Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:34:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249544 пъти)

dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: септември 05, 2006, 11:30:09 »

то и моето МИЛО се притесняваше малко но се справи все пак така сватбата е още по-забавна danceg
Аз също мислех да ходим на танци, но все пак това е нашата сватба , това сме си ние и хората си ни знаят . Не сметнахме за нужно чак н ауроци да ходим. pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: октомври 02, 2006, 13:57:53 »

Аууу, аз бях много изненадана от моята половинка!!! shok mega_chok

За мен се знаеше, че няма да седя на масата и да си пийвам и хапвам, но за него....
Та той не седна, танцуваше колкото и аз, то не беше Кан-кан (в мъжки вариант  lol), то не беше сиртаки, хора, и каквото имаше... Даже не успяхме и да ядем от храната само бодвахме по малко, но почти нищо, много, ама мноооого танцувахме и двамата и точно това беше най-хубавото!!! Dance
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: ноември 08, 2006, 15:09:42 »

За хората успях да го навия само една вечер да потренираме.Зле е но ще се справи.Не ми се искаше да го измъчвам повече милото! Wink :PНадявам се и аз че като пиййне 50 гр и всичко ще е ОК!
Активен
irena_romeo2002
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #18 -: ноември 08, 2006, 15:24:38 »

А при нас интересното беше, че свекър ми ходи на уроци по танци, за да научи хората и доста добре се справи. Ние отначало като ни каза  си мислехме, че се шегува, а то било истина. Та игра на всички хора.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 08, 2006, 15:40:53 »

А при нас интересното беше, че свекър ми ходи на уроци по танци, за да научи хората и доста добре се справи. Ние отначало като ни каза  си мислехме, че се шегува, а то било истина. Та игра на всички хора.

Е на това му казвам ентусиазъм good
Активен
irena_romeo2002
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #20 -: ноември 09, 2006, 17:49:48 »

Да, наистина и се срави много добре, не пропусна хора smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: ноември 15, 2006, 11:29:22 »

Моето мъжле пропусна хората,но пък компенсира с другите танци! Dance Party time Dance2
Активен
nevidimo dete
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #22 -: ноември 23, 2006, 12:07:50 »

Проблемат при мен е, че съм тренирала много дълги години спортни танци, но покрай тях поназнайвам и всички останали... просто се интересувам от танци. И навсякъде, където отида, всички ме карат да танцувам, все едно, че съм маймуна в някой цирк.  look Затова и не съм много интусиазирана за танците на сватбата, понеже няма да ме оставят да седна и (от опит знам), постоянно ще идват пияни гости и ще ме ръчкат да ставам... няма да имам мира и една минута  Плачещо момиче
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 23, 2006, 16:53:34 »

Е няма каку ти си ще си звездата и всички теб ще гледат...  Dance
Ще повдигнеш атмосферата.....

а това за маймуната  lol сръвнението беше страшно ...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: ноември 23, 2006, 20:25:47 »

Проблемат при мен е, че съм тренирала много дълги години спортни танци, но покрай тях поназнайвам и всички останали... просто се интересувам от танци. И навсякъде, където отида, всички ме карат да танцувам, все едно, че съм маймуна в някой цирк.  look Затова и не съм много интусиазирана за танците на сватбата, понеже няма да ме оставят да седна и (от опит знам), постоянно ще идват пияни гости и ще ме ръчкат да ставам... няма да имам мира и една минута  Плачещо момиче

Значи танците ти доставят удоволствие......значи няма проблем.Ама ти мног се притесняваш от разни....пияници :(Не се връзвай,а си карай празника! hiphip yahoo [:}и си гледай любимия  любов заедно Dance
Активен
nevidimo dete
Любопитен
*

« Отговор #25 -: ноември 24, 2006, 09:43:16 »

Наистина танците ми доставят удоволствие, но обичам да танцувам, когато на мен ми се танцува,  girl_in_love А не когато на някой му е кеф да гледа. Не сватбата на леля ми ме караха на дансига да изнасям импровизирана цяла програма, а всички седяха по масите, гледаха и пляскаха  (леля ми се омажи в Германия... представете си дебелите мустакати чичковци-хитлеровци и "знатните" дами, излезли от бутиците, с примерна изправена стойка, културно подплясквайки от място  bad)
Ето такива моменти ме карат почти да намразя танците  angry А да не говорим, че моето момченце е пълно дръвче в това отношение... ще бъдем страшна картинка   kezz
Активен
pipilota
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #26 -: ноември 24, 2006, 10:26:30 »

При нас пък положението беше още по-страшно, защото, освен милото и кумът не знаеше да изиграе поне едно право хоро. Беше супер смешно, защото две вечери преди сватбата ние двете с кумата им заформихме вечеринка с танци. Обикаляхме къщата четиримата, хванати за ръце и потропвахме хорце!  lol danceg
Активен
nevidimo dete
Любопитен
*

« Отговор #27 -: ноември 24, 2006, 11:09:08 »

Е, моето момче поне правото си го може, все пак е кумувал и има опит, макар и бегъл  girl_wink Но за другите танци, направо не знам... ще бъдем картинка, поне това е сигурно  Girl_sing
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #28 -: ноември 24, 2006, 11:22:41 »

Така или иначе няма да седнеш-на почти всяка сватба булката и младоженеца са нон-стоп на дансинга, това всички женили се могат да го потвърдят, тъй че при положение,
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #29 -: ноември 24, 2006, 11:57:44 »

Ох, няма да повярвате, тъпият варненски ЕОН вече 2 пъти ми спира тока и затова писанието ми се "сецна по средата". Тука нещо положението с тока е мноого зле, ще се връщаме в каменната ера  crazy
 Че да си продължа по темата-при положение, че младоженеца не е много "танцувален" ще трябва булката да защитава честта на семейството  hiphip
Ама пък съм била и на сватба, на която младоженците почти не станаха-пълна тъпня. Само няма да позволяваш да те тормозят, ами ще ги дигаш и те да играят с теб, на сватба се играе, нали трябва да е весело danceg
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: