Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:34:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249744 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: септември 30, 2007, 18:02:24 »

Оооо при нас, нямаше никакви проблеми с хората. Половината рода на душито са професионални танцьори на народни танци, а в мойта рода ни учат още от детската градина как се играят хората. Пък и най-странното е, че и приятелите ни бая хора поназнайваха. Играхме право, дайчово, еленино, бяла роза, ръченица, даже заради кръстника имаше и сиртаки. И най-интересното беше че повечето гости (почти 90%) ставаха да играят предимно на хората, а не на нормалната музика, което ми се стори странно. А иначе при нас имаше предимно ретро музика, на която сме големи фенове, но като че ли частта с танците мина най-неусетно.  Girl_sing sad
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: септември 30, 2007, 18:06:16 »

Бени идвам при теб да ме учиш мила *YAHOO*даммм няма да се отървеш :laugh:не нзая ни едно хоро онова дето се играе всяка нова година не му знам и името и него не мога да играя само подскачам като пиле и това е и на снимки и камери съм така смешна :laugh:няма време трябва да се науча на поне едно а останалите с тея стъпки ще ги играя срамота бабите ще кажат каква е тая булка едно хоро да не може да изиграе laugh
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: септември 30, 2007, 18:13:57 »

Ами, хващай някоя приятелка, мила, и я накарай да те научи. Аз така тренирах преди сватбата с една приятелка и в самия ден бях спокойна. пък и да не успееш да се научиш ако роклята ти скрива краката никой даже няма да забележи, че бъркаш стъпките.  good  girl_wink
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: септември 30, 2007, 18:16:48 »

Ами, хващай някоя приятелка, мила, и я накарай да те научи. Аз така тренирах преди сватбата с една приятелка и в самия ден бях спокойна. пък и да не успееш да се научиш ако роклята ти скрива краката никой даже няма да забележи, че бъркаш стъпките.  good  girl_wink
Клео...prin4ipessa е права *THUMBS*Важното е по- скоро да хванеш такта на танца, роклята се явява твой спаител и всичкооооооооо е наред...пък и бъди сигурна, никой няма да седне да гледа, дали играш правилно, или не бъркаш  някоя стъпка... danceg danceg danceg
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: септември 30, 2007, 18:20:52 »

ама тя роклята е такава че по лявото краче прозира и се вижда а и мисля че на булчиното хоро ще се гледа предимно булката crazy ох не знам а моите приятелки които знаят се броят на дясната ми ръка и са на работа и заети все и няма кой да ме научи cray ще съм смешна булка която не нзае ни едно хоро
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 30, 2007, 18:57:40 »

Миличка, с удоволствие бих те научила не само на едно хоро, но незнам как да го направим  Hmmm
Аз съм на работа до 5ч без събота и неделя. Ако можем да измислим нещо - няма проблем от моя страна - имам всякакви хора на диск, само устройство ми трябва къде да го пуснем  good
Пиши ми на лични ако искаш да се разберем нещо!  pc-mainiak
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: септември 30, 2007, 19:05:57 »

Клео...възползвай се от невероятната оферта... :bravo:Щом ще имаш такъв учител...решен ти е проблема с хората... danceg
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: октомври 01, 2007, 09:53:02 »

Клео, и аз съм така с хората, евентуално право хоро само мога (ако не го бъркам с някое друго де  laugh) Обаче на мен не ми пука особено, а и бързо схващам тъй че ще погледна някой в краката и няма да има проблем  danceg  А златото ми и той е много зле в това отношение.. Въобще ще бъдем семейство " неможещи да играят хора"  blum
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: октомври 05, 2007, 11:40:03 »

И аз не мога хора, но на сватбата изиграх 4-5  laugh Добре, че ми беше дълга роклята и не се виждаха стъпките smile Иначе стана голям купон още от първата песен и до края всички бяха на дансинга  DANCE
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: октомври 05, 2007, 15:55:42 »

И аз сега като си разглеждам сватбените снимки от ресторанта, все сме във вихъра на танца. как съм издържала с тази тежка рокля направо не знам!  pardon
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: октомври 05, 2007, 16:00:34 »

prin4ipessa то като те грабне емоцията и много, много не мислиш за роклята, обувките... не усещаш. Аз също цяла вечер бях най-активната на дансинга, без да усещам нищо като неудобство, нищо че на другия ден не можех да си стъпя на краката.  pardon
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: октомври 05, 2007, 16:35:47 »

На булките от Варна мога да помогна с хора ама за София не мога.Но аз пак казвам важното е желанието и настроението.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: октомври 05, 2007, 18:00:27 »

аз бях много танцувална булка,почти не се спрях ;)По едно време на вечерта обувките започнаха да ми пречят и просто ги сабух.Като ме видяха поне 5-6 момичета ме последваха-за по удобно.........(пода беше с килим blum)
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: октомври 07, 2007, 13:22:45 »

момичета помагайте shok съставям списък на музиката за сватбта но ми се струва че каквато и да е тя няма да се хареса на гостите ми не искам чалга защото ще стане малко цигания(е ще има 3 4 парчета)моля ви дайте ми съвет каква музика да подбера нямам време а нищо не ми идва на ума!моля споделете какво се е пускало по вашите сватби и как са реагирали гостите ви! give_rose @}->--ще съм много благодарна ако ми помогнете!а и д ане говорим че нашия диско водещ е малко по техно мотивите а това за сватба не върви особено ох не нзая какво да правя моля помагайте
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: октомври 08, 2007, 12:47:57 »

Ами според мен няма да сбъркаш ако заложиш на златните изпълнители от рода на Майкъл Джексън, Мадона, Джордж Майкъл и т.н. Или просто сложи музиката, която имате на компютъра и си пускате редовно. Така може поне да си сигурна, че на теб ще ти хареса.  pardon  smile
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: