Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:22:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СМОЛЯН
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СМОЛЯН (Прочетена 58612 пъти)
tasty
Сватбен ШАМАН
Отг: Смолян-има ли булки от там.Пишете моля ви
«
Отговор #90 -:
ноември 17, 2008, 20:19:04 »
ууу далечко
ми има гайдари в софия, ако искаш ще попитам за координати, за коя дата????? имам и координати на гайдари от Смолян, но от там да дойде, всъщност кажи за коя дата и ще питам
Активен
Djidji
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #91 -:
ноември 17, 2008, 21:42:41 »
Става въпрос за 17 май 2009г.
Благодаря предварително
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #92 -:
ноември 17, 2008, 22:05:11 »
утре ще питам и ще ти пиша
Активен
stemy
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #93 -:
март 19, 2009, 00:06:02 »
Здравейте булки от Смолян. Имам нужда от помощ. Нашата сватна ще е на
15.08.2009 в Мургавец. Моля ви помагайте с информация. Къде да намеря фризцьор, грим, ДЖ, фото. Аз не съм от Смолян и ми е много трудна организацията. Ще се радвам на информоция от ваша страна.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #94 -:
март 19, 2009, 09:27:40 »
Здравей и добре дошла
за фризьор и Ди Джей довечера ще ти напиша контактите и на двамата.И от двамата съм мн доволна.За грим не мога да ти помогна особено защото аз се гримирах сама защото не намерих гримьорка която да ми хареса как ме гримира.Фото ни беше един приятел дето се занимава с това.Но имам какво да ти препоръчам и защото нашия видеопоретар предлагат и снимки.Така че довечера ще ти дам тел. на всичко от което се интересуваш.Трудна е организацията и аз съм минала по твоя път но не е невъзможна.
Активен
stemy
Регистриран
«
Отговор #95 -:
март 19, 2009, 18:49:05 »
Благодаря предварително, ще се радвам за повече информация за камерата. Доволни ли сте? и Кой беше. На нас ни препоръчаха Найден, но още не съм видяла нищо от него.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #96 -:
март 21, 2009, 19:08:11 »
Здрасти
нас видеоператор на беше Недялко .Ако искаш на лични ще ти дам телефон.Ди дЖей ни беше Миро.Доволни сме и от двамата.Недялко ще ви предложи и фотограф с който работи но от който ние не се възползвахме.За фризьор ти препоръчвам с две ръце Захари.Работи добре и прави това което искаш.
Активен
stemy
Регистриран
«
Отговор #97 -:
март 21, 2009, 20:17:16 »
здравей,
Много ти благодаря за инфото. Може да ми пратиш информоция за ДЖ и камера. А халките от къде взехте? Колко струват оринтировъчно? Имаш ли някаква информация за сватби на Мугравец?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #98 -:
март 22, 2009, 09:40:23 »
Ами халките си ги взехме от Варна тъй като ние си живеем тука а мъжа ми е от Смолян.А и цената е отпреди почти две години.Ти от кой град си попринцип.За Мургавец не мога да ти кажа нищо тъй като не сме питали там а и инфото ми щее доста старо защото се жених 2007г.
Активен
iuferova
Регистриран
Алекс & Съби
Има ли булки от Смолян?
«
Отговор #99 -:
април 14, 2009, 14:15:48 »
Ние с моето момче живеем във Варна,но сватбата ще е в Смолян,защото ние сме смолянчани.Ако има булки от там нека пишат
да разменим малко информация
Активен
didcheto
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #100 -:
ноември 16, 2009, 20:14:28 »
Здравейте и на нас ни предстой да правим сватба в смолян ,аз не съм от там а така като гледам май аз ще съм организаторката,помогнете ми ,дайте ми и не мен координати ,др седмица ще ходим в смолян да започваме да разпитваме,дайте си мненияще съм ви мн благодарна .нашата сватба ще е февруари,ако има и др на тази дата ще е голям кеф и ние ще търсим гайдари в смолян
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #101 -:
ноември 16, 2009, 20:22:36 »
didcheto
успех с подготовката имаш време да организираш Големия Ден
Активен
Нев
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
ноември 17, 2009, 08:28:24 »
Здравейте и аз да се включа, от смолян съм, но също живея във Варна. преди 3 месеца се омъжих. Относно халките ние ги поръчахме в смолян, понеже ние давахме злато искахме целите халки да са от бяло злато и да доплатим изработка и нямахме никакви проблеми, ако не броим факта, че в друг един известен магазин, се опитаха да ни метнат в грамажа на това, което сменяхме и се опитаха да ни излъжат за каратите (сменяхме и златна монета), но се светнахме и отидохме на въпросното друго място.Много по-изгодно беше отколкото тук във варна, там цените на златото са по-ниски, ако някой го интересуват координати да пише на лични и ще му кажа от къде сме ги поръчали. А относно фризьор с две ръце препоръчвам Елито. Страшна е на тема официални прически, дори си спомням, че преди ходини на абитуриентския си бал, най дългия ми кичур коса беше 10см., а пак успя разни плитки и букли да ми направи. Страшна е просто
Забравих да спомена, че магазина, от който взехме нашите работи със фирма Сара Трейд, така че може предварително в нета да видите каталога им и да видите дали има смисъл да ходите в този магазин.
«
Последна редакция: ноември 17, 2009, 08:34:00 от Нев
»
Активен
didcheto
Регистриран
Публикации: 5
булки в смолян 2009-2010 има ли
«
Отговор #103 -:
ноември 17, 2009, 20:33:42 »
Здравейте ще правим сватба в смолян февруари ,а не съм от там ,дайте мнения съвети за фризьор,оркестър ,ресторанти ,хотели по евтинки гайдари,какви са обичайте в смолян,от къде купихте необходимите неща ,в коя църква бяхте ,всичко каквото може да ме информирате ще ви бъда благодарна ,ако пък живеете в смолян сега може и да се запознаем
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: булки в смолян 2009-2010 има ли
«
Отговор #104 -:
ноември 17, 2009, 21:23:55 »
Цитат на: didcheto в ноември 17, 2009, 20:33:42
Здравейте ще правим сватба в смолян февруари ,а не съм от там ,дайте мнения съвети за фризьор,оркестър ,ресторанти ,хотели по евтинки гайдари,какви са обичайте в смолян,от къде купихте необходимите неща ,в коя църква бяхте ,всичко каквото може да ме информирате ще ви бъда благодарна ,ако пък живеете в смолян сега може и да се запознаем
Здравей и добре дошла при нас ! Аз не съм от Смолян ,но няколко пъти имах честа тази година да отида там ! Аз лично бих препоръчала хотелски комплекс Дикас ! Една лоша дума не мога да кажа за този р-т и за хотела ! Перфектно обслужване ,невероятно отношение от страна на собственици и персонал ,страхотна кухня ! С две думи всичко най ,най ! Ето тук можеш да го видиш !
http://ninabg.com/nova/ketering.htm
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9