я снима Заро. И също до момента имаме страхотни впечатления от него. като стане готово видеото да кажеш дали си доволна
А ще имате ли някакво уводно клипче или нещо подобно?
Активен
Gergancheto
«
Отговор #144 -:
юли 16, 2008, 11:11:52 »
Aми разбрахме се да започва с моменти от сватбата...ама честно казано все ми е тая, за мен важно е как е снимана цялата сватба, дали са подбрани най-точните моменти, и т.н.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
юли 16, 2008, 11:57:12 »
Герганче, забавно се е почлучило с кумата! Абе важно си е кума и кумата да са весели, отворени и т.н. Наще са май от по-скромните, но ще стане купон, поне са ни най-близките хора! Благодаря за предложението, но ние си имаме и фото и камера от Монтана. Ще видим какво ще направят! Дано да са добри! Аз се отказах от специални клипчета за камерата, само му казах какво да не слага!Успех и на теб Петровска!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #146 -:
юли 16, 2008, 15:37:47 »
Ванили координатин а фотограф предложих на Петровска (знам аз че ти си имаш:)))
Нали тя ме пита кой ми е бил фотограф
А относно костюма на младоженеца майка му имахме големи пререкания...дойодхме си ние от София, купили костюма и то доста скъпичък костюм, но със сестра му го бяхме харесали е едно списание преди много време и той просто трябваше да е с този костюм (а и се връзваше на роклята ми) и както и да прибраме се и майка му каза "на мен не ми харесва тоя лъскав костюм" и като разбра че доста го засегна, щот той простоооо умираше от кеф, че има такъв костюм и тя почна "амаа не аз просто не че не го харесвам, ами не си го представях в такъв костюм"
И Седмица преди сватбата бяхме в доста оптегнати отношения. После чух един разговор без да искам в който питаше сестра му "как може да му позволи да си купи тоя СКЪП костюм и той па да и толкова грозен"....
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #147 -:
юли 16, 2008, 17:19:45 »
Здравейте и от мен!Гери свързах се с момичето за поканите
Само чакам да ми пусне каталог с цветовете и май ще си имаме и ние покани.
А за снимките ви - много са хубави.Браво на фотографката.
:bravo:Тези дето ги е комбинирала по няколко ми харесаха страшно много.
Още един път искам да те поздравя с избора ти.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #148 -:
юли 16, 2008, 18:18:00 »
И аз искам още веднъж да ви благодаря на всички че ме обсипахте с комплименти относно цялата сватба (грим, прическам рокля, младоженец:) ) .Всяка булка иска след сватбата си да чуе "Всичко беше/е било е перфектно".... някакси ... още повече те зарежда с положителна енегрия
Не че на мен ми липсва де....
То е като да си купиш нова дреха ти си я харесваш, ама нямаш нищо против и от другите да го чуеш
Много се радвам че всичко ми се получи добре, всичко беше както си го представях... от моя външен вид, неговия, този на кумовете и цялостни облик на сватбата... Беше точно като в мечтите ми.... Като изключи, един проблем за които съм споменала по горе в един от постовете (относно неизпъленото потвържедието за присъствие ) .
Тони а момичето с поканите е уникално добър човек....простооо....немога да ти опиша с какъв човек става въпрос. Тя ни е правила и подаръчета за гостите, направи ни и сватбена книга и бутилките шампанско....! Ако искаш ще ти нащракам всичко и ще ти го пусна да видиш всичко направено от нея
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #149 -:
юли 16, 2008, 19:17:53 »
Добре Гери покажи ми и други нейни неща.Аз мисля че с нея ще се разберем за поканите и сега нямам търпение да ми покаже цветовете от които мога да избирам за да ги поръчвам най-после.
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...