Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 18:29:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как да бъдат облечени гостите ни?  (Прочетена 222866 пъти)

osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #180 -: ноември 05, 2011, 21:35:29 »

Мисля, че самото място, където ще се проведе сватбеното тържество ще подскаже какво да бъде облеклото или най-малко ще ни попитат ако не им говори нищо. Но 99% от бъдещите ни гости са с достъп до интернет и ще се подготвят предварително с информация, най-малко от любопитство.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #181 -: ноември 22, 2011, 00:09:39 »

идей за шаферките:

мисля, че еднакъв плат/цвят, но различен модел на роклите ще изглежда много добре  smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: ноември 22, 2011, 10:17:05 »

Ще пишем в поканите облекло (дрескод) - официален, а в поканите на шаферките - дрескод: лилаво и/или розово, защото това са цветовете, които сме избрали като тема на сватбата  smile. нека имат свободата да избират между двата цвята. danceg

* african-violet-after-six-bridesmaid-dress-style-65011.jpg (10.93 KB, 326x155 - видяно 7396 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: ноември 22, 2011, 17:21:46 »

Момичета за шаферките си има тема.
Активен
theone
Професор

« Отговор #184 -: ноември 23, 2011, 01:50:13 »

извинявай, gucci, не успях да намеря темата  sad може ли да пуснеш линкче към нея give_rose
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: ноември 23, 2011, 09:58:18 »

Не съм gucci, но заповядай: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24544.315.html
Активен
MaryM
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #186 -: декември 07, 2011, 15:27:23 »

Мисля, че самото място, където ще се проведе сватбеното тържество ще подскаже какво да бъде облеклото или най-малко ще ни попитат ако не им говори нищо. Но 99% от бъдещите ни гости са с достъп до интернет и ще се подготвят предварително с информация, най-малко от любопитство.
И аз да се включа - имах доста терзания по тази тема...Общо взето дори май попрекалих с любезни напомняния (устни) на по-близките че по-подходящо е официално облекло, което не включва ризи с къс ръкав, спортни панталонки и т.н. Но имаше хора които въпреки вида на поканата и мястото (Шератън) дойдоха както те са преценили - по мое мнение не съвсем ок. Даже ми е малко неудобно да правя такъв коментар, защото си ги обичам и се радвам че бяха с нас. Идеята ми е, че не всички хора се сещат, въпрос на много неща е и в крайна сметка несъответстващо облекло на някои гости може да се очаква, но надали това е най-важното Wink
Активен
theone
Професор

« Отговор #187 -: декември 22, 2011, 18:46:19 »

точно за да се избегнат такива несъответствия се споменава дрес код в поканата.
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #188 -: януари 10, 2012, 16:40:25 »

Момичета, дано да успеете да ми помогнете. Поканени сме на сватба през февруари, направо незнам с какъв тоалет да отида. Обиколих толкова магазини и всичките зимни тоалети са черни рокли или пак някакво съчетание в черно или тъмните гами... sad,не ми се ще да съм тъмно облечена на сватба. Моля, ако някой има идеи за по-цветен зимен тоалет да ми прати линкче или магазин където предлагат нещо по-различно...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 10, 2012, 22:58:38 »

Незнам точно какъв тип дрехи харесваш ,но ето тук има в червено ,лилаво ,синьо

http://andrews-ladies.com/catalogue_bg.html

http://andrews-ladies.com/collections.html

http://andrews-ladies.com/catalogue_bg.html
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #190 -: януари 11, 2012, 09:18:03 »

Мерси Фиби  smile
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 11, 2012, 09:42:25 »

Момичета,искам да попитам къде в София можем да намерим костюм за майка ми.Тя е доста пълна и тук в нашия град няма нищо което да й стане.В края на месеца ще ходим на София да Сватбения мол за мен ,и ми се ще да намери нещо и за нея.А също така ще ви бъда благодарна ,ако ме насочите за такива магазини и във Асеновград.
Активен
Andreina
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #192 -: януари 21, 2012, 23:49:24 »

maianiki, не знам дали не е късно, но обиколете Раковска и Графа. Там има много магазини, част от тях добри с голям асортимент. Успех!
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #193 -: януари 23, 2012, 22:06:39 »

На мен ми е много странно да имаме изисквания как да са облечени гостите ни. Какво точно ще ми стане, ако някой е с маратонки или спортна риза? По-малко ще се забавляваме ли, или пък снимките няма да са толкова хубави? Не виждам проблема всеки да се облече, както си иска. Изобщо не мисля да го споменавам в поканата, нито дори в допълнителния лист относно организацията на сватбата. За близките ми, ще го обсъдим, и съм 90% сигурна, че мъжете ще са с костюми, а жените с рокли. Но за по-далечните изобщо няма да ме притесни как са облечени, даже не знам дали ще забележа кой с какво е, все пак на този дн е такава лудница и смес от емоции, че последното, с което ще се занимавам, е да оглеждам облеклото на гостите си...Пък и то си е въпрос на култура, имала съм случаи брата на младоженеца да е по тениска, всички се възмущават и наистина това е прекалено вече, но говори лошо за самия човек...

Иначе цветовете на моята сватба са екрю/крем и златисто, трудни за облекло, тъй че никого няма да задължа да се съобрази с това...
Активен
theone
Професор

« Отговор #194 -: януари 24, 2012, 00:29:56 »

изискването за облекло не е свързано с цветовете на сватбата...
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: