Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 13:53:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кога си направих теста за бременност?
На 3-тия ден от закъснението
На 10-тия ден от закъснението
Без тест, ходих на лекар
Просто усетих
Няколко дни преди датата на цикъла ми

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога/как разбрах, че съм бременна?  (Прочетена 206430 пъти)

cvetka_t
Регистриран

Публикации: 3

много сме щастливи с таткото

« Отговор #75 -: юли 02, 2008, 10:35:42 »

благодаря ти ROSI KRASTEVA чесно казано ме оспокой много за мен големи притеснения са всички неща който са нормални за една бременност а при мен ги няма все пак съм на 20 а днешните девойки нямаме очудващо здравсловен живот sad
пак ти благодаря от сърце и пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички мами smile
Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: юли 02, 2008, 16:39:19 »

ех че хубави истории, като ги прочетох си примоних всичките вълнения когато разбрах  yahoo

При нас също беше планирано, първия месец не бяхме много сериозни и не се получи аз естествено започнах да си вкарвам някви откачени мисли в главата, но търпеливо чаках М да свърши и да почнем пак. Заредих се с ову тестове и се почна маратона  twohearts нямах абсолютни никакви признаци и бях сигурна, че пак нищо не е станало много мъчно ми стана и в момента в който напираше адски рев започнах да се смея неистово....казах си "Боже какво ми става?"  huhhuh.gif обаче хич не допусках бях си решила, че не съм бременна и това е. Дойде време за М обаче тц не идва, предния месец подрани и реших, че просто се регулира. На следващия ден най-прекрасния за мен 25 март Благовещение, бях на зъболекар и тъй като винаги искам упойка реших да направя един тест за всеки случай. Не очаквах да отчете нищо просто седях и го гледах, чертата си стоеше все една...разочарована но го очаквах, ноооо точно след около 1 минутка се появи един блеед зачатък на втора черта  shok не можех да повярвам, бях в офиса и викнах една колежка да погледне дали не си внушавам, но след като и тя потвърди вече ревях и подскачах от щастие. Сърцето ми щеше да изкочи от вълнение направо се вдигнах от земята и литнах yahoo yahoo yahoo

а като казах на бъдещия татко, той само се усмихна и каза "Аз бях сигурен, че е станало" Yes
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: юли 07, 2008, 16:13:38 »

как установих ли..след 3 дни закъснение (а бях като часовник), 2 полож.теста направени през период от време 1-2 часа, страшен апетит, лек световъртеж, умора..това трябва да са признаците нали...да не се съмнявам че има бебче....
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 09, 2008, 10:49:35 »

Извинявам се ако не му е мястото тук на моят въпрос...Invisibleи аз си купих преди няколко дена ову тестове,действат ли наистина и кога да започна да ги правя по кое време след цикъла huhhuh.gif crazy
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 09, 2008, 11:04:02 »

Аз дори не подоюирах, че нещо е станало, защото бяхме много несеризони с бебеправенето, нито си следях овулация, нито каквото и да било.. И така една сутрин ми се догади ужасно много и на следващата пак. Миенето на зъбите се превърна в цяло приключение  funnytooth Бяха ми нужни 2 дена да се сетя да си направя тест и за моя изненада (приятна, разбира се) той имаше 2 съвсем ясно изразени чертички  yahoo В първия момент бях като гръмната, а после веднага изтичах при майка ми с теста и тя в първия момент не разбра какво й показвам.
Като се върнах в София отидох на лекар и той потвърди бременността. бях в 8 г.с.  smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: юли 09, 2008, 13:14:49 »

:offtopic:jasmine по принцип зависи колко е дълъг цикъла ти и според него да започнеш!!Но понеже аз съм с дълъг цикъл/30-32 дни/а пък с ранна овулация-как се случва не зная и за това ги започнах на 8ден от цикъла!!На мен така и не ми показа положителен ову тест за което много се осъмних в качеството и за това спрях да правя и бебчо стана ей така  *THUMBS*Но щом си взела прави си няма да ти навреди само ще те улесни!Успех
Активен
cremcaramel
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #81 -: юли 13, 2008, 13:54:12 »

Аз разбрах два дни преди сватбата, макар че го усещах поне от две седмици. Бях пропуснала един месец цикъл, но покрай цялата суматоха около организацията някак си не обърнах внимание. Последните две седмици обаче беше започнало да ми се гади постоянно и поръчах на милото да вземе един тест отнякъде. И така, в четвъртък вечерта, преди съботата на сватбата (05,07) си направих теста и не бях особено изненадана, като втората чертичка се появи ярка и уверена smile Бахме много щастливи и все още сме в трепетно очкаване.

След сватбата ходихме за няколко дни до една планина и започнах да се чувствам истински зле, по тези завои постоянно ми се гадеше и ми се спеше.

И сега продължава така, надявам се скоро да ми мине, за да се наслаждавам пълноценно да очакването smile

Постоянно ми се ядат кисели неща.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 18, 2008, 10:32:56 »

Ние решихме да правим бебе още ноември мес.мин.год.и отидох на профелактичен преглед, но се оказа че нещата не са добре и така започнах лечение и после последва и операция, и аз бях в ужас.Но слава богу се възстанових и док.каза че април-май-може да започнем с бебеправенето.Първия месец бяхме много несериозни-правихме ремонт, подготовката за сватбата и т.н и не стана.И така май месец се постарахме малко повече, но аз пак се съмнявах, защото пак не бяхме от най-сериозните, но пък трябваше да ми дойде една седмица след сватбата и една седмица преди да заминем за сватбена седмичка, но ми закъсня с 4 дни.Бяхме излезнали с милото и като се прибирахме, аз изведнъж му казах да спре на някой аптека да си купя тестове, че ми закъснява.Той веднага спря и взех два.Прибрахме се и веднага направих единия и какво да видя две чартички-извиках милото(той беше в др.стая) и му показах и той   Oh my ... yahoo а аз като му се метнах на врата и почнах да рева  cray и после  yahoo. Абе чувството е страхотно.Сега се надяваме всичко да е наред и да се роди живо и здраво.
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 05, 2008, 19:18:44 »

хайде и аз вече да се заровя подробно в темичките  blum та.... аз миналата събота срещу неделя сънувам, че си правя тест и е положителен  crazy но сънят беше толкова истински и всичко преживях все едно наяве.... и сутринта (понеже имах тест) си направих един на Престо. В интерес на истината бях почти 100% убедена, че ще е само една черта....въобще не вярвам на сънища.... pardon  Направих си кафе, мотах се из кухнята и някъде към 7-8 минута се качих в спалнята да видя какво става с идеята да видя една черта и да изхвърля теста, нооооо ..... мернах втората черта, която се виждаше доста слабо  и  Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... направо не можах да повярвам на очите си. Но пък сега с мъжа ми сме на седмото небе от щастие  Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 07, 2008, 20:40:52 »

ами аз преди около 10 дни си правих тест и той показа 2 чертички, мъжа ми не повярва и на другия ден айде пак 2теста един шуър чек и един друг и хоп! и  те с по 2 чертички PREGQ и си викам "ааа отивам да правя кръвен те" отидох на третия ден и с Никола ,тъкмо злагахме какво ще е нивото на чхг в кръвта, той каза 30 аз 20, отидох на регистратурата за резултата и ме попитаха дали теста е за да послужи за установяване на бременност аз казах да и те ми отговориха "честито" много се зарадвах yahoo yahoo *YAHOO*особено като видях стойност на хормона 107,25

а относно сънищата аз миналия месец сънувах котка с малки котенца като погледнах в съновника, там пишеше, че това значи че ще се задомя скоро (сватбата ни е на 17 август) и че ще имам детенце smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 09, 2008, 17:21:34 »

Вечерта преди да ми закъснее усетих, че зърната ми са по-болезнени и чувствителни от всякога, но си казах, е то може ли да стане толкова бързо и лесно, сигурно е случайност.. Но след 2 дни закъснение започнах да се съмнявам и пак, докато не видяхме  PREGQ на 4 тия ден от закъснението, тогава повярвахме smile И таткото и аз бяхме много изненадани и щастливи Dance2 Беше наистина огромна изненада heart
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 20, 2008, 10:20:29 »

Е дойде момента и аз да споделя как разбрах за  pqz та на 18.08 вече 6-ти ден ми закъсняваше и след работа си взех шуър чек и си направих теста който показа  PREGQ  втората черта беше много червена   girl_wink и само показах теста на милото и той като  видя каза "Нали неможе да има грешка" funnytooth после ме прегърна силно и започна да мисли какво,кога,как и т.н но ние си и очаквахме де като бебеправиш нале все пак очакваш да стане give_rose и така
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 20, 2008, 14:08:45 »

А това зацапване и предменструалните синдроми, които са се появили при някои от вас, кога бяха?

На мен гърдите ми щяха да се пръснат направо в дните след овулацията, тогава и коремът ми ужасно се поду.
Преди няколко дни започна зацапване, вчера - тъпи болки в корема, днес изчезнаха, но бяха заменени от леки болки в кръста, все едно ще ми идва. Единият от дните ми се гадеше.
Постоянно се чувствам уморена и ми се спи, но аз през последния месец въобще не спа достатъчно, така че явно е от това.
Но още е много рано - трябва да ми дойде не по-рано от 26.08, така че едва ли е възможно да разбера, дали съм бременна.

Ще взема един тест от тези "Престо" или ако не мога много да изтрая, ще отида на кръвен, както ме посъветваха в клуба на бебеправещите. Милото ми казва да съм изчакала поне до датата, на която трябва да ми дойде, за да не ни подлъже нещо теста и после да се разочароваме.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 20, 2008, 17:36:04 »

Kiksi,  вземи си тест на Престо - те са 2 в опаковка - можеш да направиш сега единия, а другият - като ти закъснее  girl_wink
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 21, 2008, 13:22:29 »

Да разкажа и аз как разбрах:
Още преди да започнем с опитите отново,бях доста сигурна,че този път ще стане pardon
Една седмица след предполагаемата ми овулация ми зацапа,започнах често да посещавам WC и изпитвах непреодолим глад.Направих си тест Престо,но беше -,а аз бях сигурна,че чудото ни е станало и дори не обърнах много внимание на отрицателния тест
Пет дена преди датата,на която трябваше да ми дойде си направих нов и вече беше положителен с доста ярка втора чертичка *YAHOO*Направих още 2, за по-сигурно  blush и резултата беше същия Girl_hide
Въпреки че бях сигурна,че е станало,доста се постреснах и мисълта ми беше "А сега?","Какво ще става?"
Казах на мацото,но и той не се изненада.И той като мен е плахо щастлив *db*Не смеем да кажем на някого и само се притесняваме :(Другата седмица в сряда съм на лекар и после на 23.09. надруг.Предложих снощи на мацото дали не иска случайно да дойде с мен.Реакцията беше: "shok Oh my ... shok Ами аз.....ъъъъъъ... не съм много за такива места.....ама....ще видим" :girlhide:Сигурно ще дойде girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: