Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:54:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249771 пъти)

Ivet
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #120 -: януари 29, 2008, 14:33:19 »

Аничка няма страшно за теб ,с дългата рокля не се виждат краката въпроса е да скачаш в такт  Bravo
да му мисли Милото ! Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 29, 2008, 14:41:48 »

да сигурно си права, всички така ми викат, ти с роклята всякакви хора можеш да играеш girl_wink
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 05, 2008, 13:25:35 »

Какво ще кажете за този първи сватбен танц?

http://www.youtube.com/watch?v=6qd_j98-y-M
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #123 -: февруари 13, 2008, 09:48:10 »

А някой знае ли къде мога да заведа милото да научи някакъв валс (че иначе само се полюшваме като зрели круши). Той много мрази да танцува, но ми обеща поне за сватбата да се подложи на това "мъчение"  girl_wink
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 13, 2008, 10:16:02 »

kittkat, Жоро също реши, че ще се "мъчи"  дброволно за сватбата. Бяхме решили да научим поне едно танго, но сега изчакваме да си избера рокля, защото той предложи, ако съм с обръчи да танцуваме валс  crazy

А аз му мрънкам от две години да се запишем някъде да танцуваме нещо... Та, ако някой има предложения за София - ще съм ви много благодарна (за амнайсти път  blush )
« Последна редакция: февруари 13, 2008, 10:24:33 от Alucinado » Активен
Kittcat
Ентусиаст
**

« Отговор #125 -: февруари 13, 2008, 11:02:39 »

За София става въпрос.

Алусинадо, проверих в школата на Памбос имат курс по валс и суинг в събота от 17 до 18ч.  Bravo Мисля сега да изненадам мойто зайче за Св. Валентин със записване за този курс  danceg Той хич няма да се ентусиазира, но е обещал......... Не знам как са цените обаче?

Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 13, 2008, 11:05:58 »

Киткат, като разбереш цени и кога започва групата - драсни някой ред smile
а те имат ли сайт или някакви други координати да споделиш?
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**

« Отговор #127 -: февруари 13, 2008, 11:34:13 »

http://pambos.info/indexB.html е сайта на танцовата школа
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #128 -: март 02, 2008, 00:21:09 »

cleopatra cleopatra cleopatra cleopatra cleopatra
И ние май ще танцуваме валс за първи танц. Леле, колко готино ще бъде  yahoo
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #129 -: март 21, 2008, 17:18:17 »

Момичета!
Очаровани сме от народните танци, на които ходим!! Преди да започнем, и двамата не предполагахме, че ще бъдем способни да не пропускаме нито един път - а танците са всяка събота и неделя! danceg Един уикенд бях в командировка и ме беше много яд, а после моят любим ми показваше стъпки на пропуснатите хора в хола и мощно разтрисахме блока. yahoo
Започнахме в началото на февруари в група за абсолютно начинаещи и открихме, че това е страхотен начин да се поддържаме във форма, а и да водим малко по-различен (социален) живот. smile Групата е доста голяма - около 30 човека, всякакви възрасти, а водещите са много внимателни и приятни хора.
Основната ми идея да пиша това, е да кажа: пробвайте и вие! good
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #130 -: март 21, 2008, 19:41:45 »

Препоръчайте ми добра школа за народни танци. Искаме с милото да отидем индивидуално само за 3-4 урока да ни покаже 3-4 по-известни хора.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: март 22, 2008, 18:59:42 »

ani, аз ходя да танцувам в клуб Чанове www.chanove.com . Доколкото знам предлагат и индивидуални часове - можеш да провериш
(Става в-с за София, ако си от друг град - извинявай... Wink )

А някой може ли да ми предложи школа за индивидуални уроци по фокстрот?
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #132 -: март 24, 2008, 15:43:09 »

Мили момичета, може ли някой да ме ориентира колко време ГОРЕ-ДОЛУ е необходимо, за да се понаучат най-популярните хора? Ситуацията е следната: имам около месец и половина до сватбата  heart, като с милото знаем правото, Бялата роза и дунавското (криво-ляво). Иска ни се още две-три - така, най-популярните да понаучим. Дадоха ни телефон на една хореографка за частни уроци, ама още не сме й звънили, че то две и три неща ли са покрай тая сватба!!! Ако ходим по веднъж седмично за по два часа, имаме ли шанс, или сме закъснели? Моля ориентирайте ме, хем да не й приказвам глупости на жената, като се натуткам да й звънна  give_rose.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 24, 2008, 15:52:11 »

розовка, зависи колко бързо ги хващате... според мен имате шанс, още повече че ще сте само двамата и ще учите с ваш собствен темп - в група нещата се учат по-бавно.
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #134 -: март 26, 2008, 16:41:07 »

rozovka, ние ходим на хора от точно месец и половина два пъти седмично в нормална група - не индивидуално, и да не казвам голяма дума, но вече можем да затанцуваме доста повече от най-популярните. yahoo Има още мнооого вода да изпием и много мускулни трески да получим преди да станем истински танцьори, но за сватбата сме напълно спокойни, пък и дори да грешим и да си пооплетем краката, специално под мойта рокля нищо няма да се вижда, хихих danceg
Така че давайте смело - разбира се, че ще се научите, и имате достатъчно време! smile Ние също ходим в Чанове, виж им сайта за координати.
Успехи!!! good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: