Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:08:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко, което ни интересува за новородено  (Прочетена 227441 пъти)

m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 05, 2008, 18:53:38 »

Да само по бузките са  sad

А не мисля че е нещо от лосиона с който я мажа защото на нас пъпа още не ни е паднал и сега се мажем само по дупето и по вратлето малко,но пък за храна не съм се замисляла наистина може да е от нещо което съм яла ,а на нея не и понася ,май трябва повече да внимавам какво хапвам.
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 05, 2008, 18:55:51 »

Маги чувала съм че бебетата се обриват от-претопляне,кърмата/ако си хапнала нещо по-различно и на бебка не и е понесло/от лосиона с който я мажеш също може да е! good
И аз това щях да кажа или пък, ако й се радвате много (което е разбиаемо girl_wink) може да се обринала от целувки също
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #62 -: май 05, 2008, 19:00:42 »

Да само по бузките са  sad

А не мисля че е нещо от лосиона с който я мажа защото на нас пъпа още не ни е паднал и сега се мажем само по дупето и по вратлето малко,но пък за храна не съм се замисляла наистина може да е от нещо което съм яла ,а на нея не и понася ,май трябва повече да внимавам какво хапвам.

скъпа,не се притеснявай!аз също имам дъщеричка на 2 месеца и полувина е и също имаше такива пъчици.мажи я с кремче``бочко``.за няколко дни ще се махнат.после можеш да си продължиш със старото си кремче да я мажеш.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 05, 2008, 20:17:29 »

МАГИ ако питаш мен ,не ги мажи с нищо! Почти всички бебета имат такива червеникави ситни пъпчици(включително и Дани) Има ги по бузите и по шията! при нас не е от претопляне(държим го на 20 градуса) Аз си мисля,че е от храната,,която аз ям-Въпреки,че внимавам,НО pardon Не съм звъняла на педито да я питам,понеже не смятам,че по телефона ще може да разбере какви точно са и от какво са good На 13-ти ще ги погледне и ще каже!
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 07, 2008, 19:34:04 »

давате ли на бебчетата витамин d(против рахит) че мойто педи не дава каза че само ако има проблем иначе не е нужно
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #65 -: май 08, 2008, 00:41:27 »

мАГИ сиска е права-те сами ще изчезнат по принцип,но след време.ако те дразнят както мене ме дразнеха можеш да ги мажеш с този крем-ако не друго-то няма да навреди! smile

леле,АНИ!тези капки се дават задължително! }:->и то от 20 ден!много са важни!поне аз така знам!нека и другите да кажат какво мислят!
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 08, 2008, 10:53:35 »

Тук в Сърбия от 15 ден се дават Vitamin AD  по 5 капки на ден, но последната година имаше някакво съдене около фирмата която ги произвежда и сега лекарите изписват само Vigantol, но на мене в родилното ми казаха, че това са само спекулации и че конкурентна фирма е направила целия проблем, а аз да си й давам свободно АД, защото в тях освен Д витамин има и А, който е също така нужен за бебето.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 08, 2008, 14:39:12 »

Към мамите, които вече са родили, интересува ме къде перете дрехите на бебето, в пералнята или на ръка и гладите ли ги после
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 08, 2008, 14:45:08 »

Към мамите, които вече са родили, интересува ме къде перете дрехите на бебето, в пералнята или на ръка и гладите ли ги после

Аз пера на ръка всичко, без одеалцата и чаршафите, после гладя всичко, въпреки, че Косьо вече е на почти 7 месеца! Wink
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 08, 2008, 15:46:47 »

Аз пера всичко в пералнята на 60 градуса (не слагам омекотител) и задължително ги гладя. Така се убиват микробите. good
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 08, 2008, 15:56:24 »

PetraShili, а защо не слагаш омекотител.Данеби да се изриват от него бебетата. Аз ползвам Ариел с омекотител в него, но въпреки това слагам и по една капачка омекотител на прането.
Живот и здраве мисля и на бебешките дрешки да слагам омекотител, защото ми харесва как мирише и прави меки дрехите, но ще взема такъв за бебета.
А за гладенето съм твърдо "за", знам го още от майка, която като малка ме караше да и помагам и гладя на сестра ми и моите дрешките като деца.
Активен
PetraShili
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 08, 2008, 17:08:25 »

Посъветваха ме да не слагам омекотител до 6 месец, да не предизвика алергия, а след това мисля да използвам омекотителя за бебета на Lenor.
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 08, 2008, 21:32:12 »

Сега сигурно ще ме линчувате.tease
Аз пера на беба дрешките САМО в пералнята, на 30-40 градуса + Silver Nano. pardon Пера с Тео бебе, а омекотител ползвам - Lenor Sensitive. НЕ гладя дрешките на Ели. Е, има и изключения разбира се. blush Да чукна на дърво нищо не й е станало досега от това мое безотговорно blum поведение. Пък и нали ще живее на същата планета като нас. girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 09, 2008, 14:27:28 »

Аз пера в пералнята на 30 градуса -Всички негови дрехи!!! Мислех да съм с Персил-Сенситив,но се отказах! Сега съм със Сано-Максима и Ленор-Сенситив! Нямам никакво време да му гладя дрехите и да убивам микробите Wink
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #74 -: май 09, 2008, 16:02:29 »

не гладя, не пера на ръка, не стерилизирам (и никога не съм). Откъде толкова време бе девойки??? pardon
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: