Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:34:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко, което ни интересува за новородено  (Прочетена 227453 пъти)

m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: май 09, 2008, 18:38:58 »

аз пера всичко на Габи в пералнята на 40-60 градуса  + Silver Nano ,и гладя абсолютно всичко,неслагам омекотител ,защото казват че до 6-тия месец не е препоръчителен  smile

За месец горе доло колко трябва да наддава едно бебе на килограми?Вашите бебчета колко са качили до момента ?
« Последна редакция: май 09, 2008, 18:40:43 от m_a_g_i_vs » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: май 09, 2008, 18:46:02 »

За месец горе доло колко трябва да наддава едно бебе на килограми?Вашите бебчета колко са качили до момента ?

За първият месец Косьо беше наддал около 800 гр. и 5 см.

По принцип е нормално около 1 кг.
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: май 09, 2008, 21:37:44 »

За стерилизирането - аз не съм от най-редовните. pardon В началото стерилизирах всичко по веднъж на ден, но почти съм спряла с тази си дейност girl_wink и само измивам с гореща вода.
МАГИ, Ели за първия месец беше наддала 650 гр., за втория - 1200 гр. Д-р Молева каза, че за нейният ръст това е много добре. good Също така каза да не се ръководим много много по таблици, защото ако е така всички трябва да сме 180 см. и мерки 90-60-90 см. girl_wink
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: май 10, 2008, 16:52:51 »

Маги Дани за месеце  качил 1кг и е порастнал с 1см good
Чувала съм,че родените по едри бебета по малко наддават първия месец!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: май 12, 2008, 13:47:49 »

Аз гладя всички дрешки на Стела,вкл. и гащичките pardon от раждането до ден днешен и ще продължавам да го правя...не заради "убиването на микробите",ами....за да не са й измачкани най-малкото.Странно ми е да не се гладят дрехите,освен ако не минават през сушилня Hmmm
Също от началото ги пера в пералнята отделно,само с Персил и омекотител Силан сензитив good

Колкото до наддаването-стандарта pleasantry е 800гр. средно на месец в първите няколко месеца,като след 4-6м тази цифра намалява...но това,разбира се е толкова индивидуално при всяко бебе smile
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: май 13, 2008, 08:57:48 »

Как давате капките против рахит на бебчетата си и могат ли да се дават едновременно с капките против колики Инфакол ? smile
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: май 13, 2008, 18:32:33 »

Капките ги давам предимно сутрин с лъжичка и малко мляко в нея, че иначе са мазни и остават по лъжичката. good Можеш да ги даваш по всяко време на деня, не е задължително сутрин! girl_wink След това си даваш млякото с каквото слагаш вътре.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: май 15, 2008, 08:35:12 »

Добро утро мами, как сте вие и вашите слънчица???
Искам да ви питам за така наречените рожденни белези.Имат ли вашите бебоци някакви белези и те само от уплаха през бременността ли се появяват или като се удариш без да искаш дори???
Много ще се радвам ад споделите мнение.
Благодаря и целувки на малките ви съкровища  give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: май 15, 2008, 08:59:47 »

sabeva_07  аз при Габи до сега ме съм забелязала да има някакав родилен белег.А за уплахата при бременност аз мисля че е от тези бабини девитини който говорят  Wink а и при всяко бебче е различно някой имат някой не белези  good
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: май 15, 2008, 11:39:25 »

Събева мисля,че Дани има такъв белег!Не е изчезнал още,може и да си остане pardon Намира се на задната част на бедрото му.......горе почти до дупето и представлява светло кафяво петънче с големината на оризово зрънце good Не помня по време на бременността да съм се уплашила от нещо и да съм се барнала за задника :PНе вярвам на тези бабешки поверия,но май е факт,че си имаме такъв белег nea
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 15, 2008, 11:56:03 »

Аз имам такъв белег, и сестра ми също, и майка ми  и тя! Така че за мен то си е по рождение, а не от уплаха или нещо такова. На мен ми е на крака малко кафевичко петънце, а на сестра ми е на ръката. Майка ми има на кръста.
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 15, 2008, 12:02:32 »

Благодаря ви за отговорите, питам защото аз имам на дясното коляно.Майка като била в 9 месец от бременността гръмнала една печка и тя се хванала за крака, и петното много наподобява пушек.И е доста голям, поради тази причина избягвам да нося поли, защото белега обхваща почти цялото коляно.
Моя мъж ми казва че това ми е чара, ама на мене ми е кофти като се вижда и затова се съобразявам с дрехите си. give_rose
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 16, 2008, 09:30:33 »

и Вики има такъв белег на крачето сигурно защото докато бях бременна една жаба ми беше влязла в чехъла и аз си го обух и се уплаших много...

* IMG_2002.JPG (12.55 KB, 259x194 - видяно 3952 пъти.)
« Последна редакция: май 16, 2008, 09:33:48 от anichka82 » Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 16, 2008, 13:03:19 »

shok не вярвам на такива неща,но снимката с крачето на Вики май го потвърждава....явно има и такива случаи huhhuh.gif Аз както вече писах Дани има петънце на бедрото,аз пък имам на коляното good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 16, 2008, 13:07:59 »

Моят мъж има във форма на сърце горе на таза!!Трябва да питам майка му от какво се е упплашила или нещо е откраднала 8PАз нямам родилни петна нито майка ми или брат ми!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: