Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 14:57:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ЯМБОЛ?
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ЯМБОЛ? (Прочетена 167356 пъти)
tanitaa
Любопитен
Публикации: 45
Отг: ИМА ЛИ БУЛКИ ОТ ЯМБОЛ?
«
Отговор #450 -:
май 31, 2010, 17:21:38 »
jivetooo и моето видио ще е от бордик мн хубави снимки
а за халки гледали ли сте
Активен
mima85
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #451 -:
май 31, 2010, 21:42:54 »
Здравейте на всички бъдещи булки , нашата сватба беше на 08.05.2010 вечерна в ресторант "Тунджа" и Dj ни беше Dj Arabov (Олег Арабов) и неговият син (Dj Micky) останахме очаровани с милото,всички гости също..Лично мое мнение е, че това което предлагат е на доста високо ниво за Ямбол и се стремят винаги за нещо повече,с една дума "Професионалисти" .Всичко това което искахме от тях го направиха перфектно.Видео оператора ни беше Елко Елков,гледали сме доста сватби снимани от него и това е също профисионалистта за тази сфера,само че много жалко че бави доста време дисковете..Фотограф ни беше Фото "Стойчев" и от него сме много дуволни макар , че все още не сме видели всички снимки,но се пребрахме в Лондон и когато си дойдем отново в нашата страна след няколко месеца всичко ще ни е готово,ще се радваме на НАШИЯ СВАТБЕН ДЕН и отново искам да благодоря на всички тези който направиха нашия празник приказка и се доверихме на тях да я допишат..благодарим също и на сватбена агенция "Жеси" за украсата и интериора...
Мима и Цеци ,
Активен
kristiana_f88
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #452 -:
юни 01, 2010, 07:50:45 »
Здравейте и от мен Крис вече и аз зпочвам да следя редовно форума и да търся мнения и препоръки поинтересувах се малко но и от този форум искам да понауча нещо, моята сватба е на 10.10.2010 год е неделя е и е дневна сватба но държахме да сключим брак точно на тази дата сега чакам и от вас мнения и преоръки
Активен
jivetoo
Ентусиаст
«
Отговор #453 -:
юни 01, 2010, 08:11:07 »
Здравей Танита,вече имаме халки в галерията можеш да ги видиш от Сара Трейд са.
Активен
jivetoo
Ентусиаст
«
Отговор #454 -:
юни 01, 2010, 08:20:46 »
Добре дошла Крис
,много полезна информация ще намериш в този форум.В кой ресторант мислите да е сватбата?Питай с каквото можем ще помагаме.Успех в подготовката за този много важен ден.
Активен
kristiana_f88
Регистриран
«
Отговор #455 -:
юни 01, 2010, 09:04:19 »
ами за сега имаме все още избор на ресторант но трябва да побързаме заради тази дата за DJ и видео-оператор не сме решили още но ни препоръчаха някои Стоян Христов, Олег Арабов и неговия син-в горните постове гледам има мнения за тях за оператор сме се спряли за сега на Елко но тези дни почваме да им званим да се срещнем -за сватбена агенция чакам препоръки и за фотограф
Активен
tanitaa
Любопитен
«
Отговор #456 -:
юни 01, 2010, 17:08:33 »
kristiana здр и от мен нашия дж ще е стоян христов мн готин човек и мн хубави отзиви чувам а агенцията сме се спрели на жасмин нашата ще на 02 10 нощна успех в подготовката
Активен
Paveliza
Любопитен
«
Отговор #457 -:
юни 01, 2010, 17:26:26 »
Виждам, че има раздвижване в темата, което мн ме радва.
Ние не сме стигнали до никъде с подготовката, но се надявам др седмица, когато ще бъде в Ямбол, да успея да наваксам с хотела, оператор, фотограф, DJ и фризура. Майка се постара да организира нещата, за да ми е по-лесно и предполагам, че ще имам какво да споделя. Въпреки, че датата ни е доста далеч (септември), мисля сега да си направя пробна прическа, понеже ми е мн натоварен графика. Така че и за фризьор и гримьор ще имам мнение от първа ръка.
Обаче имам нужда от помощ за поканите. Ориентирала съм се към ръчно изработени, тип свитък, но предпочитаме да не са само хартия и с мъж ми се спряхме на шишенца, за да се получи ефект "писмо в бутилка", но никъде не успях да открия подобни
. Някоя от вас дали е виждала малки стълкени бутилчици без дръжка, с коркова тапа? (надявам се да се получи със снимката)
MessageBottleGlass.jpg
(46.92 KB, 256x202 - видяно 3453 пъти.)
Активен
tanitaa
Любопитен
«
Отговор #458 -:
юни 01, 2010, 18:38:47 »
момичета мислили сте за прическата не мога аз да измисля нищо гледам тук разни саитове но нищо не ми хрумва
Активен
Paveliza
Любопитен
«
Отговор #459 -:
юни 01, 2010, 23:05:04 »
При мен имаше подобен проблем и мн бързо се отказах да търся в нета. Прическите, които ги има като сватбени, ни най-малко не ми харесват. В крайна сметка, гледайки един филм, ми допадна излъчването на една мацка с подобно лице на моето
, снимах кадри, така че да се вижда от всички страни и...така се сдобих с идеята. Накратко казано, търси навсякъде около теб и тя сама ще удари по челото
Активен
tanitaa
Любопитен
«
Отговор #460 -:
юни 01, 2010, 23:15:21 »
мерси за идеята freya наистина в интернет няма интересни все едни кичозни
Активен
kristiana_f88
Регистриран
«
Отговор #461 -:
юни 02, 2010, 10:13:57 »
Здравейте,момичета.Понеже всяка от нас има въпроси кой да е Dj,кой да е видео-оператора,коя да е агенцията или кой да е фотографа,аз вчера доста бях се съсредочила върху това и ми хрумна гениална идея..Звънях на видео-опраратора,срещнах се с него и си го капарарирах.(оказа се,че е познат на баща ми) Видях как ще изглежда нашата сватба и му поисках ако може дискове на снимани от него сватби с различни Dj от Ямбол,а той е работил почти с всички който аз бях чувала като имена и какво установих да ви кажа момичета.Гледах по няколко диска на всеки Dj и видях,че на някой от тях сватбите им са напълно еднакви,не като ритуал а като музика и подбор ( даже ми направи впечатление,че има песни който са пускани по един същи ред една след друга).Това според мен,която имам музикално образование са готови миксове (може и да греша) и това го правят Радостин Лалов и Иван Колев от Агенция "ШОКОЛАД" и наистина не ми допада това,при положение че има нова музика а всяка от нас си дава паричките,и накрая за какво....?Харесаха ми,как работят Dj-те Стоян Христов,Олег Арабов..Потърсих ги веднага да капарирам DJ,но уви Стоян е зает а Олег чака капаро за нашия ден,но от други...и сега се чудя какво да правя пак,последен ми е шанса с Наско Тачев,за добър DJ...Ако и той е зает,ще е от Сливен може би,защото според мен това е главната фигура на едно сватбено тържество,от него зависи как ще премине всичко и затова почнах от оператор,защото се сетих,че единственната възможност да разбера кой,как работи е това..или искайте и от DJ-те си техни дискове,предполагам че трябва да имат.Това е от мен,днес ще търсим отново и ще видим до-къде ще стигнем,а агенцията и фотографа може и да са последни.Последно искам да ви кажа,не се доверявайте и на агенцийте,зщото те работят с определени от тях Dj и приказките им са винаги положителни....ГЛЕДАЙТЕ ДИСКОВЕТЕ ИМ как работят,ако не сте присъствали на техни сватби.
Активен
tanitaa
Любопитен
«
Отговор #462 -:
юни 06, 2010, 17:14:04 »
ехоо момичета къде сте бе изгубихте се всички
Активен
Plamena_
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #463 -:
юни 09, 2010, 13:05:55 »
Тук сме
. Аз отново имам въпрос свързан с Dj
. В петък се прибирам в Ямбол и ще се срещам с Dj WES и Dj Олег Арабов. Всякаква информация за тях ще ми бъде от полза, понеже времето лети... ,а и агенция още не съм харесала
. Също така имам среща и с оператор с камера казва се Румен, но за него чувам само хубави неща...
.
Активен
tanitaa
Любопитен
«
Отговор #464 -:
юни 09, 2010, 22:26:31 »
еми нищо не мога да кажа аз за тях а за агенция ние избрахме жасмин
Активен
Страници: