Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 22, 2025, 10:57:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 79472 пъти)

muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юни 10, 2007, 13:42:36 »

Bulechka_TS честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност и на теб и на sabeva_07!

Ама какво стана с темата коя как е казала на бъдещия татко?!
Давайте идеи момичета защото и на мен ми предстои и аз искам да е изненада!Помагайте! Oh my ...
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 10, 2007, 18:42:06 »

Bulechka_TS честито и от мен!Лека и безпроблемна бременност и на теб и на sabeva_07!

Ама какво стана с темата коя как е казала на бъдещия татко?!
Давайте идеи момичета защото и на мен ми предстои и аз искам да е изненада!Помагайте! Oh my ...

Благодатя ти за милите думи, muhichka!!! kiss2 Bravo

А относно как казах на бъдещия татко за бебето, можеш да прочетеш в пост # 33
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юни 22, 2007, 15:30:23 »

Аз вчера казах на таткото. Не беше нищо особено, просто нямах търпение да измисля нещо.
Казвам му аз: "Мило имам една голяма изненада за теб", а той - "Каква? Хайде казвай, че имам малко работа".
"Е, ще си имаме бебче".  pqz stork-boy :stork-gurl:И като се почна едно скачане, Yes DANCE danceg едно викане и после: "ама кога ще се роди, ама как ще се казва, какъв цвят количка ще му вземем?" и така около 3-4 часа, след което изморени от емоциите през деня и безкрайно щастливи  :twohearts:се гушнахме и заспахме.  sleeping sleeping
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 22, 2007, 17:27:30 »

digita, много мило е било!!! girl_in_love Dance Сега като чета и си спомням за момента, в който аз казах на милото, но аз пазих тайната 2 седмици Oh my ... и му я "подарих" точно на РД, беше много забавно!!! girl_in_love Щеше д ами се пръсне сърцето от вълнение!!!
Активен
digita
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юни 22, 2007, 17:45:13 »

Как си издържала толкова Bulechka, аз никога не бих могла, но пък си го направила наистина чудно. girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 22, 2007, 17:55:34 »

Как си издържала толкова Bulechka, аз никога не бих могла, но пък си го направила наистина чудно. girl_in_love

Много трудно издържах, но си споделях вълненията с една приятелка още от момента, в който видях двете  чертички и ми беше по-лесно така!!! good girl_in_love
Да, получи се наистина хубаво,незабравим подарък, който не може да се подари за всеки РД girl_in_love
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 27, 2007, 19:40:23 »

ей колко хубаво е било мила, digita
размечтах се
Честито
Желая ти само здраве blum
Активен
muhichka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: юни 27, 2007, 19:52:48 »

офффф и аз чакам с нетърпение този ВЕЛИК момент!
 yahoo yahoo yahoo
Активен
digita
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юли 06, 2007, 07:31:26 »

Дано да ти се случи по-скоро миличка, на теб и на всички които нямат търпение да видят  PREGQ
Активен
muhichka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: юли 07, 2007, 08:25:13 »

Дано да ти се случи по-скоро миличка, на теб и на всички които нямат търпение да видят  PREGQ

Благодаря за прекрасното пожелание digita и аз на това се надявам!
А на теб ти пожелавам лека и безпроблемна , много романтична и глезена бременност! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: септември 19, 2007, 22:40:20 »

Принас стана много спонтанно ,защото и двамата неочаквах ме таво при тези 2 теста отрицателни и така.Веднага щом излезнах от кабинета на доктора званнах и просто така му казах той ме попита какво ти има и аз нищо просто съм бременна и бъдещия татко замълча за малко и много се зарадва ,като се развика по телефона от радост  там направо незнам колегите му какво са помислили ,може би аз за първи път го чувах толкова развълнуван .  pqz pqz pqz
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: септември 19, 2007, 22:43:19 »

Хубаво е от време на време мъжете да показват вълнение и те!  good
Мъжът ти е реагирал спонтанно и много мило  yahoo
Активен
club
Ентусиаст
**
Публикации: 66

любовта ще спаси света

« Отговор #57 -: септември 21, 2007, 08:34:04 »

Маги, страшно ме развълнува. Дали по телефона или по някакъв по-специален начин, тази новина е съдбовна и няма как да не трепне сърцето на бъдещия татко. Реагирал е страхотно. Много сте ми мили, бъдете много, много щастливи!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: септември 21, 2007, 12:10:24 »

Благодаря ти отново club ,и аз самата не съм очаквала от него такава реакция  smile smile
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 23, 2007, 10:11:56 »

а ето как и аз му казах......Та дочаках го развулнувана да се прибере и той веднага започна да разказва докато се преоблича, как му минал деня.Аз го прекъснах, дръпнах го за ръка и му казах : "Имам нещо да ти покажа", влязахме в стаята и му показах теста без нищо да казвам....А той като гръмнат  Oh my ... и вика: "Леле бременна си" и не можеше да реагира никак, беше изплашен и аз го питам "Няма ли да кажеш нещо", а той : "много се радвам просто незнам какво да кажа"....Толкова беше изумен милия и едва след половин час като се осъзна и се зарадва истински! И вече разбира се сме много щастливи и чакаме момента да дойде и взаимно да свикнем и да се научим на всичко заедно! А освен нашите никой друг не знае (и вие разбира се) ... И на сватбата така ни се искаше да кажем на всички там,ама ще поизчакаме още малко! А на първият танц само си говорихме как всъщност в момента сме трима и празнуваме заедно  без никой да знае .....
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: