Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:34:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78506 пъти)

emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 15, 2008, 12:55:43 »

Айде и аз да се запиша тук. То и моя татко се досещаше - викаше абе нещо ти закъснява и аз викам а тоя месец ще е така, че прединя ми дойде по-рано. Обаче наистина си го мислех, и минаха 5 дена и викам, а ще ми дойде обаче нц.. и вече някъде след седмица закъснение купих аз теста и хоп  PREGQ PREGQ ама много бързо се появиха  yahoo и сега какво викам няма да му казвам това ще е част от подаръка за Коледа /а да ви кажа хич не мога да пазя тайни, ама тоава как изтърпях pardon/. И така като Дидка опаковка теста с една картичка на която пишеше Честита Коледа татенце! С пожелание за задраво и пухкаво бебче!
Но го предупредих, като отвори подаръка, че има още нещо но САМ да си го отвори да не епред всички и така вечерта доста вече след 12ч като си легнаха всички, отваря  и вика какво е това - като вижда теста без да прочете текста и викам ми чети smile blum и той ама това наистина ли е, абе викам няма как да ги докарам 2 червени еднакви  funnytooth и вече като се почна ами сега кво ... гушкане и целувки ...  и вече не си спомням...., но мисля че беше доста развълнуван и след това не заспа, а аз си признавам захапах възглавницата smile  girl_wink
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 15, 2008, 13:55:24 »

Аз смятам като разбера да сменя тапета на компа с някой с бебче и да напиша "Тате ще ми донесеш ли обувките от масата?"А на масата да сложа бебешки обувчици и в едната да сложа теста
Така съм го измислила,щото мацото като се прибере,даже не си събува обувките и първо отива на компа да види дали му се е изтеглил филма pardon
Активен
Smithy
Регистриран

Публикации: 6

Happy In relationship

« Отговор #122 -: февруари 17, 2008, 12:10:23 »

Прекрасни истории, момичета Bravo Bravo Bravo Диде, насълзиха ми се очите хем от смях, хем от радост, твоят мъж е бил голям сладур като е запрегръщал кучето insane biggrin  danceg А всички сте толкова романтични и сладки yahoo Надявам се след време като решим да имаме бебе приятелят ми да е много щастлив и да го зарадвам много  yahoo smile
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 21, 2008, 09:37:47 »

Ами моят мъж, знаеше че ми закъснява ама някак си е свикнал с моя нередовен Ц и никак си не се притесни!
Но аз някак си има предчувствие и още на първия ден закъснение ми мина през ума , че може да има нещо ама не смеех да повярвам. На третия ден си направих тест. Втората чертичка беше много слабо оцветена, но все пак у имаше!  А той като безмълвен седи и ми вика абе не е сигурно, сигурно е някаква грешка!!! На следващия ден си направих пореден тест и вече чертичката беше по наситена, но той още не е повярвал на 100%. Щял да повярва чак когато идем на лекар и се обеди ще бебока е там вътре!!! Колко е смешен само да знаете! Обаче се паникьоса.  Обажда ми се през 5 минути за да провери как съм! Много мило от негова страна
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 21, 2008, 12:20:29 »

ооо и моя не смееше да се зарадва преди доки да потвърди нищо че кражеше около мен като цветарка и само ме прегръщаше и скимптеше като куче пред месарски магазин  8Pмного ми беше смешен ама и аз хем не исках да се зарадвам че да не е грешка хем ми едно такова усмихнато  blum
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #125 -: март 02, 2008, 03:11:00 »

Хаиде и аз да разкажа май само аз липсвам но нейсе.Вече бах направила теста и бях блъснала една кола от вълнение та прибирам се у нас и сядам да чакам.Слънчо си доиде бута се там из банята и седна да пише отговор които все отлагаше.Предисторията е че трябваше да отговори дали ще ходи да работи в друга фирма.Та така стои си той чеше си главата и вика брей ела кажи какво да измисля.Викам му кажи им, че съм бременна.А той не мога вика да лъжа за такива неща.Това е сериозно и няма шега няма измама....онемя Е после имаше  kiss kiss и всичко свърши с даваи виното ще празнуваме danceg danceg
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 28, 2008, 14:02:10 »

Сега и аз да разкажа как казах на моята полувинка, че ще става татко.
На 25.02 си направих тестове и разбрах, че съм бременна. Моята управителка веднага ме прати в къщи да се подготвя за  изненадата на таткото.
По пътя треперех като лист и бях много щастлива. Чудех се как да поднеса тази изненада. Бяхме сами в къщи с милото. Прибирайки се  взех от една книжарница цветен картон, шаблони за буквички и една картичка. Опаковах и двата теста в кутийка с панделка.
Прибрах се и с треперещи ръце изрязах две сърчица на които написах първо "Влез в спалнята..." и на второто което беше в спалнята "а сега отиди в хола..." Под него имаше червен надпис "ОБИЧАМ ТЕ" обграден в сърца.
Когато той дойде в хола, видя аранжираната маса със свещи, картичка и в средата подаръка. Казах му да го отвори. Той с треперещи ръце и невярващи очи разгърна опаковъчната хартия вътре и само ме попита "Това какво е?" обърна се към мен и ме прегърна. Разплакахме се. след това прочете картичката на която пише " Живот и здраве таз година ний ще станем трима. Да ще ставаш татко мили."
Това беше един вълшебен миг слагащ началото на още много такива. Както казах живот и здраве.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 28, 2008, 14:05:37 »

Юлееее, толкова било хубаво, чак се cray и си спомних нашия такъв момент!!!

Всикчо най-хубаво ви пожелвам!!! give_rose
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 28, 2008, 14:08:14 »

Юлеее по много вълнуващ начин си казала на бъдещия татко!  Bravo Прекрасно!!!
Живот и здраве двете чакаме бебчета по едно и също време! good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #129 -: март 28, 2008, 15:08:59 »

Леле, момичета, с такова удоволствие прочетох темата и дори на моменти се просълзих - толкова красиви начини сте намерили да съобщите тази чудесна новина!  cray Много ми хареса идеята на Хармония с подаръка в ресторанта, на ина-лемон с тениската и на дидка с подаръчето. И аз започвам да мисля по въпроса за като му дойде времето. Давайте още идеи, моля!  yahoo Bravo give_rose
Активен
azzura
Ентусиаст
**
Публикации: 82

« Отговор #130 -: март 30, 2008, 11:06:30 »

Много хубави историйки  give_rose,много ме разчувствахте  cray .ДА разкажа и аз тогава  blush ...беше месец декември един студен и заснежен ден,отидих до аптеката и си купих 2 теста,бяхме си двамата в къщи,направих единия тест и решихме че трябва да разберем заедно ако ще ни се случва нещо толкова важно... минaха 5 минутки и какво да видим  PREGQ толкова категорични 2 чертички че.... И после   bouncinggirl bounce gu6 CHEERS и така ...   give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 29, 2008, 09:53:22 »

Момичета, преди да коте четях вашите истории ми се струваше, че никога няма да е така хубаво и вълнуващо и моето споделяне, че чакаме бебе, но се оказа наистина миг, който ще запомним завинаги.
Няколко седмици преди сватбата не ми дойде, не знаех точно кога ще ми идва, но бях сметнала, че е преди сватбата. В един момент в деня преди сватбата си направих тест и то положителен!! Не повярвах, направих втори и той също!! А ние бяхме решили да имаме бебе, но бяхме пробвали само няколко пъти! Явно сме оцелели точния момент!! И така реших, че няма да му казвам и ще е подарък за сватбата! Така и след сватбата вечерта в хотела му подарих първо табелката за врата и после и теста за бременост, той така се зарадва!! Никога няма да забравя щастието в очите му!! Тук е момента да кажа, че винаги съм казвала, че аз бременна няма да се оженя и, че ако трябва първо ще родя и тогава, а то майтап, да разбера в деня преди сватбата!!! Но пък по-хубаво не би мигло и да бъде!!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 11, 2008, 02:18:03 »

Оле разплаках те ме от радост чак ми подпухнаха очите да са ви живи и здрави бебчетата!   baby_girl baby_boy
Ние от месец два правим опити,  мъжа ми страшно много иска вече бебче ама аз някак си се притеснявам последният път като ми дойде Ц ми казва "е защото ти идва сега"  .  danceg
Сега имам някакви съмнения ама още не съм проверявала с тест , ще изчакам до Ц. добре ,че влязах във форума да открадна някой идея когато стане време за съобщаване  Girl_hide
Страхотни сте
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #133 -: ноември 17, 2008, 12:32:06 »

Когато излязох от тоалетната вечерта, той говореше с баба си по телефона. Просто седнах на леглото и зачаках. Само че разгпвпрът се проточи и не издържах и оставих теста пред него. Последна едно "и..ъъ..ъъъ...айде..ще ти звънна по-късно..или утре.." и затвори, така се оплете сладурчето  blum Дойде до мен на леглото и ме гушна и и двамата просто не го очаквахме сякаш, нищо не можехме да кажем, просто си мълчахме, а после и си заспахме така гушнати  smile
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: декември 04, 2008, 20:29:31 »

Е няма такъв рев досега във форума  kezz kezz cray cray cray
Страхотни истории, много емоционални и истински.
Само мога да пожелая на всички бъдещи съобщителки: късмет с казването, че явно хич не е лесна работа.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: