Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:41:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249589 пъти)

Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 08, 2007, 12:36:05 »

smile кошничката от късметчетата я бях запиляла някъде Girl_sing (остана в някой багажник, може би  laugh).
А иначе за паричките се намери и друг вариант - нали ти писах закачаха ги с кърфичка , а тези които ги мързеше да ги закачат ,просто  ги подпъхваха в розовият пояс на роклята  sarcastic Blush Party time
Много беше весело , ще потърся в къщи снимка  и ще ви пусна  blush
Май тов а беше малко  Offtopic ,( но все пак беше забавно булчино хоро - а и събрах солидна сумичка,  danceg)
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 21, 2007, 11:18:31 »

ние се побърках ме от танци  Party time Dance2 singer drum violin Elvis bounce bouncinggirl
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 21, 2007, 11:22:56 »

PETKOVA  а имахте ли бучинско хорце?Голям купон е на него ,защото всеки се бута да е до теб и да го води DANCE DANCE DANCE
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 21, 2007, 11:37:09 »

PETKOVA  а имахте ли бучинско хорце?Голям купон е на него ,защото всеки се бута да е до теб и да го води DANCE DANCE DANCE
не мила и това пропуснах ме  cray но не е кой знае колко за съжаление, просто докато се обърнах ме и времето на dj и ресторанта приключи и офейках ме на Час Пик на плажа където продължих ме веселбата и цяла вечер имаше поздрави за младото семейство - беше много якооооо *YAHOO*е ако можеше да се повтори Girl_sing girl_wink
« Последна редакция: август 21, 2007, 11:49:59 от PETKOVA » Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 21, 2007, 11:42:49 »

Да естествено ,че е така няма за какво да съжаляваш, че сте го пропуснали,важното е купона да продължава и да не спира   DANCE  DANCE yahoo DANCE yahoo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 21, 2007, 12:25:51 »

мила щом е минало весело и без него тогава няма проблем и аз ще го пропусна но нарочно защото нещо не ми допада идеята
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 21, 2007, 12:29:40 »

kleo_20  естествено че щом не ти допада няма да имаш такова хоро,а и без това не във всеки край на България  има такъв обичай .
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 30, 2007, 16:42:41 »

Здравейте милички.Тази темичка много ми хареса.Да ви кажа честно аз сватбата в танци я прекарах.Имаше и хора и ръченица и всякаква музика даже и рокендрол и беше супер забавно.Всички танцуваха и млади и стари кой както може.Очарована съм от хората които не можеха да танцуват хора но се хващаха на хорото и се забавляваха.Поздравявам ги за куража.Така че никой да не се притеснява.При танците не са важни стъпките а желаниета.Кума и кумата не седнаха цяла вечер а кума беше такъв сладур като се хвана до мен и по едно време вика на младоженеца я мини пред мен че от тази рокля нищо не виждам какви са стъпките.Толкова си поиграх.А като извихме едно кръшно еленино хоро а после и влашко.То не бяха хора то не бяха чудеса.Така искам пак.Сега като се сетя и сърцето ми играе.Миличкиииииииииии танцувайте със сърцето си и краката сами ще танцуват.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 30, 2007, 16:59:20 »

Съгласна съм напълно, миличка!!!! както милото въобще не можеше да танцува не спря през цялото време!!!  това беше и съвета на Ди джея, за да танцуват всички трябва да танцуват младоженците, така че никой да не се притеснява да вкара 2-3 чаши за кураж и на дансинга!!!! DANCE DANCE DANCE DANCE
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 31, 2007, 18:33:06 »

Я кажете на една бъдеща булка, която знае само 1-2 хора къде да отиде да поиграе да не се излага за големия ден ?!  blush
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: септември 04, 2007, 10:36:49 »

Мила,най-добре някой познат да ти помогне по тоя въпрос *db*с танците.Успех good
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: септември 07, 2007, 14:40:49 »

Намерих решение по въпроса с хората. blum Винаги съм искала да се науча а не да подскачам изпод масата докато другите играя различните хора. Записахме се с милото в една група, където ще е голям купон. Всеки вторник и четвъртък ще ходим и е по 5лв за 1 час (60минути) или 30лв. за месец - нищо не е, а там са професионалисти. Хем ще позаслабнем, хем ще се научим, хем ще ни е кеф и ще се срещнем с много нови хора. Пък ако ни хареса може и след сватбата да ходим  Bravo DANCE
Аз със другите танци проблеми нямам ама хората нямаше къде да науча иначе гръцки хора знам пък български само право и дунавското  sad
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: септември 10, 2007, 08:30:36 »

Вероника, моля те моля те, дай някакви координати на групата, в която сте се записали. На мен тези народни танци са ми голям проблем - много ми харесват а хич не ги умея sad (можеш да ми пишеш и на лични)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: септември 10, 2007, 09:13:31 »

ние имаме такава група точно в съседния блок и много се чудя длаи да не се запиша милото няма да иска но поне аз да не се излагам че не мога да танцувам никакви хора няма право няма криво много съм зле
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: септември 10, 2007, 09:17:11 »

Аз ходих на танци тук в София за 2 лв на час два пъти седмично - вторник и четвъртък.
Ето и САЙТА!
Танците ги води едно симпатично момиче! Видях, че тази седмица има и нова група за начинаещи!  good

П.С. Ако имаше къде, щях да ви науча с удоволствие на доста хорца! Имам всякаква народна музика, само място ми липсва, иначе имам голямо желание за това  blush
« Последна редакция: септември 10, 2007, 09:20:22 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: