Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:28:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Взимане на булката - 2 част  (Прочетена 195293 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 05, 2009, 11:57:43 »

На нас оркестъра за извеждането на булката ще ни струва 80лв., предполагам, че ще бъдат само 2-ма или 3-ма незнам със сигурност. Тази цена е само за извеждането, а не и за ресторанта. А градът е Пловдив. Само се надявам да има и тъпан, че да думне и да се пачне.  yahoo  Wink
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 05, 2009, 12:01:04 »

Забравих да кажа, че за младоженеца и за кумовете ще има друг оркестър, а цената сигурно ще бъде същата. Те ще тръгват от друг град (Димитровград) и затова са ни необходими два.  Yes
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 10, 2009, 11:54:17 »

При нас бяха трима /акордеон, тъпан и кларинет/ за 160лв. Много хубаво свириха и пяха през цялото време, вкл. и докато ние бяхме на снимки 1 час, те са веселили гостите ни.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 10, 2009, 22:34:10 »

Не знам дали е точно тук мястото, но да питам. Като идват кумувете и младоженеца при булката, кумата изчака ли да избутат вратата или първа влиза при булката и чака с нея вътре да дойде младоженеца?

На нашата сватба кумата изпревари всички и влезе при мен и заедно чакахме младоженеца да пробие блокадата на вратата. Това ли е правилния начин или кумата влиза с всички останали?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 10, 2009, 22:38:43 »

Не знам дали е точно тук мястото, но да питам. Като идват кумувете и младоженеца при булката, кумата изчака ли да избутат вратата или първа влиза при булката и чака с нея вътре да дойде младоженеца?

На нашата сватба кумата изпревари всички и влезе при мен и заедно чакахме младоженеца да пробие блокадата на вратата. Това ли е правилния начин или кумата влиза с всички останали?
Няма точно определени правила къде трябва да е кумата ! Ако успее да влезе преди това добре ,ако не успее не мисля че е проблем ! Не се тревожи за такива неща всичко става много бързо и в този момент не мислиш за никакви дребни подробности ! Успех и много любов в сем. живот !  good good good
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 10, 2009, 22:43:18 »

Наси, мерси миличка за бързия отговор. Аз нали ще съм кума това лято  blush и искам всичко да е както трябва. И за това си питам.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 10, 2009, 23:06:59 »

Наси, мерси миличка за бързия отговор. Аз нали ще съм кума това лято  blush и искам всичко да е както трябва. И за това си питам.
И аз бях миналото лято но не бях вътре при булката ! Да си най веселета кума ти пожелавам !  yahoo yahoo yahoo
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 11, 2009, 13:11:00 »

Аз си направих невероятно и откачено вземане на булка! От офиса! Нашият е мезонет, с вътрешни стълби, много стаи, безброй врати, преходни тераси.. като лабиринт е. И аз търчах нагоре-надолу, а милото ме търсеше.. беше много забавно! Колегите ме криеха, после ме спазариха.. е, малко работния ден замина, ама.. Колегите ми много се ентусиазираха. Украсихме офиса, украсиха ни колата.. а двама от програмистите дойдоха с нас в гражданското. На милото на колата му е изгорял крлаксона и те отвориха прозорците и крещяха из делничния трафик "СВАТБА, СВАТБААА" и бяхме по-шумни и от абитуриенти. Изпиха ми шампанското от ритуалната, моля ви се!! Хахаха yahoo Беше страаашен купон!

Това съм аз с шаферите ми (колегите)

Това зад нас са баш-шаферите - най-големите ентусиасти
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 11, 2009, 14:17:13 »

Било е доста забавно!  Bravo Сташно оригинална идея!  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 11, 2009, 14:34:31 »

Честито мила. Ти май вече си официално госпожа.
 Bravo за прекрасната идея по взимането на булката  Bravo
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 11, 2009, 14:40:00 »

Капризче, това дали ще си вътре преди да влезе младоженеца зависи и от това дали ти ще забулваш булката. Ако ти ще й слагаш було (и ако изобщо има такова разбира се) - трябва да влезеш предварително, защото то трябва да е сложено като влезне младоженеца. В противен случай - може и с голямата тумба а взлезеш.
Аз като бях кума влязох след като пуснаха младоженеца, но бях първа, за да й дам букета само - иначе тя си беше готова  good

Offtopic Бастет, твоя офис е на 2 мин от нас  girl_wink
Много забавни снимки  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #71 -: май 11, 2009, 15:34:27 »

След доста мислене все пак решихме да имаме музика при вземането ми Girl_hide Обаче цялата тази работа ще трябва да стане в хотел и все още не съм говорила с управителите дали ще са съгласни да направим малко дандания в хотела. Най-малкото смятам, че до вратите на градината (малко хотелче е) могат да си стоят и да си свирят  pardon
Активен
zora
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #72 -: май 11, 2009, 21:02:47 »

Ох,не знам вече със или без музика!
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 12, 2009, 11:07:07 »

нашата сватба си беше с музика, ние много искахме да се вдигне голям шум,. за да разберат всички, че се женим - то така и стана, много як оркестър си бяхме наели, на извеждането дойдоха тъпан, гайда и акордеон, а на сватбата станаха 6-ма. голям купон беше. няма как нали си е българска сватба, нека си е всичко по традиционно му  danceg
Активен
Didi85
Любопитен
*
Публикации: 31

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 14, 2009, 15:29:20 »

С музика е по забавно.Моят мъж ме взе с цигански оркестър и разбра целият квартал а и аз живея в къща хора да искаш нищо,че валеше проливен дъжд
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: