Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:52:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249673 пъти)

AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #285 -: февруари 19, 2010, 12:12:04 »

БУБКА, какво говориш,... аз се хванах на майтап да сваля някое друго кило. Като пусне дайчово и чичовото едно след друго и направо изплезвам език.Лягам на пода и немога да отлепа.Лятото ритах футбол с приятели и трябва да ти кажа че там като се измориш може да се скатаеш или да застанеш на вратата,а тука няма скатавка. Кат си се хванал на хорото ше го играеш до край. funnytooth funnytooth cap cap
« Последна редакция: февруари 19, 2010, 16:52:14 от AIVEN » Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 19, 2010, 16:59:06 »

Много е приятно наистина и искрено са надявам да научим добре поне 5-6 хора, така че на сватбата като пуснат народна музика да сме първи пушки  danceg
А относно засуканите хора .... наскоро бяхме на едно събиране, където имаше много хора, които от години ходят на народни танци. Взеха да играят едно хоро, мисля, че касапско се казва .... беше уникално. Направо зяпнахме. Наистина се възхищавам на хора, които танцуват толкова добре и такива трудни танци  Bravo
Активен
Vaqq
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #287 -: февруари 20, 2010, 23:38:47 »

Вижте какво смело решение за първи танц,много ми хареса голям купон е и гостие много се кефят yahoo,но не знам дали няма да изглеждме прекалено смешни funnytooth.Някой имал ли е подобен първи танц?  http://www.youtube.com/watch?v=bUHixgYVw08&feature=related
А другия вариант е аз и шаферките да се поразкършим и милото с приятелите му yahoo
 http://www.youtube.com/watch?v=xLYy-_ZYzcE
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: февруари 21, 2010, 01:47:47 »

Ние сме решили да правим такъв танц, но никой освен нас не го знае. smile Ще видим какво ще се получи.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 21, 2010, 14:36:56 »

Vaqq Ели Берберова от форума имаха такъв танц . Ходиха на уроци по танци тук в Пловдив и беше пълна изненада за гостите. Беше страхотно . Още си пазя ДВД  но не мога да отрежа клипа за да го пусна .  yahoo banana http://album.svatbata.bg/eli_ivan/bg/photos/148050.html
« Последна редакция: февруари 21, 2010, 14:41:11 от NINA STYLE » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 21, 2010, 14:45:05 »

Вижте какво смело решение за първи танц,много ми хареса голям купон е и гостие много се кефят yahoo,но не знам дали няма да изглеждме прекалено смешни funnytooth.Някой имал ли е подобен първи танц?  http://www.youtube.com/watch?v=bUHixgYVw08&feature=related
А другия вариант е аз и шаферките да се поразкършим и милото с приятелите му yahoo
 http://www.youtube.com/watch?v=xLYy-_ZYzcE
Ето, че настъпи часът за един от най-красивите, най-ценни, най-вълнуващи и интересни моменти от сватбеното тържество, а именно 1-вият сватбен танц на младото семейство... heart
Гостите с интерес гледат и се вълнуват, ръкопляскат на любовта и "горчивото" музиката свири - убийствена балада... при което някъде на 1,2-рата мин. "микс" на dj-я, пращене, пукане... всички се чудят какво става (мислят си какъв ли е този ужасен dj) младоженеца ядосан тръгва към dj с юмруци, a булката се държи за главата възмутена, че и провалиха 1-вия сватбен танц си отива към булчинската маса... при което започва нещо много яко, танцувално и разцепващо (примерно Pitbull - I Know You Want Me, Whizzkids feat Inusa - Rumours Digi Digi или др.) и младото семейство се връщат отново на дансинга и представят хореографията си, която преди това дълго са репетирали...след което представлението завършва с песента, която най-много обичат и са си избрали (може да е същата, която е прекъсната в средата)... Всички гости се радват и кефят на шоуто и изненадата, наистина е интересно и забавно, но този тип танц все още не се е наложил тук в БГ и не на всеки му харесва дори като предложение (трябва да не Ви пука и да сте "малко" шантави и лудички) Иначе е нещо различно, купонджийско, което приповдига настроението и адреналина на всички присъстващи - фактор, който оказва влияние за протичането на сватбеното тържество още от самото му начало. При първа възможност, ще кача мой клип от такава сватба да го видите на български, може някой колега да ме изпревари... не се бях сетил до сега, a и е нямало много желаещи за такова нещо.
Решението и избора си е изцяло Ваш. Vaqq - направете го, след това като си гледате сватбата, пак ще умирате от кеф и ще се радвате на спомена и изпълненията си.
« Последна редакция: февруари 21, 2010, 14:56:36 от Dj Aleksi » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 21, 2010, 14:48:47 »

Точно така изглеждаше и първия танц на Ели . Гостите в първия момент направо унемяха . Диска взе уж да прескача и какво ли не и после изненадааааа . Оф мога да го гледам още 100 пъти !  yahoo cap DANCE goody
Активен
Vaqq
Любопитен
*

« Отговор #292 -: февруари 22, 2010, 18:26:25 »

Мерси за мненията,лудички сме goody hurrah и ми се иска всичко да е доста по - различно от сватбите на,които съм била в България и затова ровя в доста чужди сайтове и се надявам да се справим с такъв танц smile,но се чудя,кой хореограф ще ни издържи защото няма да е лесно. shok
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 28, 2010, 23:44:02 »

Здравейте, и от мен.Ние правихме такъв сватбен танц и наистина се получи както го е описал DJ Алекси,като изключим ядосаните физиономии на младоженците.Както си вървеше блуса изведнъж музиката се прецака и започна микс от откъси от песни и луди танци. danceg Гостите направо онемяха. Oh my ...  Микса го направихме с DJ-я ни.А за това какви песни да подберем и какво да влючим в танца се поразровихме в You Tube и това беше.Не сме ходили на уроци,хореографии и т.н.Нямахме никакво време за подготовка.Пробвахме няколко пъти в къщи и аз през цялото време бях много притеснена че няма да се получи,че не се справяме добре и че всички ще ни се смеят и ще станем за резил.Дори исках да се откажем и да си танцуваме просто един блус.Но накрая се получи невероятно шоу.Никои от гостите не знаеше за изненадата.Всички бяха като гръмнати ,но много се изкефиха и забавляваха с нашето изпълнение. yahoo Това определено беше гвоздея на вечерта и отприщи емоциите на всички гости.Наистина беше невероятно и бих го повторила 100 пъти.Определено и ние искахме нещо по различно и нестандартно,а и се бяхме настроили сватбата да бъде весела и щура.Така че не се колебайте.Направете го.Гарантирам невероятен купон.Е,поне с нашите гости се получи страхотно.Стискам палци и ще чакаме да гледаме снимки и клипчета.В галерията ми има снимки, но незнам колко ясно ше стане от тях за какво точно става въпрос.Ще се опитам да пусна линк на клипчето ни коието е качено в facebook,но  ще трябва да изгледаш целия клип, а танца е към края и е леко забързан като ритъм с цел да бъде смешно.Това клипче ни го правиха от фотостудиото.Нещо като фал дубли и се казва "Веселата сватба". http://www.facebook.com/video/video.php?v=107632942584560 Успех. good
Активен
Vaqq
Любопитен
*

« Отговор #294 -: март 04, 2010, 22:52:25 »

pisimisi обнадежди ме и се радвам,че при вас се е получило забавен танц Bravo.Почти съм на 100% сигурна,че ще направим и ние такъв танц,но ще потърсим хореограф,че сами не знам дали ще се справим така добре. crazy
Активен
pisimisi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 16, 2010, 12:49:11 »

Здравейте, незнам защо не се отваря.При мен няма проблем. =]Пускам го отново.Дано да стане този път.
http://www.facebook.com/video/?id=100000135654195 или http://www.facebook.com/video/video.php?v=107632942584560
Активен
pisimisi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 18, 2010, 16:18:40 »

Много съжалявам че не се отварят пак.Клипа е голям 200MB и няма как.Ако има друг начин ми кажете и ще го кача. good
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 22, 2010, 15:40:46 »

Ние понапреднахме с народните танци и даже бих казала, че сме на финала  danceg Тази неделя ще ходим последно и вече мислим около 2 седмици преди сватбата да отидем да си "опресним" познанията  banana В крайна сметка научихме право хоро, самоковско (Бяла роза), дунавско, еленино и дайчово. Най - много запецнахме на елениното, но се надявам в неделя да го отрепетираме добре  Wink
Много сме доволни от учителя и горещо го препоръчвам, ако някой си търси. Ходили сме досега 4 пъти, а в неделя ще е петият, и мисля, че за толкова време 5 хора да научим е доста добре  smile
Сега на дневен ред е първият танц, да видим там какви ще ги сътворим  tease
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #298 -: април 30, 2010, 22:37:25 »

Ние понапреднахме с народните танци и даже бих казала, че сме на финала  danceg Тази неделя ще ходим последно и вече мислим около 2 седмици преди сватбата да отидем да си "опресним" познанията  banana В крайна сметка научихме право хоро, самоковско (Бяла роза), дунавско, еленино и дайчово. Най - много запецнахме на елениното, но се надявам в неделя да го отрепетираме добре  Wink
Много сме доволни от учителя и горещо го препоръчвам, ако някой си търси. Ходили сме досега 4 пъти, а в неделя ще е петият, и мисля, че за толкова време 5 хора да научим е доста добре  smile
Сега на дневен ред е първият танц, да видим там какви ще ги сътворим  tease
Добре сте се справили.Но за толко малко танци има голяма вероятност да ги забравите.При народните танци по-трудната част е запомнянето.Задължително трябва да продължавате да танцувате и в къщи.Хора като дунавско и еленино трябва да се играят поне няколко месеца за да отлежат в съзнанието за да бъдат запомнени. Наблегнете на момента в който трябва да започнете хорото след като ДЖ-ят го е пуснал.Много често начинаещите започват в неподходящ момент,или изостават от ритъма след като са започнали. smile
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: май 01, 2010, 15:18:03 »

Така е наистина. Трудно ме е да се сетя в първия момент как са стъпките, но само като видя инструктурът да ги започва и се сещам. Ние в неделя ходихме последно, но сме решили с милото 2-3 седмици преди сватбата да отидем 1-2 пъти да си опресним познанията  Wink
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: