Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:59:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: На колко години сте  бил/а когато сте сключил/а брак?
до 20 години - 15 (6.3%)
от 21 до 30 години - 205 (85.4%)
от 31 до 40 години - 19 (7.9%)
над 41 години - 1 (0.4%)
Общ брой гласове: 238

Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да или Не???  (Прочетена 109546 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: февруари 05, 2008, 09:28:21 »

Както всяко нещо в живота и това да срещнеш подходящия за теб мъж в подходящото време е въпрос на шанс и малко усет. Има нещо вярно в това, че някои от нас са прекалено млади, за да си го изградят, но това не значи, че трябва да се отказваме. Нищо не е непоправимо. Аз за момента се чувствам сигурна в решението си, но не мога да знам как ще е занапред. Затова, момичета, радвайте се на това, което имате. Само времето ще покаже дали то е правилното за нас. Надявам се да е така  good
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #226 -: февруари 05, 2008, 20:44:36 »

ако аджеба преди година са били на сватба има вече и дете (може и да няма което е за предпочитане)и изведнъж им се съобщава че се развеждате!!

Една моя приятелка сега е в такова положение  shok Ожени се 2006 май месец,преди 5 дни й се роди бебче,момиченце,да й е жива и здрава  heart Обаче с мъжа й нещата клонят към развод.Той просто се оказа друг човек,а не този,за когото й се е представял в началото.Лъгал я е,а тя нали милата е била влюбена и си казва "Това е човека,когото търся",оженва се и после изненада.Той се оказва голямо леке с отвратителни родители при това.Не знам вие какво мислите (кажете ми  Wink ),но според мен си е по-добре да се разведе.Децата порастват и виждат всичко,което сме се опитали да скрием от тях...
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: февруари 05, 2008, 20:53:19 »

Разбира се. Никога не съм приемала оправдания на родители от рода: "Ние не се разведохме заради децата!" По добре да живееш с 1 родител, но в разбирателство, отколкото с двама вечно каращи се и нещастни хора, които не могат да се понасят. Това оправдане не би могло да ме разчувства, напротив даже са ми неприятни такива хора, които оправдават слабостта си по такъв начин.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 05, 2008, 21:58:24 »

е има хора които се развеждат именно заради децата си!за да не стават свидетели на разправиите и кръшканията им!аз сум по-суглсна на това!или да се опитат в името на децата си да бъдат щастливи не да СА ЗАЕДНО ЗАРАДИ ТЯХ а просто да направят всичко възможно да оправят отношенията си и ако не става тогава вече да вземат решението за раздяла!понякога и да се омъжиш а да обичаш някой друг в един момент си мислиш аз ще се разведа и ще бъда с другия обичам го така така обаче в един момент става късно и се отказваш защото мислиш че вече няма смисъл да се развеждаш заради въпросния човек!той си е с друга и така нататък и тогава решаваш да се пробваш да си обичаш мъжа само че веднъж като е отлетяла любовта е късно  nea
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 06, 2008, 09:07:57 »

Това, че подителите са разделени, не им пречи и на двамата да се грижат за децата. Те пак ще получават нужното внимание и любов. И по-добре така, отколкото да се мъчат и разделят между двамата и да се чудят чия страна да заемат. Това естествено се получава само, когато родителите са достатъчно зрели и разбират, че детето им има нужда иот двамата, без значение дали живеят заедно или не.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 06, 2008, 14:07:47 »

Ако ще се разделят, май е по-добре, докато децата са малки.
Не пожелавам на никой да стигне до там.......
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 07, 2008, 09:14:26 »

Така е.. по-добре докато още не разбират. Със сигурност ще му е трудно на детето, но това, че  е с разделени родители не го прави по-непълноценно.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 07, 2008, 09:54:44 »

Смятам, че не е по малка травмата от това да живееш с родители, които не могат да се понасят и са нещастни един с друг. Така, че когато и да се разделят ще направят правилния избор за детето.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 07, 2008, 12:33:52 »

раздели има непрекъснато не разбирам само защо повечето хора са скептично настроени и обричат брака на провал когато единят или и двамата партньори са на по -малка възраст!!!аз или го обичам или не този човек и не мисля че това се определя от фактора "години"и на 30 да се омъжа еми на 31 мога да се разведа и обратното нали така!!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 07, 2008, 22:23:14 »

kleo, защото се смята, че като си по-малък не знаеш какво искаш. Но според мен такива правила са глупости. Всеки среща подходящият човек в различен момент и е глупаво да го изпуснеш, защото си малък, или пък да се омъжиш само, защото ти е време. Аз правя нещата както ги усещам. Убедена съм, че няма да съжалявам за решението си. Напълно осъзнавам, че хората се променят и е възможно и ние да се променим , да спрем да се разбираме и т.н., но всичко което сме преживели заедно, и продължаваме да изживяваме си струва.
И на мен ми казват, че съм била малка - да, ама ние сме заедно от 7 години, живеем заедно от 2, защо да чакам да стана 30?
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 06, 2008, 09:12:41 »

Ами аз мога да ви споделя от личен опит, че е по-добре ако родителите постоянно се карат да се разделят, независимо колко са големи децата, защото те ще страдат във всички случай.Майка ми и баща ми са почти 29г.заедно, но когато заедно в къщи е истински ад.Майка ми постоянно крещи, а баща ми милия е такава душица че цял живот я търпи заради нас(ние сме най-важното нещо в живота за него)и сега когато пораснахме започна вече да му писва и един ден щеше да си събере багажа и да си замине, но тя се осъзна малко и престана за известно време и добре че сега я няма, но като си дойде незнам.
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #236 -: март 06, 2008, 16:21:43 »

Няма определена възраст за любов! Баба ми и дядо ми са се оженили на 16 и 22 години съответно и бяха щастливи наистина "докато смъртта ги раздели". Те за мен са най-добрия пример как човек може да направи "правилния избор" винаги когато го прави със сърцето си. За 22 години не съм ги видяла никога да се карат и да кажат нещо лошо един за друг. Така че мили мои любовта може да е завинаги и на 16 и 66 smile  heart
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #237 -: май 01, 2008, 23:46:56 »

Абе малко е потискащо да гледаш всичките си най-добри приятелки омъжени и повечето с деца ... а ти някак да не си направил тези неща още. Макар че аз винаги съм била на принципа "По-добре сама, отколкото зле придружена" и много внимателно съм си подбирала партньорите. И с годеника ми така, внимателно го опознавах и преценявах 2 години и мисля, че съм достатъчно зряла и разумна, за да не се втурвам прибързано да се омъжвам, водена само от импулс smile
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 25, 2008, 10:50:30 »

Я виж ти, какво съвпадение!  smile
С милото планираме сватбата за май догодина и тогава живот и здраве аз ще бъда на 24, а той на 28. На мен ми се струва, че това е хубава възраст за брак (съответно за жената и за мъжа), но всъщност всичко е строго индивидуално...  Wink

ние също сме на 24 и 28 години  girl_wink
опа, излъгах, в деня на сватбата младоженецът ми навърши 29  Girl_hide
« Последна редакция: май 25, 2008, 10:52:37 от zvezdiche » Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 25, 2008, 19:27:08 »

Според мен възрастта няма никакво значение, когато си сигурен, че човекът до теб е този, когото искаш.  crazy Е вярно, че не винаги можем да сме сигурни, но затова аз не бързам, и все пак може би е дошло и нашето време. Заедно сме от 4 години и наистина го обичам много, както и той мен  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: