Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 04, 2025, 04:09:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78545 пъти)

Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: януари 18, 2008, 16:08:29 »

Ние и двамата нетърпеливо чакахме датата на цикъла ми и се надявахме че няма го има.На следващия ден след като не ми дойде той купи тест.Направих го и му казах че е положителен, а той не вярваше понеже едната чертичка беше много бледа.Това беше във вторник.Днес като идвах на работа мина и си купих дрег тест.И той беше положителен yahoo.По обяд милото дойде да ме види и аз му го дадох като му казах - "Ето нали не вярваше".И започнаха едни прегръдки,целувки,обичам те.
Днес вече няколко пъти ми звъня да ме пита как съм.
Еми това е от мен.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: януари 18, 2008, 16:12:27 »

ееееееееееееее, още една бъдеща мама Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Честито, Pavlinka!

Щастливо бременеене give_rose
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: януари 24, 2008, 08:23:30 »

Айде и аз да разкажа, че нали вече има какво да споделя по темата. Ами значи, аз си направих теста във вторник сутринта преди работа и беше положителен.Момента беше как да кажа, готин такъв, бях в банята и някак си си вдигнах погледа към огледалото да си видя сама на себе си физиономията  tease tease tease. После си отидох на работа и по обед някъде си запазих час при лекар нали за да се потвърди бременността. После звъннах на майка ми да я питам даби ще дойде с мен на едно място следобед и така и казах на нея.  give_rose give_rose give_rose Прегледа беше следобед и аз сто пъти през деня се чух за разни работи с Петър и как устисках да не му кажа не питайте, имам чувството че направо с телбот си защипах устата. Така до вчера сутринта-сряда, когато писах във форума за новината, а той милия още не знаеше, целия свят нали уведомен а виновника за това в блажено неведение.  angry angry angry Но това си имаше основателна причина, защото чу бях поръчала тениска с надпис и от агенцията казаха че ще ми я направят в сряда вечерта и аз какво сега, мълча като риба , с вас си говоря по въпроса и си трайкам  diablo diablo diablo Вечерта отидох, взех тениската обадих му се по тел и викам айде на пица да ходим и отиваме в една пицария и аз там му давам една торбичка и му казах че му давам по рано подаръка за рожденният ден защото не мога да се сдържа, а въпросния РД е на 31 януари. И така, той отваря торбичката, вади тениската и я гледа нали ухилен такъв ама я гледа отпред където има само една удивителна и вика много е готина, мерси и аз цък нали ся, ай обърни и отзад да видиш кво има и той обръща гледа, смени физиономията, пита верно ли е това, аз ДА, той ама наистина ли, аз ДА, и после и картичката с теста вътре нали отваря, на картичката текста беше :
Аз съм още малко, по - дребно от дланта ти,
но вече много искам
да ти казвам ТАТИ!
И му се насълзиха очите, и стана и ме гушна и после пак и така.Седна после и аз взех да му разказвам какво е казал доктора, щото то и малко кофти новини имаше от него, ама в др тема за тях.И си говорехме нали за това цяла вечер той изключително щастлив и развълнуван, тръпкав такъв и това беше.После отидохме до техните да покажем тениската и така и те разбраха.
Момента беше много готин и той не можеше да повярва каквато съм балалайка как така съм си мълчала два дена, то и аз не можех де, ама както и да е.  yahoo yahoo yahoo

« Последна редакция: януари 24, 2008, 08:26:14 от ina_lemon » Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: януари 24, 2008, 08:30:15 »

Олеееее Инаааа супер си го измислила. Браво за добрата идея.
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #94 -: януари 24, 2008, 08:31:38 »

Еххххх ,че сладко Инче........дано новините не са много лоши от доки късмет и щастлива и лека бременност  butterfly Flower Good luck Clover Flower
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 24, 2008, 08:53:04 »

браво, Инче, страхотно
щастлив мъж е твоят Петър  Bravo
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: януари 24, 2008, 08:58:35 »

хе хе много сладка изненада !!! браво  Bravo Bravo Bravo не знам как си се стърпяла !!!!!
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: януари 24, 2008, 09:02:48 »

Страхотна изненада браво Инче Bravo
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: януари 24, 2008, 09:07:09 »

*YAHOO*Инчееее, бравоооооо yahoo страхотна изненада си спретнала  heart
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #99 -: януари 24, 2008, 09:07:40 »

Ина, супер си го изненадала! Аз дакаго четях малко cray
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: януари 24, 2008, 09:34:54 »

Е Инче, страхотна изненада  Bravo
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 24, 2008, 09:56:33 »

Леле Инче как си се удържала толкова време да не му кажеш!  :laugh:А изненадата и тениската са страхотни!  Bravo
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: януари 24, 2008, 11:36:17 »

Ей Ина сега чета разказчето и  Oh my ..., защото да ти кажа и аз съм си мислила един ден да поръчам такава тениска за мъжа ми..... живот и здраве 8PМного е яко наистина!Супер си го направила :bravo:И не се тревожи за другото!Ще стискаме палци да си се намести където трябва човечето! @}->--Ама то от сега си е непослушно като майка си girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: януари 24, 2008, 12:46:10 »

еее Инче направо не мога д аповярвам шемет такъв  yahoo супер си го изненадала!!чак малко съжалих че милото се беше поусетил и не можах така да му се насладя на физиономията  tease ама нейсе!!супер браво на теб!!! Bravo Bravo
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 27, 2008, 23:30:08 »

Еха Ина! чуден подарък е получил Петър за рождения си ден!  sarcastic  Bravo
Много интересно си го измислила, ще си му остане за спомен!  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: