Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 04, 2025, 04:50:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78574 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 08, 2008, 19:19:56 »

Harmonia, браво
страхотна история - честито
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 09, 2008, 12:11:17 »

Благодаря ти Ivaiva give_rose  И аз още много се вълнувам като се сетя за онези мигове yahoo
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 09, 2008, 12:30:22 »

Как благородно ти завиждам.
Толкова съм подтисната напоследък, че имам чуството, че никога няма да имам детенце:(
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: януари 09, 2008, 12:34:44 »

Миличка, не се притеснявай, аз съм сигурна, че съвсем скоро едно малко мъниче ще се сгуши на топло в коремчето ти! Ти само трябва да бъдеш спокойна, щастлива и позитивна! Стискам палци! give_rose good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 09, 2008, 12:42:46 »

аз лично винаги съм си мислела че милото сам ще разбере като не си купувам дамски принадлежности то ще му стане ясно  tease или пък съм си мислела че ще намери теста за бременност примерно като се знам каква съм разпиляна  diablo но като му дойде и това време ще мисля по въпроса heart
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 17, 2008, 19:31:05 »

Клео, разкажи как каза на таткото smile
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 17, 2008, 19:37:05 »

ами аз направих теста на 3 дни закъснение и имаше една бледа втора чертичка имах и леко кървене и не мислех че може да е бебе ама сърчицето ми не изтрая а и както бях споделила преди милото ме познава и нямаше как да скрия моите притеснения и подозрения  *YAHOO*веднага се усети и ме попита и аз му казах и показах "бледия тест"изчакахме още два дни след което той не издържа отиде и ми купи 2 теста да е по сигурно!!напоравих единя той стоя пред вратата искаше даже вътре в банята с мен да е да е сигурен че го правя правило blush и така нямаше никакви чертички и изведнъж хоп две аз го метнах в боклука и той милия рови ли рови и ми каза две са това нали значи че... и аз "ами бременна съм това значи" yahoo yahoo yahoo yahoo tease yahoo *YAHOO*ей такава беше реакцията крясъци викове смях подскоци до небето подсвирквания обикаля три пъти апартамента идва и ме прегръща и целува и после пак и пак луд беше нямахме търпение да идем на доки!!сега пак е обезумял от щастие и се надявам да е така до края и да изтърпи глезотиите ми  blum
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: януари 17, 2008, 19:46:29 »

Ей, Клео smile, представям си ви каква радост е било!!! А казахте ли вече на родителите?
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 17, 2008, 19:48:23 »

ами не ще чакаме подходящ момент на мама мислехме днес но нека ние първо се наредваме а пък на неговите мислехме в събота но майка му е болна а баща му няма да го има няма да рискувам сега е опасно с този грип!!ще кажем на брат му днес!!и ще разказвам в темичките по нататък  give_rose
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: януари 17, 2008, 20:20:58 »

Вярвам мила Клео че сега с мъжа ти сте на 7-мо то небе от щастие ,аиде ще чакаме да разказваш по нататък  yahoo yahoo yahoo
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 17, 2008, 20:27:26 »

*YAHOO*Стели и Диди да не се крият nea
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 17, 2008, 21:39:06 »

Аз да ви кажа си мисля, че ако забременея ще знаем само аз и мъжа ми. Със сигурност няма да кажа на свекитата до третия месец, щото моята свеки квато е, ако направя спонтанен аборт ще обвини половината свят. Е със сигурност ще кажа на най-добрата си приятелка

Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 18, 2008, 12:23:37 »

Мирка много хубаво е било!!!!!!! yahoo yahoo yahoo Много се радвам за вас!!!Важното е да сте си добре сега, а кой кога точно ще разбере... пак ще е щастлив! Wink
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #88 -: януари 18, 2008, 12:49:21 »

Охххх спирам да чета историйте че се разциврих а мъжа ми като ме види и ще ми забрани да влизм тук нищо ,че  :'(от хубаво.Много трогателни истории момичета какво невероятно щастие ви се е паднало направо сте благословенни.Ох спирам че така ми се замъглиха очите толкова се разнежих....отивам в друга тема  give_rose
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 18, 2008, 13:55:34 »

ей Мирка честито ти  PREGQ леле ако знаеш как се зарадвах!!! yahoo @}->--Айде кога ще ходите на доки! Да пишеш после задължително!!!!Целувам те!!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: