Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:40:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
А как се разбирате със свекървата? - част 2
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А как се разбирате със свекървата? - част 2 (Прочетена 142795 пъти)
digita
Сватбен ГУРУ
Отг: А как се разбирате със свекървата? - част 2
«
Отговор #45 -:
март 15, 2008, 18:00:44 »
Някъде бях прочела нещо от сорта на...дано да нямам синове, че като знам как ще бъда мразена един ден...
Е сега като се замисля съм щастлива, че ми се роди дъщеричка
. Не, че нещо, ама тя и моята свекърва се държеше ужасно, дори докато бях бременна не спираше да демонстрира негативно отношение към мен, а сега като се роди малката какво, с какво станах аз по-различна...Поле това, Поле онова, ама нали иска да се радва на детето /с което пък ужасно ми досажда понякога/. Някой може да ме обвини сега, но ако се държеше нормално с мен преди, сега нямаше да имам нищо против да ми се мотае и да влиза в спалнята ми по всяко време /без предупреждение/.
Та така, преди я беше страх, че ще и открадна скъпоценния син, а сега от мазна, по-мазна данеби случайно да не и дам да гушне малката /не че не си го заслужава/.
И с майка ми се държи ужасно, чак тон повишава. Кажете ми, кво да го правиш такъв човек.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
март 15, 2008, 18:02:43 »
didi_vla1983, забравих, и на мен ми даде един свят стачи пелени дето сега се чудя къде да ги навра.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #47 -:
март 16, 2008, 15:38:01 »
:'(момичета вчера бяхме при свекървата и свекъра...
тя ме пипна за корема и каза "амаааа къде ти е коремчето ти си вече 4ти месец а я виж то плоско,чакай да ти разкажа аз нещо...една позната има дъщеря и тя била бременна и не разбрала как бебето умряло в нея
:'(корема и тамън започнал да се показва и изведнъж като твоя и изчезнал....и тя разбрала че не е наред нещо като започнала да се трови
едвам я спасили"
ужасна е тая жена как може да ми говори такива неща...аз като казах на мама и тя побесня искаше да ходи да се разправя с нея
:'(охх дано бебето да е добре че тая усойница да не ме е урочасала
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #48 -:
март 16, 2008, 16:49:12 »
kleo_20 миличка не и обръщай внимание на тази зла жена. Изобщо я игнорирай, не ходи у тях. Оплачи се на мъжа ти... Нека той да се заеме с нея. Той чу ли я какво ти каза? Ах, как се ядосах само... Само нецензурни думи ми идват да кажа за нея в момента, но ще се въздържа...
Активен
Mariasto
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
март 16, 2008, 17:28:05 »
Олеле, Клео... тая жена не мисля че е добре психически, това нейното е болест. По-добре изобщо не общувай с нея...не мисля, че мъжа ти или някои друг ще те съди при тия приказки...
Активен
Mrs.™
«
Отговор #50 -:
март 16, 2008, 17:32:20 »
Kleo,я и дай адреса тук и ще видиш колко души,ще отидем да и кажем какво мислим за нея...какви са тези глупости,как може така да говори за собственото си внуче
ако те притеснява,че ще те урочаса,майка ти да занесе червен конец в църквата и да го освети,има и готови гривни,които може да освети и си я слагаш и не го мислиш....вещица,как може да има такива хора....и това с корема не е вярно,не и се връзвай,много филми е гледала
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #51 -:
март 16, 2008, 17:35:17 »
Олеее,олееее...тая е изрод някакъв! Клео, да не ти стъпва крака при тая! }:->Майкооо...тая луда ли е, бе! Може ли на бременна жена такива да ги говори!
А мъжа ти къде е?Слуша ли ги тия неща? Не оставяй тези приказки! Не се ядосвай излишно, просто не общувай с този ненормален човек!
Малееее, аз да съм я направила на сол!
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #52 -:
март 16, 2008, 17:37:02 »
благодаря ви много мили момичета
мъжът ми беше с мен и каза само "ее ти сега това и говори да вземе да се притесни"
свекър ми я дръпна в другата стая какво и е казал не зная....ох знам че това са глупости ама как да не ме притесни сега само такива думи ми липсват
ужасен дзвер е тая жена...как може да не обича даже собственото си внуче...не че ми е притрябвала ама все пак може ли така да говори...
не зная какво да и кажа аз само слушах втрещена и когато милото и направи забележка и аз тръгнах да ставам да изляза за малко на балкона тя ме хвана за ръката и каза"неее чакай трябва да си подготвена да чуеш и да знаеш всичко което може да ти се случи никога не се знае може изобщо да не се роди това дете все пак какво ли не се случва..."
Активен
Mrs.™
«
Отговор #53 -:
март 16, 2008, 17:42:30 »
майко мила трябваше един шамар да и удариш,да си знае какво може да се случи с нея
какви са тези глупости бе,как може да има такива хора,чак се чудя как са отгледали нормално децата си такива хора....боже...боже....не я слушай Клео..пази си се,не се натоварвай и не се притеснявай за корема,а ако имаш някакви притеснения звънни на лекаря ти само и само да не го мислиш и ограничи контактите си с нея....
нямам думи,такива хора заслужават да имат снахи подобни на тях,които да им тровят живота
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #54 -:
март 16, 2008, 17:52:54 »
Кошмар, наистина ако можеш не ходи там!
И без това през бременността такива параноии те гонят, че само ти липсва някой да пуска гадни идейки
Ужасно трудно е да се абстрахираш от тях, аз вече не смея и по форумите много да ровя да не си "вкарвам филми" ...
Моята братовчедка имаше подобни проблеми със свекърва си, толкова време ги търпя и какво ли не опита, какво ли не изстрада. Накрая просто чашата преля и отказа да стъпва у тях (само да троши нерви). С тази подробност, че мъжа и я подкрепи и не я принуждавал. Сигурно минаха няколко месеца и онези сами я потърсиха и коренно си промениха отношението, сега се държат доста по-добре.
Звучи като приказка малко, но не е невъзможно. Само зависи кой е зад гърба ти!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Отг: А как се разбирате със свекървата? - часm
«
Отговор #55 -:
март 16, 2008, 19:31:15 »
Аз нямам думи просто... ама и ти недей да и мълчиш, как ще ти говори такива неща
ох аз много се ядосах
Активен
MALENA
Професор
«
Отговор #56 -:
март 16, 2008, 20:14:51 »
Лелеее Клео тази жена
голяма злоба
.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
март 16, 2008, 20:34:43 »
Хей Клео не се притеснявай. Остави я да си дрънка тази злоба каквото си ще.
Ама наистина е много лошо дето говори такива неща на бременна жена. Пълна овца, та не се ли сеща, че ти носиш нейното внуче. Ако не е загрижена за теб то поне за него да се замисли и да спре да те разстройва.
Е твоята ти казва, че нямаш коремче, а моята знаеше, че напълняването ужасно ме беше депресирало и постоянно подхвърляше нещо. Веднъж ми казва, ти ще родиш близнаци. И аз така
и казвам защо.
Еми, много си едра със сигурност няма да е едно...
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #58 -:
март 16, 2008, 21:53:30 »
не съм вярвала, че може да има толкова злобни хора. а какво да сториш в тази ситуация, за да не си навредиш емоционално - и най-вече да не навредиш на детето..
kleo
, от сърце ти пожелавам лека бременност и здраво бебче, и сила да не се връзваш на глупостите на онова чудо в женски дрехи
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #59 -:
март 16, 2008, 21:59:12 »
благодаря ви за съветите и за милите думи мили мои приятелки
@}->--аз се старая да не се връзвам и да не се притеснявам от думите и но няма как съвсем да се абстрахира човек.малко или много особено сега се хващам на глупостите и! :girl_impossible:зная че отрицателната емоция вреди на бебчо и за това към нея не храня никакви лоши чувства и не отвръщам на простащината със същото!!няма как да избегна присъствието и-милото държи веднъж седмичното да ги посещаваме!свекър ми е душа човек!много мил и добронамерен към мен!все пита как съм как е бебето създава ли ми проблеми(има в предвид
)но тя явно си е такава!ще трябва да я търпя не искам да се карам с милото заради нея!ако можех щях да избегна срещите с нея но за сега няма как да стане!за мое съжаление!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31