Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:49:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Взимане на булката - 2 част  (Прочетена 195303 пъти)

krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 14, 2009, 17:54:50 »

Моята сватба е на 15 08 2009 чакам я вече с нетърпени била съм на сватба където взимат булката с оркестър и където идват да я вземат без оркестър!Разликата е голяма!Аз предпочитам да ме вземат с оркестър да се разчувствам :'(да тропнем по едно хорце danceg
да усетя тръпката от ВЗЕМАНЕТО НА БУЛКАТА[/color]
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 14, 2009, 20:35:29 »

Ние вече си имаме оркестър за взимането на булката и един особено горд младоженец, който е свършил своята част от подготовката yahoo. Много ми е умничко Wink
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #77 -: май 15, 2009, 10:43:38 »

Момичета искам да ви попитам когато кумата идва при взимането нна булката какво носи?Трябва ли шампанското с чашите(в кошница) да са внея?И когато носи чантичката ми какво друго трябва да е при нея?Питам,защото бяхме на сватба скоро и кумата носеше опаковани в целофан чантичка,букета за хвърляне и халките????
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 15, 2009, 12:14:20 »

Рубин, според мен когато идват да те взимат, кумата единствено нещо, което носи е букета на булката. Може би останалите неща са са в колата или пък незнам. Поне аз така съм виждала.  smile
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 15, 2009, 12:17:42 »

Аз до колкото знам украсеното шампанско и чашите стоят в булката и от там се вземат. Аз лично носех само букета като бях кума. Виж - халките не помня къде са били  crazy
Букета за хвърляне пък го взеха родителите на младоженеца от тях си чак преди да се ходи към ресторанта - но това зависи дали организацията го позволява.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 15, 2009, 13:04:36 »

При нас кумата носеше само букета за булката. smile
 Всички останали неща за ритуалната зала и църквата бяха при нас, разпределени и подготвени, за да не се чудим в последния момент кое къде е.  tease За тях е добре да отговаря някой ваш близък (майка, сестра), за да на се окаже в последния момент че нещо е забравено или не се знае в коя кола е.
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #81 -: май 16, 2009, 13:50:26 »

Рубин, и на  моята сватба също кумата носеше само букета.Останалите неща ги бе поела моя приятелка.Избери си някой по-отговорен и го ангажирай с повечето неща, така че да си спокойна , че всичко е ок, и да не се замисляш това, на кой го дадох и т.н....
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 16, 2009, 16:48:12 »

Може да се види на някой странно , но аз няма да имам оркестър по извеждането pardon.  Така си реших отначало, преборих се с баща ми , който бече на обратното мнение и това е. Мисля младоженецът да влезе в стаята при мен по абсолщтно спокоен начин и туй то. Е ще види бая зор с блендираната врата  blum , ама само това.
 Chanel_84  иу аз така съм решила . В на брат ми приятелката да дам всичко- документи,бележки за капаро, пари , и т. н. Имам и 100 % вяра.
Активен
max_mara
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #83 -: май 17, 2009, 17:42:09 »

Nia,  и аз като теб, бях категорично против оркестър, но не можах да се справя с решението на баща ми, мислех го някак си за отживелица.....но той бе решен твърдо и в крайна сметка имахме оркестър, но въпреки това имах страхотно настроение и  не се подразних, все пак й мнението на родителите трябва да се приема....
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 17, 2009, 22:14:34 »

Може да се види на някой странно , но аз няма да имам оркестър по извеждането pardon.  Така си реших отначало, преборих се с баща ми , който бече на обратното мнение и това е. Мисля младоженецът да влезе в стаята при мен по абсолщтно спокоен начин и туй то. Е ще види бая зор с блендираната врата  blum , ама само това.
Хич не ми е странно на мен! И ние няма да имаме оркестър. В това бях абсолютно категорична!
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 20, 2009, 06:41:17 »

Привет, момичета! smile В голяма чуденка съм аз за взимането ми. Родния ми дом е в Нова Загора, но живея в Стара Загора с бъдещия ми съпруг. Много ми се иска да си ме вземат от родния ми град, та дори и да са в намален състав, но пък това означава гримьор и фризьор от другаде. Най-малкото от Стара Загора. Това все пак е неудобство, макар че разстоянието е около 30 км. Чудя се дали така ще намеря гримьор и фризьор, които/ който да е навит да дойде у нас. Сватбата ще е вечерна, така че няма да е в 6 сутринта, но...незнам. Баща ми е починал и някак си си мисля, че спазвайки тази традиция ще зарадвам страшно много майка ми, а и все едно той ще ме гледа отгоре blush
Другия вариант е да ме вземат от сестра му, или майка му (които си живеят по отделно), но сякаш не е същото.
А относно музиката (без цигани обаче), нямам нищо против. Дори аз, като чуя тъпани някъде наблизо и надничам любопитно да видя булката и винаги настръхвам, просто усещането е уникално Girl_hide
Активен
akselita
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 20, 2009, 07:29:28 »

velvet,според мен това да те вземат от твоят дом е най-хубавото,има ли начин направи го.И при нас е същото...между нашите градове има 70км разстояние,но аз бях твърдо решена,че искам да си ме вземат от нас.Така се организирахме в крайна сметка и то при дневна сватба  smile Няма как ще се става рано,ще се тръгва рано,но аз не мога да си представя да не ме избеде баща ми с музиката и всичко подобаващо за една сватба! good
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 20, 2009, 13:35:23 »

И ние още се чудим с вземане на булката дали да има оркестър или не.... Ще ми се да има... ама пък и да е нещо по -евтиничко. Защото досега под 200 лв не съм намерила,за има няма 1 час свирня  blum Ако имате идей помагайте.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 20, 2009, 14:10:46 »

ами при нас оркстъра ще бъде ангажиран най-малко 3 часа, защото музиката свири първо в младоженеца, после хора навън, при кръсниците, пак хора навън и чак след това за мен smile.Обаче докато стигнат до вкъщи съм чувала, че кръсниците правят разни номера по пътя...като например на кръсницата и се пие нещо или и се ходи някъде, и съответно трябва да и се угажда. През цялото това време оркестърът ще бъде ангажиран и няма да се размине само с един час присъствие...и все пак кръсниците не трябва да прекаляват де, все пак трябва да се спазва някакъв часови план... оф отплеснах се съвсем blum
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 20, 2009, 14:14:41 »

Хм, майка ми го организира този оркестър и дори не съм я питала колко ще струва. Като се вземе предвид, че остават 2 седмици май е време да я питам и да и дам парите, че да не остана без него...Ама 200 лв и на мен ми се струват много беееее....
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: