Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 09:26:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 78514 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 30, 2008, 12:03:17 »

Аз винаги съм искала да измисля някоя изненада на милото, за да му кажа, че съм бременна, но така се случи, че не можах да направя това, което исках!  pardon
В деня, в който си направих тест и той се оказа положителен се чухме потелефона, но се въздържах да не му кажа (за което той ми благодари, защото незнаел как ще реагира пред колегите си и нямало да може да работи  tease). ДОкато пътувах към нас, а и докато бях на работа си мислех по какъв начин да му съобщя, за да бъде по-интересно и запомнящо и доста реплики ми бяха в главата, но като се прибрах всичко излетя за миг  pardon Той си беше легнал пред телевизора, че бил много изморен и нямаше настроение и аз го попитах как мога да му оправя настроението и се гушнах до него. Приказвахме си нещо, а аз през цялото време си мисля как да му кажа, без да се разплача и му казах :Мило, днес си правих тест!" Той замръзна на място и без да ме погледне дори ме попита "И какъв е теста?", а аз "Ами положителен  blush" При което той ме погледна (аз бях ухилена до уши  laugh) и ми вика "Искам да видя теста!" Аз естествено дотичах и му го показах, а той милия нямаше думи и само ме гушна силно  gu6 любов заедно След малко се опитах да поговорим, но той се беше разплакал от щастие и нямаше думи!  cray girl_in_love Гледаше теста и плачеше и ме гушкаше - беше незабравимо!  twohearts girl_in_love LOVING
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: януари 30, 2008, 14:53:43 »

И аз да се отчета в темата, че бая отдаван трябваше да съм писала вече тук.

Та! Прибираме се от Виена вечерта на 02.01. и тъй като лекарката ми беше казала около 3-ти да си направя тест ако все още няма цикъл, аз излизайки с кучето на разходка минах през аптеката. Прибирам се в нас...правя теста.... PREGQ ... и аз ... huhhuh.gif shok Oh my ... и седя, и ми треперят ръцете и не мога да реагирам вобще!  huhhuh.gif Звъня на кумата, тя ми затваря. аз чакам да ми се обади, тя не се обажда, пак звъня пак затваря! след минутка ми звъни и  "ала бала кво правиш, кога си дойдохте, как изкарахте" и аз изтърсвам-"ми аз си направих тест" и кумата "Иииии?" И аз "БРЕМЕННА СЪМ!" От там "браво, честито, страхотно yahoo" И аз и казвам- "давай идея как да кажа на Гелето, че аз съм блокирала!" Тя и тя блокирала кат мен и нищо не измисли. Затварям телефона и почвам да чета във форумите " Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?", един втори, трети и не мога да измисля и да си харесам идея!
Реших ще пиша върху корема си, заствам пред огледалото с един молив за устни... bad Не ми хареса!
Решавам ще подаря теста. Звъня на Baby казвам и че  PREGQ, тя yahoo cap banana bouncinggirl goody и я питам "не е ли много банално да му подаря теста?"
а тя- tuktuk "Бе ти луда ли си? Колко пъти са му подарявали тест за бременост? Ти колко пъти си подарявала тест за бременност, че да е банално!? Ама да те питам-той ще разбере ли кво значи тоя тест? scratch one-s head"

И аз :

Обаче теста много се губи в хартията и решавам да го залепя на едно картонче, и хоп  idea ще сложа надпис!

И разбира се картичка!

И така...прибира се той от работа. Вечеряхме, изгледахме един филм и той тръгва да пуска втори. И аз "ама чакай малко, ела светни лампата. Имам един последен новогодишен подарък!"
И му давам пакетчето. Той почва да го разопакова с подозрение...и вади и гледа теста... huhhuh.gif..."И? Тва кво значи? Аз не разбирам" И аз му отговарям. че заради това съм написала и да чете! GRUMPY
И реакцията беше:  huhhuh.gif "Аааа? Така ли стана? И са? Са к'во?"
 funnytooth laugh
И започна да прегръща....КУЧЕТО!!  diablo и да му разказва как щял да си има братче или сестриче и да се грижи за него! После попита как ще се казва, и каза че достъпа на майка ми до детето трябвало да бъде ограничен, че щяла да го разлигави! Че баща му трябвало да помага на детето по математика, че ние с него сме гола вода. Къде ще разждам, колко струва раждането и че трябвало да сменя маслото на колата  crazy а сега трябвало да пестим, че имало толкова много неща да се купуват-биберони, креватчета, колички, шишета, дрехи, играчки... girl_impossible
Също ме попита "това Т на теста татко ли значи?"  sarcastic
И така. На другата сутрин като излизаше за работа ме целуна, както винаги, и каза "чао.....мамо" girl_in_love air_kiss
« Последна редакция: януари 30, 2008, 14:57:12 от Little_Sweet_Didka » Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 30, 2008, 15:28:42 »

Е, милички сладурки, чета ви и двете и много ви се зарадвах,  Bravo Bravo Bravo а пък на моменти даже ме напуши и на смях  blush особено, когато Гелето тръгнал да прегръща... кучето shok  Wink blum Те мъжете развълнувани - неразвълнувани чак толкова в началото не могат съвсем да осъзнаят какво значи жена им да е бременна, ама със сигурност когато видят понаедряла пупата или пък усетят някое малко ритниче им светва една лампичка и лека полека влизат в час tease честито още веднъж и не спирайте да се забавлявате yahoo
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 30, 2008, 15:30:26 »

Дидееее той те е разбил с въприса "Това Т на теста ,татко ли значи?" :funny:как му е хрумнало crazy
Като сподели,че първо е почнал да прегръща кучето и да му се обеснява,че щял да си има братче или сестриче.....се сетих за първата реакция на моя.......Аз вече съм споделила в тази тема,но май съм забравила да добавя,че и моят хубостник гушна наща котка ,разцелува я и същите приказки -Как щял нашия котьо да си има братче..........как първо сме се научили да се грижим за котка,сега и бебе.......те май нещо изперкват когато чуят думите :"бременна съм"  crazy
Активен
jennifer
Любопитен
*
Публикации: 45

Да живее любовта :)

« Отговор #109 -: януари 30, 2008, 21:47:09 »

funnytooth Little_Sweet_Didka , така ме разсмя как е реагирал мъжа ти "Аааа? Така ли стана? И са? Са к'во?".  laugh laugh  Мъжете в такива ситуации доста трудно реагират ама през следващите месеци ще почне да се усеща,че ще става татко.  tease
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 31, 2008, 11:33:24 »

Дидка и аз се посмях на реакцията. Според мен той се е развълнувал прекалено много, но просто не е знаел как да реагира в момента и затова е почнал да гушка кученцето.
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 14, 2008, 17:46:35 »

Той милото се съмняваше разбира се като ми закъсняваше. Пратиха го в командировка 2-3 дена и той ми вика "Като се върна ако не ти е дошло да вземем да купим един тест" . Но аз не можаш да го изчакам и си направих теста и  PREGQ. Бях сама и като се развълнувах  cray исках да кажа на някой! Едва изтърпях до другия ден когато трябваше да си дойде милото, така ми се искаше да му кажа като си говорихме по телефона  cray Както и да е на  13-ти февруари следобед си дойде от командировката, аз предварително бях опаковала положителния тест като подарък (за тази идейка благодаря на Дидка  kiss2) и го сложих с шкафа с неговото бельо. Като излезе от банята и си отвори шкафа и "Аааа какво е това" и аз тогава викам "ами това е подаръка ти за св. Валентин, но не мога да чакам до утре и затова ти го давам сега, дано ти хареса DANCE" И той го отваря и  Oh my ... "ама аз не разбирам какво значи, бременна ли си! Защо са две чертички, да не са 2 бебета?"  sarcastic Като взе да ме прегръща, да ме целува, имаше и малко  cray от радост!  yahoo Цяла вечер ме прегръща, усмихва ми се, прави планове за лятото, за зимата.... за бебето...  girl_in_love Каза че по-хубав подарък за Св. Валентин не би си мечтал да получи!
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 14, 2008, 18:24:15 »

oh как чаках да разкажеш в тази темичка
браво миличка най-хубавия подарък си му направила  ;)направо ми трепна сърцето а си представям на тоето мило какво му е сигорно  е фръкнал от щастие Wink
а това "две бебета ли са" е много веселко  blum и аз ви го пожелавам дано са близначета good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 14, 2008, 18:34:35 »

опасни са мъжете ви....ама като ви слушам,моят като дойде деня първо ще му разясня и ще му покажа няколко теста и тогава ще го дам tease иначе и аз с нетърпение чаках да разкажеш как си му казала blush
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 14, 2008, 18:39:43 »

Ами то и моят мъж не разбира от тестове, но като ме погледна и като ми видя изражението и се досети!  yahoo А пък и се досещаше вече че може да е станала работата!  danceg
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 14, 2008, 18:54:18 »

Наталийка - така се радвам
страхотно - наистина най-добрият подарък за свети Валентин heart
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 14, 2008, 18:55:06 »

Еее, тия мъже все се изцепват нещо smile, ама и вие какви начини сте измислили, за да им кажете.
Ина, това с тениската е суперско!!! А вие момичета с тези тестове-подаръци, яко сте шашнали мъжете си.
Доста материал събрахме ние, дето тепърва ни предстои. Аз имам чувство, че ще ме е страх да кажа на когото и да било. Сигурно само на кумата, и после на мъжа ми. Уф, незнам, ама викам първо да почнем да правим опити, пък ще му мисля после Wink.
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #117 -: февруари 14, 2008, 18:55:23 »

Наталия страхотно се е получило... прекрасно си го зарадвала!  Bravo
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 14, 2008, 19:54:43 »

Наталия, страхотен подарък си му спретнала за Свети Валентин smile
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: февруари 15, 2008, 10:44:54 »

Хи хи хи Bravo , радвам се че съм допринесла мъничко за изненадата! blush Ама тея нашите маже, а? "2 чертички-2 бебта ли?" , подобно на моя "това Т на теста ТАТКО ли значи" funnytooth Сладурковци! gu6
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: