Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:51:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249665 пъти)

djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #345 -: март 18, 2011, 15:32:20 »

Ахахахах песен за кума и кумата ,ама ако не се познават и никога не са се виждали?
Тогава как? dance
Танцът за кумувете,освен всичко друго има и церемониален характер (все пак те са свидетели на младоженците).Щом са приели тази висока чест,носят и церемониални задължения.Танците са в основата на веселата част (купона) на всяко сватбено тържество и сближават хората smile...а ако кумувете не са семейни,може да са следващите щастливи младоженци.Желая ви успех в организацията на тържеството.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: март 19, 2011, 10:17:26 »

Ахахахах със сигурност няма как да тАнцуват заедно кума и кумата ,защото не мога да накарам нито единият от двамата да тАнцува с непознат човек,защото ще ме мразят цял живот после ахахаха  beating
Варианта кума с булката и кумата с младоженеца ми допада повече  give_rose
« Последна редакция: март 19, 2011, 10:49:30 от fiibi_bg » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #347 -: март 20, 2011, 18:54:16 »

Благодаря, момичета! То при нас е една мешаница...Исках танцът за моите родители да е на руска песен, но на половинката майката не е от Бг дори. Та май ще се наложи да заложа на нещо "чуждо" и познато, за да няма фалове...
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #348 -: март 27, 2011, 19:20:16 »

По повод предния ми пост, бих се радвала ако някой ми предложи песен за танц на родители, защото нищо не ми идва наум!  sad
Активен
Fragancia
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #349 -: март 28, 2011, 00:23:40 »

По повод предния ми пост, бих се радвала ако някой ми предложи песен за танц на родители, защото нищо не ми идва наум!  sad

Да, аз също бих се радвала, ако някой сподели подходяща песен за танц на родителите.  good Като да НЕ е нещо от сорта на "Остаряваме бавно".  smile
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: март 28, 2011, 08:26:17 »

Аз бих ви посъветвала да питате майките - и те си имат някоя песен, за която вие може и да не знаете. Или пък да помнят песента от своя сватбен танц. Аз знам че една от песните на които родителите ми се радват много е хотел Калифорния. При мен проблемът е със свекъра и свекървата - разведени са и много-много не се понасят, вярно ще изтърпят един танц, ама коя музика да им пускам на тях - идея си нямам...
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: март 28, 2011, 10:49:47 »

Момичета, вижте и тези списъци - и аз сега мъдря треклиста за нашата сватба и си откраднах разни идейки smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: март 28, 2011, 11:14:38 »

Аз се сещам за Бургаски вечери като бавна българска песен.
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: март 28, 2011, 12:09:26 »

ето и от мен един линк с песни.. http://djstoian.com/pesni-za-svatben-tanc.php
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #354 -: март 28, 2011, 16:02:47 »

Да, аз също бих се радвала, ако някой сподели подходяща песен за танц на родителите.  good Като да НЕ е нещо от сорта на "Остаряваме бавно".  smile
Предлагам Ви да чуете песента, "Бяла красавица" на Силвия Кацарова (група LZ), или "Светът е за двама" на Орлин Горанов, която предполагам сте чували. smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #355 -: март 28, 2011, 20:12:47 »

Аз пък не искам да е българска, защото свекътва ми не е от БГ...помооощ!  crazy
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #356 -: март 28, 2011, 20:47:09 »

А на какъв език искаш да е? smile Сещам се за италиански, английски, руски....
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ

« Отговор #357 -: март 28, 2011, 20:55:55 »

Ох съжалявам, на английски е най-добре - неутрална!
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #358 -: април 01, 2011, 09:00:10 »

Вижте и тук:

http://www.soundthebest.com/blog/929/%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%86-2/

Ако родителите на булката или младоженеца са разведени,ще присъстват на сватбата но не са в добри отношения,ви предлагаме да подминете традиционния танц на родителите.Поздравете ги по-късно с тяхна любима песен,може и поотделно и нека те си изберат дали да танцуват или не.
Може да избегнете танцуването им заедно и по следния начин:
Поздравявате родителите с песен след първия ви танц, каните първо двойката родители от едната страна,после каните и "проблемната двойка" good ...НО...тук мили младоженци,ще трябва да помагате - булката повежда бащата, а младоженеца - майката.По средата на танца може да се уговорите с диджея да "завърти" двойките, така че заедно с вас на дансинга да се окажат свекърва и тъст, свекър и тъща Wink
Ако кумовете не са двойка и не се познават,добре е да поговорите с тях и по аналогичен начин да решите и този проблем - дали са склонни да танцуват заедно,ако мислите че ще има проблем просто подминете този момент.Никой не би се разсъдил ако го няма.
Проучете "терена" и ако не намерите отговор - пишете,ще помагаме!
Активен
SoundTheBest
Любопитен
*
Публикации: 25

www.soundthebest.com

« Отговор #359 -: април 01, 2011, 09:03:56 »

"Аз пък не искам да е българска, защото свекътва ми не е от БГ...помооощ!  "

Дай жокер! Откъде е СВЕКЪРВАТА?
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай