Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 28, 2024, 00:55:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Танците
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Танците (Прочетена 249772 пъти)
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: Танците
«
Отговор #75 -:
септември 30, 2007, 18:02:24 »
Оооо при нас, нямаше никакви проблеми с хората. Половината рода на душито са професионални танцьори на народни танци, а в мойта рода ни учат още от детската градина как се играят хората. Пък и най-странното е, че и приятелите ни бая хора поназнайваха. Играхме право, дайчово, еленино, бяла роза, ръченица, даже заради кръстника имаше и сиртаки. И най-интересното беше че повечето гости (почти 90%) ставаха да играят предимно на хората, а не на нормалната музика, което ми се стори странно. А иначе при нас имаше предимно ретро музика, на която сме големи фенове, но като че ли частта с танците мина най-неусетно.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #76 -:
септември 30, 2007, 18:06:16 »
Бени идвам при теб да ме учиш мила *YAHOO*даммм няма да се отървеш :laugh:не нзая ни едно хоро онова дето се играе всяка нова година не му знам и името и него не мога да играя само подскачам като пиле и това е и на снимки и камери съм така смешна :laugh:няма време трябва да се науча на поне едно а останалите с тея стъпки ще ги играя срамота бабите ще кажат каква е тая булка едно хоро да не може да изиграе
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
септември 30, 2007, 18:13:57 »
Ами, хващай някоя приятелка, мила, и я накарай да те научи. Аз така тренирах преди сватбата с една приятелка и в самия ден бях спокойна. пък и да не успееш да се научиш ако роклята ти скрива краката никой даже няма да забележи, че бъркаш стъпките.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #78 -:
септември 30, 2007, 18:16:48 »
Цитат на: prin4ipessa в септември 30, 2007, 18:13:57
Ами, хващай някоя приятелка, мила, и я накарай да те научи. Аз така тренирах преди сватбата с една приятелка и в самия ден бях спокойна. пък и да не успееш да се научиш ако роклята ти скрива краката никой даже няма да забележи, че бъркаш стъпките.
Клео...
prin4ipessa
е права *THUMBS*Важното е по- скоро да хванеш такта на танца, роклята се явява твой спаител и всичкооооооооо е наред...пък и бъди сигурна, никой няма да седне да гледа, дали играш правилно, или не бъркаш някоя стъпка...
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #79 -:
септември 30, 2007, 18:20:52 »
ама тя роклята е такава че по лявото краче прозира и се вижда а и мисля че на булчиното хоро ще се гледа предимно булката
ох не знам а моите приятелки които знаят се броят на дясната ми ръка и са на работа и заети все и няма кой да ме научи
ще съм смешна булка която не нзае ни едно хоро
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #80 -:
септември 30, 2007, 18:57:40 »
Миличка, с удоволствие бих те научила не само на едно хоро, но незнам как да го направим
Аз съм на работа до 5ч без събота и неделя. Ако можем да измислим нещо - няма проблем от моя страна - имам всякакви хора на диск, само устройство ми трябва къде да го пуснем
Пиши ми на лични ако искаш да се разберем нещо!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #81 -:
септември 30, 2007, 19:05:57 »
Клео...възползвай се от невероятната оферта... :bravo:Щом ще имаш такъв учител...решен ти е проблема с хората...
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
октомври 01, 2007, 09:53:02 »
Клео, и аз съм така с хората, евентуално право хоро само мога (ако не го бъркам с някое друго де
) Обаче на мен не ми пука особено, а и бързо схващам тъй че ще погледна някой в краката и няма да има проблем
А златото ми и той е много зле в това отношение.. Въобще ще бъдем семейство " неможещи да играят хора"
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #83 -:
октомври 05, 2007, 11:40:03 »
И аз не мога хора, но на сватбата изиграх 4-5
Добре, че ми беше дълга роклята и не се виждаха стъпките
Иначе стана голям купон още от първата песен и до края всички бяха на дансинга
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
октомври 05, 2007, 15:55:42 »
И аз сега като си разглеждам сватбените снимки от ресторанта, все сме във вихъра на танца. как съм издържала с тази тежка рокля направо не знам!
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #85 -:
октомври 05, 2007, 16:00:34 »
prin4ipessa то като те грабне емоцията и много, много не мислиш за роклята, обувките... не усещаш. Аз също цяла вечер бях най-активната на дансинга, без да усещам нищо като неудобство, нищо че на другия ден не можех да си стъпя на краката.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #86 -:
октомври 05, 2007, 16:35:47 »
На булките от Варна мога да помогна с хора ама за София не мога.Но аз пак казвам важното е желанието и настроението.
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #87 -:
октомври 05, 2007, 18:00:27 »
аз бях много танцувална булка,почти не се спрях ;)По едно време на вечерта обувките започнаха да ми пречят и просто ги сабух.Като ме видяха поне 5-6 момичета ме последваха-за по удобно.........(пода беше с килим
)
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #88 -:
октомври 07, 2007, 13:22:45 »
момичета помагайте
съставям списък на музиката за сватбта но ми се струва че каквато и да е тя няма да се хареса на гостите ми не искам чалга защото ще стане малко цигания(е ще има 3 4 парчета)моля ви дайте ми съвет каква музика да подбера нямам време а нищо не ми идва на ума!моля споделете какво се е пускало по вашите сватби и как са реагирали гостите ви!
@}->--ще съм много благодарна ако ми помогнете!а и д ане говорим че нашия диско водещ е малко по техно мотивите а това за сватба не върви особено ох не нзая какво да правя моля помагайте
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
октомври 08, 2007, 12:47:57 »
Ами според мен няма да сбъркаш ако заложиш на златните изпълнители от рода на Майкъл Джексън, Мадона, Джордж Майкъл и т.н. Или просто сложи музиката, която имате на компютъра и си пускате редовно. Така може поне да си сигурна, че на теб ще ти хареса.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...