Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 20:48:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко, което ни интересува за новородено  (Прочетена 227431 пъти)

PetraShili
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 19, 2008, 12:45:10 »

Добро утро мами, как сте вие и вашите слънчица???
Искам да ви питам за така наречените рожденни белези.Имат ли вашите бебоци някакви белези и те само от уплаха през бременността ли се появяват или като се удариш без да искаш дори???
Много ще се радвам ад споделите мнение.
Благодаря и целувки на малките ви съкровища  give_rose
Когато бях бременна се случи по невнимание да изсипя на себе си, но няй-много на дясната си ръка, гореща супа и ми остана един голям белег на дясната ръка, изгоряло червено петно. Като ме видяха приятелките ми бяха сигурни, че и Ребека ще има белег на ръката, но досега не съм забелязала да има. Според мен всичко зависи от това до колко си се уплашила.
« Последна редакция: май 19, 2008, 14:32:14 от maria_lakova » Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #91 -: май 20, 2008, 13:07:17 »

аз едва вчера забелязах на дясното крачена дъщеря ми,че има петънце.едно такова леко кафяко с ф-мана правоъгълник.точно на свивката на коляното,но отвътрешната страна! cray
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 21, 2008, 10:50:24 »

Моята мама като е била бременна си е откраднала парченце сирене  laugh и се е пипнала за бедрото почти до дупето сега и аз си имам малко сиренце там tease ама си го имам като късметче girl_wink според мен има нещо вярно в това една позната имаше във формата на роза Girl_hide
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 24, 2008, 10:35:18 »

Здравхте на всички мамчета имам един въпрос  smile

Искам да ви питам на вас памерсите за колко време ви стигат например на мен тоя Джъмбо пакета на Памперс който е 98 бройки имам чувството че свърши за отрицателно време не съм броила дните но има няма 10 дена  ни карат ,защото моята Габи най обича като и сменя и и сложа новия памперс да се изпишка вътре преди да съм го затворила и аз отново го махам ,няма да я оставям напикана я .А и много често аз сменям памперса преди хранене за да не я разбутвам после като е полу заспала и тя докато суче се нааква ама много  и аз пак го сменям ,направо това дете ще ме разори с тея памперси     blum smile Wink
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 24, 2008, 12:19:28 »

И ние започнахме с единичката на Памперс. Даже са ни големички. blum При нас 1 седмица = 1 пакет Oh my ...

И ние бяхме така Маги. blum
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 26, 2008, 20:19:44 »

Искам да питам мамчета ,аз досега мажех Габи с бебешко олио ,но ми казаха ,че вече когато е топло трябвало да се мажем с бебешко мляко ,защото по лесно се хидратирало от кожата в горещото време .Вие как мислите по този въпрос ?
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 27, 2008, 07:52:55 »

Ние в началото мажехме Ели с домашна мас, но от началото на май вече сме с млякото на Мустела. Много съм доволна. good Не я загрява толко като маста или олиото/зехтина, попива значително по-бързо, а и мирише много приятно. girl_wink
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 27, 2008, 10:58:19 »

Аз пък хич не съм доволна от млякото на Мустела nea Реших да сменя олиото с него и резултата беше,че на Даниел му се белеха ушите и кожата му стана много суха...това за 3-4 дни :huh:Явно неговата кожа е по суха и не се овлажнява добре от млякото....ние продължаваме с олиото на Бюбхен good
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 28, 2008, 07:10:33 »

Знаеш ли Сиска ,моята педиатърка ,ми каза,с каквото съм започнала да мажа бебчо отначало с тази марка да си продължа защото кожата му вече била свикнала на нея,и ако го сменя може така да започне да се лющи.Каза го в смисъл ,че аз нали започнах с олиото на Бюбхен и реших да купя мляко за Джонсън,намазах Габи 2 пъти по ръцете и тя започна наистина 2 пъти повече да се бели ,и така явно има нещо вярно в това и аз си купих мляко пак на Бюбхен и за момента нямаме проблем и съм доволна от него .
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 20, 2008, 13:35:59 »

Аз днес ходих да се срещна с една педиатърка, която ми я препоръча личната лекарка като исках само да поговорим и да видя дали ще ми хареса, а тя направо започна да ми записва адреса и датата за термина и ми каза като ме изписват да й се обадя да се разберем кога да дойде!  crazy
До тук добре, но аз исках да я питам някои неща и я питах каква козметика за бебето да вземем и нейния отговор беше: "Никаква! Само преварено олио или зехтин!"  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Тук става въпрос за бебе, което ще се роди живот и здраве август месец в най-големите жеги и тя иска да го мажа с олио или зехтин, без никакви други кремчета или мляко!  crazy Направо ме разби и естествено не останах доволна. След това, което ми каза, не мисля да избирам нея - тя не знае ли, че вече има и всякакви бебешки козметични продукти, а не от едно време вариантите за мазане?  diablo
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 20, 2008, 13:59:30 »

на пазара се предлагат вече толкова много и добри продукти за бебета,че не виждам смисъла да се маже със зехтин nea за в началото май е добре да се маже с олио /купешко/ Wink защото кожата на бебетата е много суха,но след това и особенно лятото се  минава на мляко!ние сме на 2-рата опаковка олио и като я свърша купувам мляко good

Миме като избираш педиатър питай я за нейното виждане за захранването,много е важно също да не изписва АБ ей така-с лека ръка good нашата например е хомеопат и пръвърженик на късното захранване /както и аз/ Wink
« Последна редакция: юни 20, 2008, 14:01:37 от сиска » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 20, 2008, 14:11:50 »

Сисе и аз съм привърженик на късното захранване ако си го кърмя, но тя просто не ми предостави възможност да поговорим за нищо!  crazy
Ще поразпитам пак и ще видя за някой друг, но този път не мисля да се записвам въобще, а само да пооворим! Все пак има време и имам право да избера човек, който ми допада като възгледи за отглеждане на детето, не после да ми казват нещо, а аз да си правя каквото си знам, защото тогава няма смисъл от педиатъра!  pardon pardon
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 20, 2008, 16:31:14 »

И аз имам въпросче!Всяка вечер ли къпете беоците??Много ми е странно дали задължително се къпят всяка вечер! Wink
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юни 20, 2008, 18:04:48 »

Никой не може да те задължи да го къпеш всяка вечер good Ние го правим обаче,а като попорастнат и започнат да пълзят може и по 2 пъти на ден! Има майки,които не всяка вечер мият с шампоан главата на бебето.....всеки сам си преценява good

Миме то записването става няколко седмици след раждането на бебето,а не като ходиш да ги "проверяваш" good ти може и 10 педиатъра да обиколиш,но към никой не оставаш длъжна.....събираш им телефоните и в деня на изписването ви се обаждаш на избрания *THUMBS*Даниел го записахме като пациент на докторката 1 месец след раждането! През този период можех да я сменя с друга!
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юни 20, 2008, 20:55:12 »

И аз имам въпросче!Всяка вечер ли къпете беоците??Много ми е странно дали задължително се къпят всяка вечер! Wink
ние всяка вечер мием дупето,крачетата и телцето,както и муцето.Косата мием през ден със шампоан а тялото задължително със шампоан!кожата на бебетата е много нежна и трябва да се поддържа чиста!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: