Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 22:43:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Взимане на булката - 2 част  (Прочетена 196006 пъти)

angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юли 20, 2009, 19:43:06 »

За нашата сватба пътувахме 230км и никой нищо не каза.При положение ,че аз бях с най-неудобната рокля дори и на мен не ми дотежа.Спирахме доста,имахме много време и никой нищо не каза.А с младоженеца дойдоха много приятели,ако им беше неудобно нямаше да идват всички да ме вземат.Роднините ми дори съветваха майка ми да наеме автобус,че да извозва родата през нощта,че по-евтино щяло да излезе отколкото хотел.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 21, 2009, 08:51:56 »

Svetla77, ние бяхме в същата ситуация - сватба в града, от където е мъжа ми. Ако не бяхме решили да ме вземат от вилата им, определено щеше да е от хотела, където после ние спахме. Не е невъзможно, в Казанлък дори имаше един друг комплекс (не този, в който бяхме ние), който предлагаше вземане на булка от там с включена почерпка като услуга, така да се каже.
Другият вариант, за който аз бях мислила, понеже бяхме с изнесен ритуал на терасата към ресторанта е мъжо да ме чака там, а татко да ме заведе при него - като по филмчетата. Отказах се единствено, защото трябваше църквата да е преди подписването и така го организирахме.
Също така, сега в събота друга съфорумка щяха да я вземат от хотела, дано не излъжа  blush , за Слънце става дума, та тя като се появи предполагам ще разкаже дали е било удобно  good
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 21, 2009, 10:47:24 »

Момичета, при вземане на булката когато идва младоженеца и сватовете, носят ли някакъв подарък за мойте родители... пита, бонбони, уиски и т.н.?
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #123 -: юли 23, 2009, 17:07:16 »

Дари поне аз не знам да се носи нищо.
Той целият ден е все на маси.
Мисля, че на годеж се носят вино или ракия, бонбони или пиле.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 30, 2009, 22:54:00 »

Ние сме с народни музиканти по 50 лв на калпак за тримата 150 и 10 лв бензин. --->160лв.
Ние с половинката също живеем в отфелно,той ще си тръгне от техните и ще си ме вземат от нашите.После си се прибираме у НАС yahoo
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юли 31, 2009, 09:43:44 »

Ние сме с народни музиканти по 50 лв на калпак за тримата 150 и 10 лв бензин. --->160лв.
Ние с половинката също живеем в отфелно,той ще си тръгне от техните и ще си ме вземат от нашите.После си се прибираме у НАС yahoo

Ей, че скъпо. При мен оркестърът за взимане на булката бяха 3-ма човека - по 30 лв. на човек плюс 10 лв. бензин, общо 100 лв. ми излезе.
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #126 -: юли 31, 2009, 12:37:03 »

здравейте момичета някои може ли да ми даде координати на музиканти  от Пловдив, ще ви бъда много благодарна сватбата е на 05.09 а ние още нямаме музиканти angry. мерси предварително

Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 31, 2009, 12:43:57 »

dany, мила, аз малко  Offtopic Но тъкмо ти гледам галерията и виждам, че обувките ни са еднакви, поканите също и върха на черешката е, че и ние сме на 05.09.09  DANCE
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #128 -: август 01, 2009, 20:59:31 »

mnogo se radvat 4e se e poly4ilo takova hybavo savpadenie *YAHOO*vie v koi restorant ste nie sme v leningrad, vsi4ko gotovo li e ve4e pri vas?na nas ni ostana samo musikata za izvejdaneto i sme gotovi  :yes:pozdravi
Активен
kiss_me
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #129 -: август 01, 2009, 22:03:56 »

Тези, които вече са минали по пътя на бракосъчетанието и всички емоции около този ден споделете с нас как точно протече взимането ви. Имаше ли някакви шеги с младоженеца, някакви препятствия бчхте ли му организирали? Дайте идеи. На нас ни предстои това и всяка идея би била от помощ. Ние с бъдещият ми съпруг сме били на около 20 сватби и всеки от номерата, които сме видели и правили ги знае и е подготвен. А след толкова сватби не ми идва на акъла нещо с което да затрудним взимането на булката.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 02, 2009, 08:22:31 »

Ние живеем заедно с милото, но предната вечер, всеки ще си прибере в гнезденцето от където идва  koko6ka. Ние също както Sianchys ще имаме битов оркестър по 50 на човек и 10 лв. бензин.Маршрута е- милото, кумувете (които живеят до нас), и после при мен. yahoo
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 02, 2009, 17:29:19 »

Е да де,и нашата работа ще е така Кardigansder .Че нали и без това булката се взима от бащиния дом smile
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 02, 2009, 17:54:24 »

Милото вчера дойде да ме взима и братовчедка ми му каза, че трябва да даде пари,а той каза, че с пари всеки знае и си тръгна. Поканихме всички гости да влязат и да затворим вратата, а милото с брат си и кума зад вратата, а те се качили през терасата, че нали сми на 1 етаж и решили да ме крадът  pardon funnytooth ROFL Голям смях падна
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 07, 2009, 16:18:10 »

Аз да кажа за моето "взимане"...Ще започна от това, че ние жевеем в София, аз съм от Стара Загора, мъжът ми е от гр. Левски (плевен), а сватбата беше на 13 км. от Стара загора в един прекрасен ресторант с хотел за гостите от София и Левски...та прическата ми се запъна и станах готова от фризъора в 14.45, при положение, че ритуала в църквата беше в 15.30, но и аз не бях предвидила да има оркестър и хоро..., но спестих и търсенето на обувката, рязането на баницата и т. н, успях само да се закичим и бегом към църквата... bad Даже и наздравица нямаше...
Активен
dar4eto
Сватбар
Публикации: 156

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 07, 2009, 17:46:49 »

m_eleva19 , мила,а ти чудесно си се правила за 45 минут само  Oh my ...! give_rose Само 45 минути да се облечеш и да те вземат и за венчаенето да отидете  леле-е-е, моито поздравления! Аз като гледам по другите булки в нашия род какви притеснения са, направо супер си се справила за 45 минути - браво!
Искам и да изкажа възхищение от фойерверките с имената изписани с тях - не знам дали е било изненада и за вас, но е невероятно.  (извинявам се ако е  Offtopic).
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: