Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 28, 2024, 19:09:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВРАЦА
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
25
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВРАЦА (Прочетена 155890 пъти)
krissitu
Любопитен
Отг: Има ли Врачански булки?
«
Отговор #120 -:
юли 08, 2008, 18:19:57 »
Мили Ванили, разгледах снимките! Много е красива роклята ти,многоооооооо! Стана ми много интересно, че имате снимки за книжка и за шампанското
но каква е идеята?
И на всички булки пак ще припомня, че дори и да има разминаване от плана колкото по-спокойно минавате през ситуациите толкова по-весело ще ви бъде. Успех!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #121 -:
юли 09, 2008, 08:12:53 »
:DANCE:Благодаря ти Криси, радвам се, че ти харесва роклята ми!!! И аз много си я харесвам!! Колкото до снимката за шампанското, от граждансктото в Монтата ни я искат за да направят два броя шампанско с етикет наша снимка, за нас и за кумовете, за спомен! И аз не бях чувала за нещо такова, ама що го правят, защо не:))А снимката за книжката е защото подаръчетата за гости са едни книжки с мои стихотворения и графики, специално нарисувани за нас от един приятел и накрая една наша черно бяла снимка. Нямам търпение да станат и да ви ги покажа! Мисля, че ще останат хубав и за мен безценен спомен от нашата сватба!!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #122 -:
юли 09, 2008, 15:15:46 »
Toни много се радвам че и на теб ти хареса моята сватба. Каквито и въпроси да имаш ... питай, аз предполагам че по рядко ще влизам, ама ще видим. Довечера ако си вземе снимките от фотографа ще кача и тях, да не забравяте да разглеждате
Тони на теб специално искам да ти пратя поканите ни, мисля че много ще ти допаднат
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #123 -:
юли 09, 2008, 15:46:44 »
Ей Гери много се радвам,че ще удариш едно рамо за поканите.Аз вече се побърках.А за прическата и грима определено ще посетя сигурна тези при които и ти си била.Хайде чакаме още снимкииииии
Още един път ти благодаря
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #124 -:
юли 09, 2008, 20:26:28 »
Здравейте момичета,виждам че врачанските булки са много активни във форума и затова се надявам,че ще можете да ми дадете информация за булченския магазин,който се намира срещу банка дск.Там шивачката е едно младо момиче,което се казва Мирослава.Аз съм от Монтана и случайно попаднах в този магазин, но тя ми направи много добро впечатление и сега се чудя дали вместо да дам 1000 лв. за рокля в София,да поръчам да ми направят същата и да ми излезе доста по-малко пари.Но дали ще успеят да я направят да прилича достатъчно на оригинала. Някоя то вас има ли представа как се справят с шиенето на рокли в този магазин?
Активен
Gergancheto
«
Отговор #125 -:
юли 09, 2008, 22:15:12 »
Aз съм чула и видяла от нея само хубави неща...но моята рокля беше купена. Незнам, попринцип хубава слава и се носи
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #126 -:
юли 10, 2008, 08:21:16 »
Здрасти Таничка, добре дошла! Вашата сватба в Монтана ли ще бъде? Аз съм от Лом, но милото е от Монтана и там ще е сватбата и затова питам!! Хайде успех на всички!
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
«
Отговор #127 -:
юли 12, 2008, 10:36:40 »
Здрасти Vanilly, моята сватба ще е във Велико Търново, понеже приятелят ми е от там. Вие в кой ресторант в Монтана ще празнувате сватбата?
Активен
teddenceto
Регистриран
«
Отговор #128 -:
юли 13, 2008, 16:45:30 »
Tani4ka_, моята рокля ще я шие тя, тъй като не можах да си харесам нищо готово. До Асеновград ходих само да си купя дантелата, защото във Враца разбира се няма избор, а в София цените са двойни. Мисля, че ще се справи добре, а и няма да излезе много пари, но донякъде цената зависи и от платовете и има ли много ръчен труд във нея (дантели за пришиване, мъниста и др.) Ако имаш пусни снимка да видим роклята, която си харесала.
Gergancheto честито и от мен с пожелание за съвместен живот изпълнен с много любов!!!
А на всички бъдещи булки успех!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
«
Отговор #129 -:
юли 14, 2008, 08:55:18 »
Таничка, нашата ще е в Монтанезиума, там най-много ми харесва! да видим дали ще се получи добре!!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #130 -:
юли 14, 2008, 08:57:12 »
Vanilly, ние сме ходили на сватба там и беше страхотно. Ресторанта май е най-подходящият за сватба в Монтана
Активен
Gergancheto
«
Отговор #131 -:
юли 14, 2008, 10:17:11 »
A Ванили понеже ти май ме пита за меден месец.... ще ходим по натам, че нали милото с тоя счупен крак достатъчно се измъчи на сватбата....и сега ще чакаме хубаво да му мине преди да отидем на моренце;) Мислехме по чужбина да отидем, но събрахме доста по малко отколкото очаквахме, а и 20 човека не дойдоха, след като бяха потвърдили. Ама както и да е, минало заминало...немога да върна времето....
Та незнам кога ще ходим Явор ми обеща да ме изненада
))
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #132 -:
юли 14, 2008, 10:36:34 »
Колко човека беше вашата сватба? И сори за въпросчето, но парите или подаръците преобладаваха
Активен
Gergancheto
«
Отговор #133 -:
юли 14, 2008, 12:05:54 »
Aми трябваше да дойдат 110, но бяха 90...чувството е ужасно когато влезеш в ресторанта и те посрещнат две големи празни маси
Не го пожелавам на никого и избягвам да говоря за това колко тежко ми беше в този момент.....
Иначе събрахме около 2500, но дадохме една трета от сумата за кувертите(така се нахме разбрали с родителите - цепим на три) , платихме на оркестъра 600 лв... абе свършиха още същата вечер
А подаръци имаше много малко, като изключим тези които ние си ги бяхме "поръчали", имахме прахосмукачка от кумовете, микровълнова от леля ми и вуйчо ми, имахме кафемашина от едно приятелско семейство и сандвич -преса от шаферките - това са нещата който си бяхме поръчали, иначеи маме и един сервиз за хранене, два за кафе, комплект прибори и фритюрник, спален комплекст - това са подаръци "изненада"
))
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #134 -:
юли 14, 2008, 13:14:53 »
Gergancheto, много добре те разбирам.. На мен ми ставаше супер гадно при всеки отказ още като раздавахме поканите. Вярно е, че всички си имаха основателни причини да ни откажат, но отвътре ти става много кофти. Все пак си избрал да бъдат до теб в този важен момент. Това малко или много показва уважение, почит и доверие и се предполага, че трябва да ти отвърнат със същото като дойдат на празника. Надявам се поне всички, които са потвърдили да дойдат, но е малко вероятно
Какво да се прави? Не е лесна работа да събереш 100 или 200 човека на едно място
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...